Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Ara Transfer Dönemi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu arada şu adı geçen Bruno Ordusporlu Bruno mu?

Biri "O değil" dese bari)
    Ben o degil demek isterdim ama sanirim resmi teklif yapilmis orduspora.
    Bizim brezilyada genis bir portfoyümüz bulunurken ordusporla bruno ya teklif götürmemiz anlasilir gibi degil.
    Bir de bunlar yetmezmis gibi orduspordan bir futbolcu icin red cevabi almis olmak bana nedense cok dokunuyor.
    Yillardir brezilyadan cikmiyoruz ama kala kala ordusporun golcüsüne teklif götürüyoruz,olacak is degil.
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Evet o Bruno.Rose'si de var
      Hahhahaha)

Bir de yanında Gül veriyorlar yani

İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben o degil demek isterdim ama sanirim resmi teklif yapilmis orduspora.
      Bizim brezilyada genis bir portfoyümüz bulunurken ordusporla bruno ya teklif götürmemiz anlasilir gibi degil.
      Bir de bunlar yetmezmis gibi orduspordan bir futbolcu icin red cevabi almis olmak bana nedense cok dokunuyor.
      Yillardir brezilyadan cikmiyoruz ama kala kala ordusporun golcüsüne teklif götürüyoruz,olacak is degil.
      Vallahi Cafer, ne gerekiyorsa yazmışsın

İşin kötüsü; bu adam kötü çıktığında bir Bank Asya takımından yediğimiz kazığa mı yoksa iyi çıktığında onca Brezilya seyahatimize rağmen burnumuzun dibindeki Orduspor' un bile bizden daha işbilir bir transfer komitesine sahip oluşuna mı üzüleceğiz bilmiyorum artık
      "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Soner Hocam Mustafa Keçeli kötü bir örnek oldu

Engin Baytar teknik olarak çok daha üstün bir futbolcu şimdi düşünüyorum da sağda Yattara solda iyi bir Engin bizi uçurabilir.
        engin kimi uçuruyomuş ya. halı saha oyuncusu. bir tane iyi oynadığı, takımını sırtladığı maçını hatırlamam. sezonda 3-4 gol ve birkaç asistin ötesine geçemeyen biri. kendini gençlerbirliğinde gösteremedi Trabzonsporda ne yapıcak? çok iyi huylu oluşu da cabası...

Yorum

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          engin kimi uçuruyomuş ya. halı saha oyuncusu. bir tane iyi oynadığı, takımını sırtladığı maçını hatırlamam. sezonda 3-4 gol ve birkaç asistin ötesine geçemeyen biri. kendini gençlerbirliğinde gösteremedi Trabzonsporda ne yapıcak? çok iyi huylu oluşu da cabası...
          O anca el kol hareketi yapar. TRabzona gelmesini istemiyorum, öyle oyuncu alacagima, Barisla, Adnanla, Hüseyinle oynarim daha iyi.
          HY67...

Yorum

• Tabatayla ciddi şekilde ilgileniyoruz umarım bu işi becerirler.
            En yaralayıcı kelimeler özenle çıkarılır dağarcıklardan!
            Erdal Hoş

Yorum

• Engin baytar alinirsa bana göre kapali bir kutu olur.Ne cikacagi belli olmaz.
              Faydali da olabilir, fos da cikabilir.
              Bu daha cok engin in büyük takimda olan baskiyi kaldirmasina bagli olur.
              Birde Trabzonsporda disiplinin basarili olmak icin 1 numarali etken oldugunu hafizasina yerlestirmeli.Bunlari basarirsa kariyerinde bir asama yapmasi muhtmemeldir.
              Ben yine de Trabzonsporun aradigi solacigin engin baytar olmadigina inaniyorum.Bize savunma özellikleri de olan bir solacik lazim.

Yorum

• İlk olarak kamyonetçi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tabatayla ciddi şekilde ilgileniyoruz umarım bu işi becerirler.
                haberin kaynağı nedir alıştık nede olsa kaynaklara?
                OSCAR CARDOZO

Yorum

• Aslında şu Wederson tam benim beğendiğim tipte bir oyuncu..

Fener' de de forma şansı bulamıyor; hem de yerli statüsünde..

Bir isteyiversek ne der acaba Azize?

Bu arada forumda bir sayfayı tazelerken resmen karnıma ağrılar giriyor

Bu ne ağırlık yahu..
                  "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Ben sahsen engine karsiyim biraz yetenekli olabilir ama abartildigi kadar kesinlikle degil. Hemde cok karaktersiz bi oyuncu tipi var kendisinde son maclarda yaptigi hareketlerin hic bi aciklamasi olamaz bence. TS de GB den cok daha fazla yiyecegi kedin her mac osnras kol hareketleri görüp takimin dengesini bozulmasina izin verilmemeli.

Tabataya gelince verilecegi en yüksek rakam 2 milyon olmasi lazim bence ama ANtep in onu 3-4 den asagi vrivegini tahmin etmiyorum onun icin onu tartsimaya bile gerek yok.

Isimlerede takili kalmaya bence hic gerek yok yillar sonra sol kanttan söyle 4-5 tane gol pasi olabilecek ortalar atabilecek bi oyuncu suanda kafi gelicekdir.

Ins. en hayirlis oyuncu alinirda sampiyonluk yarisinda büyük katki saglar. Ama Engin suanda cok luzumsuz ve herkesin ima ettigi gibide hicede genc degil sezon sonu 26 yasina girecek bi oyuncuya nasil halen genc yetenek söylenir anlamiyorum acikcasi.

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Aslında şu Wederson tam benim aradığım tipte bir oyuncu..

Fener' de de forma şansı bulamıyor; hem de yerli statüsünde..

Bir isteyiversek ne der acaba Azize?
                      Fb in 3 tane sol kulvar oyuncusu var.Roberto carlos,ugur boral ve wederson.
                      Herhangi bir sakatlik ve ceza ihtimalleri nedeniyle fb nin birakacagini zannetmiyorum.
                      Esasinda wederson solacikdan ziyade bir solbektir.Bu bölgede cale miz var.
                      Biliyorum sen cale yi begenmiyorsun ama ben cale nin giderek daha iyi olacagina inaniyorum.

Yorum

• tabata, yusuf, denilson gibi isimleri trabzonspor kadrosunda düşümek bile istemiyorum, inşallah yönetim öyle bir hata yapmaz!
                        tabata; bir çok maçta izledim ortalama bir brezilyalıdan fazlası değil kesinlikle. yani oyunu yönlendirecek, ekstra işler yapacak türde biri değil.
                        yusuf; ikinci ceyhun vakası olacağından eminim, uzun uzadıya anlatmaya gerek yok..
                        denilson; istikrarlı bir dönemini hatırlamıyorum, yenetekli biri ama standardı olmayan oyuncu şu an en son ihtiyaç duyduğumuz şey. yattara her maç nasıl oynayacak diye panik yaparken bir de üstüne denilson. hiç de akılcı değil.
                        Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                        my name is onur....
                        Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• Valla yusuf gibi yaşlı bir dedeyi bu takımda çoğu kişi görmek istemez yusuf çok iyise kendi takımını diplerden kurtarsın.
                          Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak Emre7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            umut isaac ergin sen bir forvet daha alacan ...
                            bu takım bu mantık ile 2153 yılına şampiyonluk rezervasyonu yapsın...

ne isaac ne de ergin bizi şampiyonluğa götürecek kadro için yeterli değildir. ayrıca maçın tıkandığı skorun değişmesi gerektiği anlarda sonradan oyuna alıpta maçı çevirebilecek çapta oyuncu değil senin o saydığın forvetler. göndereceksin ergin kimmiş ne yapmış ..
                            taraf

Yorum

• Yusuf'un transferi doğru olabilir. Çünkü geçen yıl Denizli'de Güvenç Kurtar ile esaslı bir kavgaları olmuş. Yusuf karakterinde bir adam o takımda durmaz.
                              Muhtemelen gelecek ama bizim de işimize yarayacağını düşünmüyorum. Yararından geçtim ama inşallah zarar vermez.

Yorum

• Ersun Hoca mecburen takımı 2 forvet oynatıyor ki bunun açıklamalarını yapmıştı. Elinde bir sol kanat oyuncusu yok ve bu açığı çift forvet oynatarak kapatıyor. Bence yönetim iyi bir sol kanat alacaktır ve tek forvet olarak Gökhan'ın ikinci yarı neler yapacağını göreceğiz ben kendisinde çok ümitliyim. işte ozaman Colman'ın da nasıl bir oyuncu olduğu daha net gözükecektir. çünkü kendisi sola giderek (mecburen) yeteneklerini tam anlamıyla sergileyemiyor. 2. yarı en büyük transferlerimiz bir sol kanat Colman ve Gökhan dır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X