Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Ara Transfer Dönemi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

------------------tony----------
    serkan--------song------------egemen----------cale
    yattara--------selçuk-----------colman----------TRANSFER
    ------------gökhan---TRANSFER----------

------------------tony----------
    TRANSFER 3--------song------------egemen----------cale
    yattara--------selçuk-----------colman----------TRANSFER 2
    ------------gökhan---TRANSFER 1----------

kulübe:
    Umut
    Isaac
    Giray
    Hüseyin
    Ceyhun
    Baris
    Adnan
    TRANSFER 4
    Onur

diger gencleri sokakta görsem tanimam.

Satis / Kira :
    Tayfun
    Serkan
    Ergin
    Tolga
    Ferhat
    vs....
    En son 6Şafak Aydın1 tarafından düzenlendi; 18.12.2008, 01:57.
    burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• ibrahim akın 4 3 3 ün tam adamıdır

yattara----------ibrahim akın
      --------gökhan-------------
      Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• .....................sylva........................
        song.......giray.......egemen...........cale
        ............serkan.......selcuk..................
        yattara...............................baris(i.akin)
        ...............colman(özer,yusuf simsek).............
        ...............gökhan(umut)......................

fazla maceraya gerek yok ,iyi bir yabanci bulunmadiktan sonra uygun fiyata ibrahim akini alabilirsek alalim ,alamiyorsak baris oynasin sol kanatta ,oyun kurucu olorakda colmana alternatif olorak cok uygun fiyata yusuf u alip iki sene ondan yararlanabiliriz .özer icin ankarasporun cok para isteyecegini düsünüyorum .
        iyi fiyata hüseyin ve tolga zengini satabiliriz .
        ihsanbayran

Yorum

• Sezer Öztürk, manisaspor
          (23 yasinda,
          ortasaha oyuncusu)

16 mac, 11 gol, 3 asist, 6 sari kart
          En son Mehmet Sarigül tarafından düzenlendi; 18.12.2008, 02:21.

Yorum

• [quote=ihsanbayram;1815214iyi fiyata hüseyin ve tolga zengini satabiliriz .[/quote]

tolga ve hüseyine iyi para veren kim pekiyi ? Iyi fiyata anca Serkani ve belkide Tayfunu yollayabiliriz.
            burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• isatnbul artığı futbolculara karşıyım, en son bu işi yaptığımızda kümeden döndük. ..
              BİZE HERYER TRABZON!!!
              Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• TS hocasına tüm taraftar ve yönetim güvenmeli
                Şu haliyle takımın şampiyon olması hayal.
                Gelinen nokta başarılıdır. Devamı için transfer şarttır.

Sol Açık için İbrahim AKIN olabilir

Oyun Kurucu ise yabancı olsun

İzlediğim son 3-4 maçta yattara eski yattara değil, çalım atacağı yerde pas veriyor. Kaçak oynuyor gerçi bunlar serdar balinin yorumu ama bende tamamen katılıyorum.

Her an bizi satabilecek bir Yattara ile yola devam etmek ne kadar doğru.Bunu iyi düşünmeliyiz.

Üstelik Yattara artık özel önlemler ile durduruluyor veya kademe yapılarak etkisizleştiriliyor.

Bence Radikal kararlar alıp
                -Kanatları çalışan, ( Sol kanatımız hiç yok, )
                -Forveti uyumlu ve top tutan ,
                -Orta sahayı yönetecek süper bir orta saha lazım. ( Colman yeterli olur mu bence olmaz)

TS gelişen futbolun en önemli değişimini göz ardı etmemeli

-Oyunun her iki yönünüde oynayabilen oyuncular Transfer edilmeli
                Sadece forvet veya sadece defans diye bir şey kalmadı

FB Alex avrupadan talibi yok Maldonado öyle bunlar ancak Türkiyede veya Brezilyada oynar.

Yorum

• ve ayrıca atlamamamız gereken bir oyuncu;

Sezer Öztürk. sağ - sol - orta oynayabilen, duran topları ustaca kullanabilen bir oyuncu. böyle sağlı sollu tabiri caizse joker oyunculara ihtiyaç olacak, lig uzun maraton.
                  “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• arkadaşımın birisi serkanı kiralık yada satılık listesine koymuş yukarıda demek ki 2 senedir maçlarımızı izlemiyor serkan gibi 3 futbolcumuz daha olsa şampiyonluğa amborgo koyarız son iki senenin bence en iyisi serkan

transfere gelince tabata bizde yapamaz buruno yu hiç izlemedim ama brezilya u-17 milli ve 16 maç 15 gol hiç mi hiç fana bir istatistik değil golcü aldığın zaman brezilyadan alacaksın yanılmayacaksın i. akın veya özer kesin alınmalı kadro bozulmayacaksa da yusuf şimşek bizi rahatlatır

sylva
                    serkan-song-egemen-cale
                    hüseyin
                    yattara-colman-i.akın
                    yusuf
                    gökhan
                    UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      isatnbul artığı futbolculara karşıyım, en son bu işi yaptığımızda kümeden döndük. ..
                      Serkan Balcı'yı döve döve yollayalım o zaman ?
                      Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben o kadar karamsar düşünmüyorum. gs bu ligde geri dönmeyen hücumcularla pekala gidebiliyor. Bizim defans güçlü ofansta sıkıntımız var. Ersun hocanın zaten doğasında atak futbol ve risk var. Buna göre:

-----------Sylva------------

Serkan--Song--Egemen--Cale

-------Colman-Selçuk-------

Yattara---Tabata---Denilson

----------Gökhan----------

Hepimizin artık kabul ettiği gibi Umut ve Gökhan benzer karakterde önüne aşırtılan araya atılan toplara hareket eden oyuncular. Bu aşamada tek forvet kullanılıp birbirinin yedeği olarak kullanılabilir ama tercihen oraya güçlü fizikli ve vasıflı bir forvet almamız gerek. Denilson da tabi şart değil defansı daha güçlü yine benzer kalitede bir oyuncu olabilir

Colman kendisi diyor ön liberoda ileri geri çalışan bir yapım var diye. İleri çıkmasa dahi uzun paslarıyla etkili olur. Bu vesileyle orta sahada pas transferi sağlığa kavuşur. Diyeceksiniz ki kanatlarda zaafa düşeriz. Bunun için Gökhan Gönül gibi çok etkili ofansif beklere ihtiyaç var. İleri geri çalışması lazım. Türkiye'de bunlardan kaç tane var? Çünkü ileri giderlerse sağda Yattara solda Denilson. 4 kişi hareketli bir forveti takip etmek zorunda kalacak. Bu da geriden gelecek elemanlarımızla pasları iyi de yaptıklarını düşünürsek baskılı oynamamıza yol açar
                        İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Alınmazsa da oynarız. Hüseyin'den ağır değil Colman. Hüseyin'in "Kesici" denilen özelliğini Colman yapacağı diğer katkılarıyla rahat rahat aşar. Böylece Tabata'yı almamızın da önü açılır. Tabata'nın ateş pahası olduğu fikrine katılmıyorum. Gaziantep'in maddi krize girebileceğini aylar öncesinden yazmıştım. Futbolcu+para formülüyle istenirse zorlanmadan alınır. Ayrıca:

"Teknik olarak savunma dörtlüsünün önündeki ikiliden biri olarak ve sürekli ileriye, geriye gidip gelen bir oyun şekliyle oynamayı sevdiğini belirten Colman, Belçika'dayken de böyle oynuyordum ve kendimi bu pozisyonda çok rahat hissediyorum. Ayrıca şimdi olduğu gibi orta sahanın solunda ve sağında da oynayabilme özelliğine sahibim. Ama esas mevkim dörtlü savunmanın önündeki ikiliden biri olarak oynamak diye konuştu."
                        Tabata LigTv'ye verdiği röportajda takım değiştirmeyi sevmediğini söylemişti. Yıldız futbolcular elbette biraz kaprisli olur. Kaldı ki çok takım değiştiriyor lafları biraz araştırılmadan yazılıyor. 2000-2003 yılları arası 9 takım değiştirmiş. Yani 8 sene önce 20 yaşında iken. Demek ki o zamanlar delikanlılık ile böyle fevri davranmış. Belki de başka sorunlar vardı bilemiyoruz. 2004'ten günümüze kadar da Gaziantepspor dahil 3 kulüpte oynamış. Gelmeden son 2 sezonunda Santos'ta oynamış. Yani durulmuş. Ek olarak dış ülkelerde bizimki gibi futbolcular 10 sene kalıp yan gelip yatmıyorlar veya idol olmanın peşinde değiller. Hele Brezilya'da senede yüzlerce futbolcu diğer ülkelere transfer olurken bu sirkülasyonda bu tip şeyleri normal görmek gerekir. Diğer yandan yani Yusuf sanki az mı kulüp gezmiş? Denilson ne yapmış nerelerde kariyerini harap etmiş? Bir renkdaş bu forumda Denilson'da alkol sorunu var dedi ne yapalım şimdi ?
                        Teşekkürler, aslında sizden alıntı yaptım ama yazım geneleydi. Şu anda iç transferde alabileceklerimiz arasında kolay transferlerden biridir diye düşünüyorum. Özer, Gökhan Emreciksin vs daha zor transferler. Hem peşindekiler yüzünden hem de kulüpleri mali düzeyden Gaziantepspor kadar zorlanmıyor. Gaziantepspor duyuyoruz ki hem mali skıntı içindeler hem de bu sıkıntılarını atmalarının transferden başka çözümü yok. Teknik direktörleri Trabzonspor'a sempati ile bakan bir isim. Tabata konusunda "Biliyorum Tabata için bizim kapımızı çalacaklar, bunun kararını başkanımıza bırakıyorum" diyerek açık kapı bıraktı. Amaçları belli ki ucuza aldıkları 28 yaşında, olgun bir oyuncuyu satarak takımı düzlüğe çıkarmak. Arkada Murat Ceylan yetişiyor örneğin. Bu demek değildir ki biz onlara o paraları vereceğiz. Bu rakamlar hep varsayılan fiyatlar. Bana kalsa da Selçuk transferindeki gibi 2-2,5 milyon € artı futbolcuya bitirebilir bu iş. Türkiye'de kulüp yapıları böyle maalesef. 1 futbolcu satıp tüm kulübün kaderini değiştirmeye bağlamışlar tüm politikalarını. Yine de fiyatta çok uçabileceklerine inanmıyorum. Belki peşinatı yüksek tutarsınız krizdeler diye, toplam rakamı ona göre makul bir seviyeye indirirsiniz uzun vadeye yayarsınız. Ama sonuçta bu adam dar alanda iş yapıyor, gol atıyor asist yapıyor, ceza sahası çevresinde bol bol faul kazanıyor ki bence bu çok önemli, top saklıyor, top dağıtıyor... Defans yapmıyor deniyor bu ne kadar doğru? Yusuf 34 yaşında bunların kaçını yapacak? Zaten sakatlanmış. Bu yaşta sakatlıkların iyileşme süresi uzuyor bir daha sakatlanır sezonu kapatırsa takviye yapmış olacak mıyız? Neden hep ucuza kaçıyoruz? Neden dışardaki yabancılar Türkiye'ye uyum sağlamış daha ucuz olan yabancılardan daha cazip geliyor? Şampiyonlar Ligine girme fırsatlarımız varken böyle ucuz ve anlamsız politikalar yüzünden giremedik öyle değil mi? Tek ümidim dışardan alınacak yabancıların Tabata'nın verdiği verimi vermesi

Dün 4milyon € idi bugün 5 mi oldu ? Arkadaşlar abartmayın bana da kalsa 2-2,5'a + futbolcu bitirilir Ayrıca kavga ediyor huysuz iddialarına aşağıdaki haber yanıt veriyor, saldıran Tabata değil Mehmet Polat

Mehmet Polat ve Tabata'ya Para Cezası

21.10.2008 10:58:00
                        Turkcell Süper lig'in 7. haftasında Konyaspor'a kendi evinde 1-0 yenilerek büyük hayal kırıklığı yaşayan Gaziantepspor'da, maçın devre arasında kavga eden iki oyuncuya para cezası verildi. Kulüp basın sözcüsü Mehmet Kızıl, yaptığı açıklamada, dün akşam toplanan Gaziantepspor yönetim kurulunun çeşitli kararlar aldığını belirtti.

Kızıl, Gaziantepspor-Konyaspor maçının devre arasında soyunma odasında yaşanan disiplinsiz davranışlardan dolayı Mehmet Polat'a 50 bin YTL, Brezilyalı futbolcu Tabata'ya ise 20 bin dolar para cezası verilmesinin kararlaştırıldığını söyledi.

Kızıl ayrıca, Mehmet Polat'ın 2. kaptanlık görevinden alınmasına karar verdiklerini ifade ederek, ''Futbol takımımızda Mehmet Polat'tan boşalan 2. kaptanlık görevine ise kalecimiz Murat Şahin'in getirilmesine, yönetim kurulu kararı gereği futbolculara da 6'şar bin YTL para cezası verilmesine karar verilmiştir'' diye konuştu.

Karşılaşmanın ilk yarısında Mehmet Polat ile Tabata arasında başlayan sözlü tartışmanın soyunma odasında kavgaya dönüştüğü, Mehmet Polat'ın soyunma odasına giren Tabata'ya saldırarak darp ettiği öğrenildi.

Kaynak: AA / medyaspor
                        En son Travelair tarafından düzenlendi; 18.12.2008, 08:30.
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• 5 milyon euro ya,brezilyadan 2 tane daha tabata üzerine hırvatistan yada bosna'dan 1 sol kanat ve bir forvet getirilir.

5 milyon euro mu??? daha neler.

ya bu arada hakkatten bizim hırvatistan aşkımız neden bitti? o bölgede çok iyi topçular olduğunu düşünüyorum.
                          İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
                          Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• İlla Tabata olsun demiyorum Eğer o kalitede daha ucuz, daha uyumlu, daha yararlı, bonservissiz vs bir futbolcu bulurlarsa elbette ki o alınsın. Sol orta oyuncusu nasıl olacak merak konusu
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• habere göre özkan hoca belçikada bi forvet bulmuş, aynı habere göre iki yabancıyla anlaşmısız, hee diceksiniz niye haberi koymuyosun, inanmıyorum ondan ,paso bomba haberler cıkıyo
                              2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
                              2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
                              2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İlla Tabata olsun demiyorum Eğer o kalitede daha ucuz, daha uyumlu, daha yararlı, bonservissiz vs bir futbolcu bulurlarsa elbette ki o alınsın. Sol orta oyuncusu nasıl olacak merak konusu
                                böyle bir futbolcu eminim vardır hocam.yani illa düşmüşüz tabata tabata.iyi futbolcu ama bence daha ucuza daha iyisi bulunabilir.

bi ara ıraklı bi futbolcunun peşindeydik.hatta ingiltereye gidecekti de ingilizler izin vermemişti kendi liglerinde bi ıraklının oynamasına.asyada yılın futbolcusu seçilmişti 1-2 kere.aynı mevkide belki daha iyisi.

muhammed ekrem'miydi.tam çıkartamadım.
                                İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
                                Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X