ha gayret başlık rekor kırcak
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Ara Transfer Dönemi
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak trabzonlucocuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleolay kesin su sekildir
bjk fatih tekkeyle ilgileniyoz diye acıklama yaptı sonra biz fatih tekkeye imza attırdık..sonra bjk yonetimi rezil olmamak için ilgilnemiyoz acıklaması yaptı.ve fatihe karsılık olarak yusufu aldılarr..
tamamen benim teorim duyum degil
FATİH TEKKE hayırlı olsunKarar verin, Şampiyonluğa mı aşıksınız, BORDOMAVİ renklere mi?
Yorum
-
komedi resmenhani biz alıyorduk
beşiktaş her zaman binim önümüzü tıkamak konusunda çabalıyor. ama lig bitiminde biz çok pis tıkayacağız, insanların kulaklarını şampiyonluk şarkılarımızla
türkçe ne aziz bir dil
Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor
Yorum
-
Demirören'e yakışır bu transfer. Çok güldüm gerçekten. Böyle davranışlarla bjk kendi kuyusunu kazıyor farkında değil. Tepetaklak gideceklerTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak TS-FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkanımıza feyk atmasınlar bak..
Fena olur !
Fena olur !Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.
Yorum
-
[SİZE=2][SİZE=2]omer guven k,onusuyo lig tv de suan yusuf simsek 10 gundur ts nin gundemindeydi ama bjk bu zaman zarfi icinde yusufla gorusuyordu bursali ve bjk li yoneticilerle gorusuyorlardi hala gorusmeler devam ediyor ve 20 dk icinde sonuclancak fakat su dak dan sonra bjk nin yusufdan vazgececegini zannetmiyorum yusuf simsek buyuk olasilikla bjk li diyo
[/SİZE][/SİZE]# 61 Onur Recep Kivrak
" Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "
Şenol Güneş
Yorum
-
İlk olarak The Legend tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületam komedisebatı küme düşüren zar zor kulüp bulan yusuf paylaşılamıyor sanırsın c.ronaldo.
Vay be Sen neymişsin be Yusuf!!!
Bejekeliler futbolcudan anlamıyorlar ya artık bizim ilgilendiklerimize yöneliyorlar da Bursa ile bejeke düşman değil miydi? İyi artık barışırlar.
Fakat bu işin suyu çıktı Yusufu istiyordum artık istemiyorum.Gelecekse doru dürüst gelsin böyle 2 takımla görüşen karaktersizlerin biz de yeri yok!!!
Şu işe d eçok sinir oluyorum.Rakiplerimiz futbolcu alırken 3-5 günde imza attırıyorken biz bir ayda anca imza attırıyoruz. Transferlerimiz de tam işkence.En son zarha6155 tarafından düzenlendi; 08.01.2009, 23:31.
Yorum
-
İlk olarak Cem Zırıh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleayni haber lig tvdede alt yazi olarak gecti yusuf besiktasta arkadaslar
Evet:
%58
Hayır:
%42
Ligtv.Com.Tr
Bu ne acabaBüyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum