Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Ara Transfer Dönemi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• taner abime katılmakla beraber, bu yıl işi şansa bırakmamalıyız diyip, sol kanattan sonra, forvet alınmalı diyorum. orta sahaya adam gelirse de güzel olur tabi. fakat ilk hamlemiz sol kanat sonra da Forvet olmalı, mümkünse FST cinsinden
    “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• Tabaaaataaaaaaa diyorum başkada bişede demiyorum verin 5 milyon euroyu taraftardan toplayalim
      bEnLiĞiM bOrDo KaLbİmSe mAvi

SoN kApLaN = ALAN CARLOS GOMES DA COSTA

Yorum

• Ben Trabzonsporda engin ve yusuf gibi oyuncuları görmek istemiyorum vede orduspordaki brezilian lı futbolcu çok iyi olabilir ama 2`inci ligde oynuyor Super lige geçiş yapması ve bu geçişide Trabzonspordan başlaması onu ileriye değil düşüşe geçirir bence alıncaksada yedek olarak alınması lazım hatta karadenzizspor için de diyebiliriz
        TRABZONSPOR

Yorum

• ibrahım akın tabata bıde ıyı bır forvet
          HEP DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• şimdi size desem ki 5 milyon Euro verip bir oyuncu alacağız ve bu oyuncu bizi şampiyonluğa götürecek. bu futbolcunun transferine karşı çıkan olmaz herhalde. kim bu futbolcu? tabi ki Fatih Tekke. Neden mi? En basitinden Gökhan ve Umutun yerine onu tek başına koysanız daha çok gol atar.
            TRABZONSPOR, YÜZÖLÇÜMÜ KÜÇÜK BIR SEHRIN, ISTANBULA VURDUGU BÜYÜK BIR TOKATTIR.

Yorum

• İlk olarak todoron tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben Trabzonsporda engin ve yusuf gibi oyuncuları görmek istemiyorum vede orduspordaki brezilian lı futbolcu çok iyi olabilir ama 2`inci ligde oynuyor Super lige geçiş yapması ve bu geçişide Trabzonspordan başlaması onu ileriye değil düşüşe geçirir bence alıncaksada yedek olarak alınması lazım hatta karadenzizspor için de diyebiliriz
              Futbolcu birinci ligde oynuyorsa doğrudan Trabzonspor'a alınmaz diye bir gerekçe olabilir mi ? Dünyanın istisnasız her liginde bırakın bir kademe alt ligi , bölgesel liglere kadar inen örnekler var, yazdığınız cümleyi çürüten . Yeterki futbolcuları menajerlerin önünüze koyduğu listelerden seçmeyin .

Yorum

• İlk olarak taner*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ersun Hoca mecburen takımı 2 forvet oynatıyor ki bunun açıklamalarını yapmıştı. Elinde bir sol kanat oyuncusu yok ve bu açığı çift forvet oynatarak kapatıyor. Bence yönetim iyi bir sol kanat alacaktır ve tek forvet olarak Gökhan'ın ikinci yarı neler yapacağını göreceğiz ben kendisinde çok ümitliyim. işte ozaman Colman'ın da nasıl bir oyuncu olduğu daha net gözükecektir. çünkü kendisi sola giderek (mecburen) yeteneklerini tam anlamıyla sergileyemiyor. 2. yarı en büyük transferlerimiz bir sol kanat Colman ve Gökhan dır.
                Buna ek olarak , sol çizgide "marke edilmesi gereken" bir futbolcumuz olduğunda Yattara'nın randımanıda iki kat artacaktır .

5 milyon çok iyi bir para . Ortasahaya yapılması planlanan takviyeyi bonservis ödemeden çözebilirsek sol tarafa rahatlıkla üst düzey bir futbolcu alabiliriz. Ufak bir hatırlatma ; Fener Alex', yaklaşık 5 milyon euroya almıştı .

Yorum

• Tabataya 5 milyon Euro mu verelim.

29 yaşında daha önce hiçbir kulupte barınamayan sürekli yedekten ilk 11'e giren sorunlu bir oyuncu için.

5 Milyon Euro'ya ; Arnutovic , Ekoko üstüne Aalborg'tan Due'yi alır transferi kapatırım.

Bu arada şunuda hatırlamakta fayda var,bahsetmiş olduğumuz Tabata geçen günlerde antremanda Mehmet Polat ile kavga eden futbolcu.

Tamamen disiplinsiz biri.

Gereksiz transfer.
                  Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                  Real Madrid
                  Manchester United
                  twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Bu arada Ordusporlu Bruno içinde iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.

Sol ayağını gerçekten etkili kullanabilen bir oyuncu.

Orduspora para ödemeden takas yoluyla alınaiblir bence..
                    Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                    Real Madrid
                    Manchester United
                    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• tabata ya 5 milyon dolar verip çöpe atçama 5 daha katar riqulmeyi alırım hem dünya capında yıldızım olur hemde orta sahamız adam olur.
                      Türkiye liginden murat ceylan alabiliriz.santosdan da sergio mota yı alabiliriz 20 yasında bu adam sol açık mevki iyi bir adam engin baytara ve yusufa gelince engin sırf trabzonlu diye abartıyoruz düz standart ve her trabzonlu oyuncu gibi kendisinde var olan yeteneklerin farkında olmayan bir adam iste bundan düz standart bir oyuncu.yusufda bizde oynamaz. 34 yasında kı adama sadri sener bonservis ödemez.ha bu arada su barısa dignekle döne döne vurmak lazım bize sol acık arattıgı için az azmetse calıssa hem o kazansa hem takım kazansa ne olur sanki
                      En son Ümit Küçük tarafından düzenlendi; 18.12.2008, 01:27.
                      !

Yorum

• ibrahim akin, veya JESUS DATOLO .. sol acik icin ilac bunlar..

forvet`e bana göre bencil biri lazim bize.. umutun yerine oynayabilecek...

yada gökhan tek forvet 4 lü orta saha.. isaac,colman,selcuk,yattara,
                        Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

• sadri başkanın birden fazla transfer yapacağını sanmıyorum, sol kanat eksikliği sorulduğunda napim, onlardan sağdan oynasınlar dedi sol açığa i.akın ve ortasahaya sene başından beri beğendiğim tabata diyorum. Antepe helal olsun, iyi oyuncu bulmuş. sol beke de karadenizspordan ismail
                          OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• Açıkçası şu an ki oyun sistemimize gidebilecek en iyi oyuncunun İ.Akın olduğunu düşünüyorum bende.
                            Ersun hoca kanat oynatmıyor-şayet yattara çizgiye inmeyi unutmuşsa ayrı tabi.

Ersun hoca geldi geleli , sağa yakın , ama içeriye kat eden bir görüntü çiziyor.
                            Kewell ' ın sağ versiyonu gibi.
                            C.Ronaldo tarzı yani.
                            4-3-3 teki ileri üçlünün sağı ve solu gibi.

Açıkçası tam bir açık adamı almamız oldukça saçma olacaktır bence.
                            Bize Arda,İ.Akın gibi sol tarafta oynayacak birisi lazım.

Ha bu arada , bu 4-3-3 teki sistemde neye dayanarak 10 numara arıyoruz onu da anlamıyorum.
                            Nereye koyulacak bu 10 numara ?
                            Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• Taraftar olarak Tabata'ya hakettiğinden fazla önem verdiğimizi düşünüyorum. Özellik olarak kıyaslandığında Lincoln, Alex, Delgado tipinde bir oyuncudan bahsediyoruz. Üstelik oynadığı takımı düşünürsek bu saydığım üç oyuncudan çok daha az markaj altında kaldığını söyleyebiliriz.

• Lincoln'e baktığımızda şans bulduğu 12 lig maçında 7 gol atıp 11 asist
                              • Alex de Souza oynadığı 12 lig maçında 5 gol atmış, 6 asist yapmış.
                              • Delgado ise 15 lig maçını 4 gol ve 4 asist ile tamamlamış.
                              • Tabata'nın 14 maçta formasıyla 7 golü ve 3 asisti bulunuyor.

yapmış.
                              Takımının penaltıcı olan Tabata'nın attığı 7 golün 4 tanesini de penaltıdan kaydettiğini de belirtelim. Sorunlu oyuncu diye adı çıkmış, bir çok takım değiştirmiş olması durumlarını bir kenara bırakırsak ikinci yarı için skora katkısı, Trabzonspor forması altında daha sıkı marke edileceği ihtimali göz önünde bulundurulduğunda pek umut vermiyor.

Tüm bunlara ilave olarak Tabata veya onun tipinde bir oyuncuya şans vermek için oturmuş sistemimizi bozmaktansa Hüseyin'in yerine dinamik bir önlibero transferiyle Colman - Selçuk ikilisinin hücum yeteneğinden daha iyi faydalanabileceğimiz düşüncesindeyim.
                              BORDO MAVİ

Yorum

• İlk olarak Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Açıkçası şu an ki oyun sistemimize gidebilecek en iyi oyuncunun İ.Akın olduğunu düşünüyorum bende.
                                Ersun hoca kanat oynatmıyor-şayet yattara çizgiye inmeyi unutmuşsa ayrı tabi.

Ersun hoca geldi geleli , sağa yakın , ama içeriye kat eden bir görüntü çiziyor.
                                Kewell ' ın sağ versiyonu gibi.
                                C.Ronaldo tarzı yani.
                                4-3-3 teki ileri üçlünün sağı ve solu gibi.

Açıkçası tam bir açık adamı almamız oldukça saçma olacaktır bence.
                                Bize Arda,İ.Akın gibi sol tarafta oynayacak birisi lazım.

Ha bu arada , bu 4-3-3 teki sistemde neye dayanarak 10 numara arıyoruz onu da anlamıyorum.
                                Nereye koyulacak bu 10 numara ?
                                Aynı fikirdeyim, sol kanat için çok iyi bir yabancı getirilemediği takdirde İbrahim Akın tek geçilmelidir. İbrahim'in stil olarak sistemimize çok uygun olduğunu düşünüyorum.

Oyun içersindeki dönüşümlerle gerek sol forvet gerekse sol kanat olarak faydalanılabilecek bir oyuncu. Beşiktaş'taki umursamaz halini de üzerinden atmış görünüyor. Çok uçuk bir maliyeti olacağını sanmıyorum. Umarım düşünülüyordur.
                                BORDO MAVİ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X