Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Ara Transfer Dönemi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gözler Sümer’de

Brezilya’da birçok maç izledi, çok sayıda futbolcuyla ilgili raporunu hazırladı
    Trabzonspor’un devre arasında takıma yapacağı takviyeler için çalışma başlatırken tüm gözler Özkan Sümer’e çevrildi. Futbolcu Tarama Ekibi’nin başında bulunan ve Brezilya’da maç izlemeye giden Sümer’den gelecek sonuçlar kurmaylar tarafından beklenmeye başlandı. Sümer’ın ilk etapta tecrübeli ve etkili iki isim baktığı kaydedildi. Devre arasında alındığında ilk 11’de direk oynayıp, takıma katkı yapabilecek oyuncuları takip eden Özkan Sümer’in önceliği sol kanat ile oyun kurucuya verdiği bildirildi. Sümer’in gelecek sezon için de genç oyuncu araştırdığı kaydedildi. Sümer, Brezilya’da yaptığı çalışmalarda bazı futbolcularla ilgili tespitlerini yaptı. Bu oyunculardan başında sol kanat oynayan milli takım ve Santos’un 28 yaşındaki yıldızı Kleber de Carvalho Correa geliyor

Harika Futbolcular Listede
    Sümer’in, Corinthias’da kiralık bulunan Dinamo Kiev’li Diego Augusto Pocheco (Rincon) için de çok olumlu görüşe sahip olduğu kaydedildi. Rincon orta sahada oynuyor ve forvete desteğiyle dikkat çekiyor. Botafogolu milli oyun kurucu Carlos Alberto Jesus, Gremiolu Marcel Augusto Ortolon forvetin her bölgesinde ve orta alanda oynayabilen Portuguesalı Leandro Ameral, aynı takımın sol kanadı Edno Roberto Cunha ve Heverton Alvares de gözdelerden biri oldu. Corinthianslı orta saha Manoel Roberto Cunha, ‘Alınabilir’ler arasına girdi. Figueirense’nin milli orta saha oyuncusu Cleiton Riberio Xavier de sınıfı geçen bir başka futbolcu olarak öne çıktı. Sümer’in daha birçok maç izleyip, raporunu şekillendirdikten sonra alınması futbolcular kesinleştirilecek.

rincon u alsak çok yararlı olur cl tecrübeside var

Yorum

• Arkadaslar burda cogu kisi Engin Baytar diye tutturup durdular. Tamam güzel.
      Ama Enginin bir takim arkadasi var. James Troisi diye. Genclerbirligi, Newcastleden transfer etmis. 20 Yasinda. Sol ayak. Benim cok dikkatimi cekti. Acaba sizinde dikkatinizi cektimi?? Acaba isimize yararmi?? Sol kanat icin düsünülebilirmi??
      onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
      NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• rincon kiev macında bize gol atan degilmiydi...
        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Terzioğlu...

Bruno hakkında Ordu'dan o kadar iyi şeyler duyuyorumki...

Ayrıca Cavcav peşindeymiş

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak TS-Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkadaslar burda cogu kisi Engin Baytar diye tutturup durdular. Tamam güzel.
            Ama Enginin bir takim arkadasi var. James Troisi diye. Genclerbirligi, Newcastleden transfer etmis. 20 Yasinda. Sol ayak. Benim cok dikkatimi cekti. Acaba sizinde dikkatinizi cektimi?? Acaba isimize yararmi?? Sol kanat icin düsünülebilirmi??
            vaalla pek izlemedigim için bisey diyeemem.

Yorum

• İlk olarak TS-Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaslar burda cogu kisi Engin Baytar diye tutturup durdular. Tamam güzel.
              bize karşı oynadığı maçta bende çok beğendim Troisi'yi ama diğer maçlarda izleme şansım olmadı
              Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
              As Roma
              Francesco Totti "10"
              Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Terzioğlu...

Bir kez daha delirtelim ozaman
                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Terzioğlu 61 senin futbol bilgine güveniyorum ve bügünden itibaren bende Bruno'yu araştırmaya başlıyorum
                  Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                  As Roma
                  Francesco Totti "10"
                  Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Terzioğlu...

orduspor nerden bulup getirmis ? sasirdim dogrusu

.
                    *
                    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• ben su zamanda transfer isinin riske atılmamasını düsünüyorum gelenn oyuncu tutacak mı tutmayacakmı diye bekleyemem en iyisi bildigimiz kalitesine inandıgımız birinin alınması....

Yorum

• Bir Djiby Fall vardı hatırlarmısınız? Yıllar önce feneri dağıtmıştı, daha Ordu'lu Bruno gibi bıyıkları yeni terlemiş bir gençti. Şimdi yine Danimarka'yı sallıyor ve en geç yazın büyük takıma gider. Oysaki iki sene önce adam resmen beni alın dedi tüm Türkiye takımlarına.
                        Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bir Djiby Fall vardı hatırlarmısınız? Yıllar önce feneri dağıtmıştı, daha Ordu'lu Bruno gibi bıyıkları yeni terlemiş bir gençti. Şimdi yine Danimarka'yı sallıyor ve en geç yazın büyük takıma gider. Oysaki iki sene önce adam resmen beni alın dedi tüm Türkiye takımlarına.
                          evet hatırladım o adamı b36 torshavn damıydı neydi...

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Terzioğlu 61 senin futbol bilgine güveniyorum ve bügünden itibaren bende Bruno'yu araştırmaya başlıyorum

Buruno yu bir kaç kez bende dile getirdim.Takip ettiğim futbolculardan birisi son zamanlarda, özellikle gollerini izlerseniz attığı hiç bir gol,öyle bedava gol değil.Sezon sonunda Orduspor'da kalmayacağı kesin eğer biz alamazsakda kimin alacağı belli Yaşarsa İlhan CAVCAV kesin kapacaktır Bruno'yu
                            En son A.Gökhan AKIN tarafından düzenlendi; 05.12.2008, 15:33. Sebep: kelime düzeltme

Yorum

• bir isimde benden, maliyeti'de az.

Delron Buckley - Borussia Dortmund

05/06 sezonunda Bielefeld'de oynarken lig'de 15 gol atarak büyük sükse yapmisti, ardindan Dortmund'a transfer oldu, fakat birtürlü kendisinden istenilen verim alinamadi. Bielefeld onu devre asinda yine almak istiyor, hemde komik bir rakama. 200.000 Avro.

Buckley, Yattara'dan daha hizli Teknik olarak Ibo kadar degil.
                              Son vuruslarda problem ceksede yaptigi güzel ortalar ve asistler ile kendini ispatlamis bir futbolcu.
                              Güney Afrika Milli oyuncusu.

.
                              *
                              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak scarface000 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                evet hatırladım o adamı b36 torshavn damıydı neydi...
                                Randers takımında oynuyordu, arap liglerinden birine gitti, şimdi ise Odense'de oynuyor bu sezon 16 maçta 9 golle gol krallığında zirvede.
                                Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X