Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Ara Transfer Dönemi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Rica ederim beyler tabi ki ben de önemsemiyorum onları.
    Adamın videolarını izledim colman ona ne paslar atar bi an aklıma o geldi pire gbii zaten alazinho inşallah alınır.

Yorum

• Yeni bir isim daha he önceden de adı geçmişti forumda tekrar gündeme düşmüş ama sonuç çıkıcağını sanmıyorum
      facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• yıllık 1 milyon euro ilk 11 de oynayacak bir adama cok değil aslında tayfun b,le nerdeyse o parayı alıyordur. bonservis işi zor ama bakalım halledebilecekmiyiz
        Eğilmedik, Kırıldık defalarca....

Yorum

• yıldıray işinden haberi olan yokmu varmı öyle bir şey almanyadaki arkadaşlar belk duyan ardır
          Eğilmedik, Kırıldık defalarca....

Yorum

• Arkadaslar benim düsüncem baskan cok kaliteli bir transfer yapacak. Belki gec kaldi biraz ama bir yildiz gelecegi kesin.
            Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Alanzinho hakkında norveç basınında iyi haberler çıkmış arka sayfalarda kaldı bir göz at istersen
              Herkese Hayırlı akşamlar
              ALAZINHO, isminle bile bize yakisiyor Saka bir yana arkadaslar, transfer döneminin bitmesine daha iki hafta var. Simdiye kadar transfer olmadi diye hepimiz üzülüyoruz, ama bizim yönetime kizmaya yinede hakkimiz yok bence. Su ana kadar yaptiklari bile olaganüstü seyler. Adamlar ellerinden geleni yapiyorlar, düsünün onlar birde "gönüllü amatör" yöneticiler. Bu isten tek kurus aldiklari yok, islerini güclerini birakmislar takimimiz icin transfer pesine düsmüsler. Üstelik kulübümüzü sorumsuzca borca sokmamak icin özen gösteriyorlar, bütcemize göre hareket ediyorlar. Insallah istedigimiz sartlar olusur ve bir transfer yapariz, olmazsada eyvallah, yapacak birsey yok, bu kadroyla devam edecegiz. Yinede ben bu yönetimden cok memnunum, transfer olsun olmasin. Insallah gün gelir, kulüp yönetimi icin yasalar reformlasir, kulübümüz kurumsallasir, ve yönetimimiz profesyonellesir.
              "Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Yorum

• arkadaşlar belkı sıze komık gelecek ama ankaraspordan murat tosun takımımıza katkıda bulunur dıyorum...bugun ankarasporun macını ızledım 15.hafta macını lıg tv'de adam super yha.

Yorum

• Bence de başkana güven tam olmalı ki rahat olsun o da arkadaşlar. Nerden nereye geldik farkındasınız değil mi? İki sene önce yedi maç arka arkaya yenilmiştik sanıyorum(belki arada berabere klabilmişizdir)

Yorum

• İlk olarak dis_hekimi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İyice merak ettim beyler. İzleyelim bakalım şu adamı bi.

Şundan haberdar olun ki tüm türkiyede özellikle karadenizin herbir şehrinde Trabzonspor ateşi tekrar alevlendi .Kastamonu TOSYA da oturuyorum ve en az sizin kadar trabzonsporu çok seviyorum ve bir çok arakdaşım da benim gibi. Ama bazen Trabzondan başka biyerden olup Trabzonsporu tuttuğumuz için trabzonlular tarafından hoş karşılanmıyoruz. Böyle kazmalar da yok değil. Herkese hayırlı akşamlar...
                    Sadece karadeniz şehirlerinde değil bence tüm yurtta o ateş alevlenmeye başladı. BEn Ankarada Ankaralı bir Trabzonsporluyum ama Trabzonspor o kadar büyük bir sevgi ki içimde KAradenizli olmamama rağmen hem o kültürü hemde karadenizin tüm azgın dalgalarını içimde çoşkulu olarak hissedebiliyorum. Bence Trabzonspor bu anlamda büyük bir misyon yüklenmiş ve bu misyonuda başarı ile yerine getiriyor. Trabzonlu ya da Karadenizli olmamama rağmen Trabzonsporu diğerleri kadar kendimin hissediyorum. Bu anlamda senin söylediğin sıkıntıları bende yaşıyorum ama Trabzonspor sevgisi bunların üstesinden geliyor. Saygılar...
                    Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.

Yorum

• Arkadaşlar Lig Tvdeki haber Haziran Ayına ait bir haber.

Yorum

• alanzinho nun videosu yokmu ?
                        uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Var birader youtube da...

Yorum

• Arkadaslar transfer diyoruzda, bizim takim'daki potansiyel'de öyle yabana atilir cinsten degil... Bu arada son hazirlik macindan görüntüler. Birde genc futbolculari oynatmiyormus hoca, onlara biraz cevap olsun. http://de.youtube.com/watch?v=bfb6gtmV0g4 Tavsiyem, yüksek kalitede seyredin! http://de.youtube.com/watch?v=bfb6gtmV0g4
                            En son el_conquistador tarafından düzenlendi; 17.01.2009, 20:15.
                            "Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Yorum

• Bugün macimizi (canli) izleyen renkdaslarim; Diger sayfada maci ve futbolcularin performanslarini yorumlayabilirlerse sevinirim. Simdiden tesekkür ederim...

Yorum

• turkiyemspor berlinden 1 tane futbolcuyla gorusmeler suruyor. belki kisa zamanda anlasabiliriz.
                                Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
                                Domuzdan post, fenerliden dost olmaz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X