Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Ara Transfer Dönemi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mehmet Yıldız, Orhan Şam, bir de sol ayaklı bir orta saha oyuncusu....

Yorum

• Ara transferde Trabzonspor sizce hangi mevkiye transfer yapmalı ?
      Oylama Sonuçları

Defans
      %1.55
      Orta saha
      %53.18
      Forvet
      %45.27
      4449 Oy Kullanıldı
      Tüm Anketler

ANASAYFAMIZDA Kİ ANKETE KATILMAYI UNUTMAYIN.

bordomavi.net
      Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• mehmet yıldızı falan istemiyorum ben takıma ya oda gökhan ünal gibi olacak zaten kendisini hiç sevmiyorum
        "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
        Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          mehmet yıldızı falan istemiyorum ben takıma ya oda gökhan ünal gibi olacak zaten kendisini hiç sevmiyorum
          onu alsak çok seversin Emirhan , buna eminim

Yorum

• Yasin Çakmak'ın adı geçiyor internette.

Sakın ha! Hiç gerek yok böyle adamlara. Üstelik en sağlam mevkiimiz defansın ortası.

Yorum

• Eljero Elia

Bir kanat oyuncu profili daha

Twente'nin Ajax'a kendi evinde 2-0 mağlup olduğu maçta ilgi çekti ilk kez Elia. Ajax'ın sağ kanadını tek başına çökertti adeta. O maç 1-0 giderken Ajax bir anda 3-4 gol yiyebilirdi ya, direkler kaleci derken maç sonu kontradan 2. golü buldular. Ama maçtan arda Elia'nın Oleguer, Vertonghen gibi defans adamlarına çimleri yoldurduğu müthiş performansı kaldı. O günden beri de sürekli grafiği yukarı doğru gitti. 13 yaşında Ajax altyapısına gelmiş bir adam Elia. Ajax gelir gelmez onda bir cevher göremeyince ADO Den Haag'a yolladı. 7 sene boyunca ADO'da forma giydikten sonra geçen sene Esnchede kentine geldi. Gelir gelmez de ilk onbirin değişmez adamı oldu. Henüz 21 yaşında. Önce Hollanda 21 yaş altı sonra da Hollanda B takımlarının formasını giydi. Ayaklarına son derece hakim ve topla uçup giden bir adam. Tek eksiği fiziğinin yetersizliği. Bir futbolcudan çok atleti andırıyor ve birkaç kilo almaya ihtiyacı var. Ama bu zayıflığı onun boş alan bulduğunda tazı gibi defans peşine takmasının da sırrı. Arsene Wenger'in scoutlarından Peter Clarke hafta sonunda Twente'nin 6-0 kazandığı Heerenveen maçını izleyip olumlu raporu ulaştırmış. Tabi Blackburn, Hull City, Espanyol, Manchester City ve Standard Liege onun peşindeki diğer kulüpler olunca Wenger biraz kasayı açacak. 2010'a kadar sözleşmesi var. Ama bu sezon sonu yuvadan uçacaktır.

Bizim yönetim de bulsaya böle ....
              En son demirel tarafından düzenlendi; 18.12.2008, 12:44.
              2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
              2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
              2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• İlk olarak genç61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu takıma simdilik ikitane kiralık adam yeter bu zamanda transfer olmaz iyi adam bulamazsın sadece iki adam olur
                fatih tekke kiralanır tabatada kiralanır transferde on numara olur bence boyle olursa
                Dün Radyospor'da sayın bakan Faruk Özak da "Transfer döneminde kiralık oyuncu olabilirse belki ben de yardım etmeye çalışırım" gibisinden bir cümle kurdu. Tabi isim vermedi
                En son Travelair tarafından düzenlendi; 18.12.2008, 10:52.
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Hadi biraz ortalık karışsın ... İki isim daha takadan

Başkan Şener devre arasında iki takviye yapacaklarını açıkladı.. Sümer, Belçika’da Akpala ve Sonck’i takibe aldı.. Takviyeler Yapılacak

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, devre arasındaki ara transfer döneminde takıma gerekli takviyeleri yapabileceklerini belirterek, "Şu anda hiç bir isim üzerinde kesin karar vermedik" dedi. Başkan Sadri Şener, ara transfer dönemi için önümüzdeki günlerde Yönetim Kurulu, Teknik Direktör Ersun Yanal ve Futbol Koordinatörü Özkan Sümer`in katılacağı bir toplantı yapacaklarını söyledi.

Sümer Belçika Ya Gitti

Trabzonspor Futbol koordinatörü Özkan Sümer Belçika, Hollanda ve Almanya’da bazı futbolcuları takip edecek. Dün akşam Belçika’da oynanan UEFA kupası Club Brugge- Fc Cobenhagen maçını izleyen Sümer’in özellikle Brugge’nin iki yıldızı Joseph Akpala ve Wesley Sonck’u çok beğendiği öğrenildi. Akpala Aruba uyruklu, Sonck ise Belçika milli takımının da da görev yapıyor.
                  2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
                  2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• Auch Rahn, Menga und Yelen können sich neuen Verein suchen

Der Personal-Kehraus beim abstiegsbedrohten Zweitligisten FC Hansa Rostock fand am Dienstag seine Fortsetzung. Nach Verteidiger Dexter Langen und Stürmer Djordjije Cetkovic dürfen sich nun drei weitere Spieler der Mecklenburger im Winter-Transferfenster einen neuen Arbeitgeber suchen.
                    Rostock Takimi aciklama yapmis;
                    Yaz ayinda Trabzona'a getirdigimiz fakat anlasamadigimiz Zafer Yelen'in kendisine Takim bulmasi söylenilmis.

.
                    *
                    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Rostock Takimi aciklama yapmis;
                      Yaz ayinda Trabzona'a getirdigimiz fakat anlasamadigimiz Zafer Yelen'in kendisine Takim bulmasi söylenilmis.

.
                      gelsin trabzonada bi tekme atalım

Yorum

• Yabancılar Noel'e girmeden şu transfer işlerini bağlamak lazım yoksa çok sarkar
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Eğer Taka'nın yazdığı gibi Özkan Hoca Sonck'u beğenip de rapor verirse bu da Lemi'nin Robinho vakasından sonra iki olur.
                          Ama zaten atıyorlar belli ki.
                          Hoca gerçekten o maçtaysa düşünebileceği adam herhalde Ivan Leko olur.
                          Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• Arkadaşlar şuan askerdseyim. Takip edemiyorum. Var mı kesinleşen bir durum? Herhangi bir transfer?
                            Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Transferde adı sıkça anılan ve Fenerbahçe ile Trabzonspor'la adı geçen Ankaraspor'un genç yıldızı Özer Hurmacı kendisinin transfer konusunu düşünmediğini söyledi.

Takımının ligdeki başarısında önemli bir paya sahip olan Özer, transfer konusuna kafasını yormadığını belirterek, "Önceki senelerde gelen teklifler de mutluluk ve gurur vereciydi. Bu teklifler benim motivasyonumu artırıyor. Bu sene güzel bir form grafiği yakaladım. Bunu da devam ettirmek istiyorum. İstikrarlı futbolcular daha çok yükseliyor. Ben de bu aşamadan geçtiğimi düşünüyorum 22 yaşındayım ve kendimi genç futbolcu olarak saymıyorum. Gelecek vaadeden bir futbolcu olarak görebilirim. 33 yaşında bile gelişme gösterebiliyorsunuz. Tabii ki ben bunu o kadar geç bir sürece bırakmak istemiyorum. 2011'e kadar sözleşmem var. Ankaraspor ile anlaşıldığı takdirde benim açımdan bir problem yok. Kulübüm ve bana uygun bir teklif olursa olur, olmazsa kafama takmıyorum" dedi.

Ankara ile bir gönül bağı olduğunu söyleyen Özer, "5 senedir Ankara'dayım. Ankara havasını bile oynamayı öğrendim. Onun için bir sorunum yok. Tüm Türkiye'yi sevdiğim gibi Trabzon'u da İstanbul'u da seviyorum. Tekliflere açığım" diye konuştu.
                              yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Transferde adı sıkça anılan ve Fenerbahçe ile Trabzonspor'la adı geçen Ankaraspor'un genç yıldızı Özer Hurmacı kendisinin transfer konusunu düşünmediğini söyledi.

Takımının ligdeki başarısında önemli bir paya sahip olan Özer, transfer konusuna kafasını yormadığını belirterek, "Önceki senelerde gelen teklifler de mutluluk ve gurur vereciydi. Bu teklifler benim motivasyonumu artırıyor. Bu sene güzel bir form grafiği yakaladım. Bunu da devam ettirmek istiyorum. İstikrarlı futbolcular daha çok yükseliyor. Ben de bu aşamadan geçtiğimi düşünüyorum 22 yaşındayım ve kendimi genç futbolcu olarak saymıyorum. Gelecek vaadeden bir futbolcu olarak görebilirim. 33 yaşında bile gelişme gösterebiliyorsunuz. Tabii ki ben bunu o kadar geç bir sürece bırakmak istemiyorum. 2011'e kadar sözleşmem var. Ankaraspor ile anlaşıldığı takdirde benim açımdan bir problem yok. Kulübüm ve bana uygun bir teklif olursa olur, olmazsa kafama takmıyorum" dedi.

Ankara ile bir gönül bağı olduğunu söyleyen Özer, "5 senedir Ankara'dayım. Ankara havasını bile oynamayı öğrendim. Onun için bir sorunum yok. Tüm Türkiye'yi sevdiğim gibi Trabzon'u da İstanbul'u da seviyorum. Tekliflere açığım" diye konuştu.
                                demekki futbolcularda top gibi dönebiliyorlar.

forumdaki üyelerden birinin imzasında yanlış hatırlamıyorsam özer'in küçükken 95-96 daki şampiyonluk kaçtığında söylediği sözler vardı.geçerli mi aceba hala??
                                İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
                                Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X