Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Ara Transfer Dönemi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu haberin yapıldığı sitelerdeki taraftar yorumlarıda önemli bence çevirebilecek biri varsa çevirebilirmi acaba
    birisi satilirsa sadece takimin parayi düsündügünü gösterir demis

Yorum

• İlk olarak Pro-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      seni tebrik ediyorum bizim türk basını uyusun:P
      basının uyumasının bizim işimize daha fazla yaradığı kanısındayım........

Yorum

• Umarım bu sefer ki de hayal kırıklığı olmaz...

Yorum

• İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu haberin yapıldığı sitelerdeki taraftar yorumlarıda önemli bence çevirebilecek biri varsa çevirebilirmi acaba
          evet çevirebilecek bi arkadaş varsa yardımcı olabilirmi????
          OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak mCelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            birisi satilirsa sadece takimin parayi düsündügünü gösterir demis
            cecvirdim bile

Yorum

• Bu Alanzinho dedikleri rakiplerini ipe düzüyor yahu.
              Adam Yattaranin sol versiyonu
              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İyi de bu eleman yeni çıkmadı ki.Birkaç yıldır ligin en önemli oyuncularından biri.
                Üstelik bu rakamlar hiçde makul değil.İhtiyacımızı daha uygun şartlarda karşılayabiliriz.

Sol kanat kadar değil belki ama golcü de lazım bize.Burda hiç golcü adı geçmiyor dahada kötüsü yönetimin de bu yönde bi açıklaması yok Şöyle Cabanas gibi bi oyuncu bulabilsek süper olur.

Travel Cabanas'ı nası bilirdin?

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İyi de bu eleman yeni çıkmadı ki.Birkaç yıldır ligin en önemli oyuncularından biri.
                  Üstelik bu rakamlar hiçde makul değil.İhtiyacımızı daha uygun şartlarda karşılayabiliriz.

Sol kanat kadar değil belki ama golcü de lazım bize.Burda hiç golcü adı geçmiyor dahada kötüsü yönetimin de bu yönde bi açıklaması yok Şöyle Cabanas gibi bi oyuncu bulabilsek süper olur.

Süper Freddy Montero da olur veya Lewandowski eğer golcü arıyorsak
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Almaya niyet edip de alamadığımız oyuncuları biraraya getirsen bir takım kurulur, şampiyonluğa oynar...

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İyi de bu eleman yeni çıkmadı ki.Birkaç yıldır ligin en önemli oyuncularından biri.

Katılıyorum , Alanzinho şu an için hiç karlı bir yatırım gibi durmuyor . Futolcu geçen ay kontrat yeniledi , kulübünün onaylayacağı miktar mutlaka normal değerinin üzerinde olacaktır .

...

Bu arada hakkımda güzel şeyler söyleyen herkese teşekkür ederim . Ancak bilinmelidirki dünya futbolunu en az benim kadar takip eden başka bir çok forum kullanıcısı daha var . Sanki bu türden önermeleri tek bir kişi yapıyormuş gibi bir hava oluşmasın . Bu benim ismim olsa dahi rahatsız ediyor .

Yorum

• kafam iyice karıştı imza gelmeden heveslenmeyeceğim daha sonra kursağımda kalıyor pazartesiyi bekliyorum

Yorum

• üüffff gökhan sağlam yazmış bu arada
                          2 de golümüz sayılmamış,göksü süper pas atmış
                          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Yorumlar.

O Avrupa'nin en iyi teknik oyuncularindan biri, ama 50 Mio degerinde bir oyuncu degiil

Hahaha, Teknig haketen mükemmel ama 50 Mio!!! Salaklar

Moa Alazinho'dan az gol atti ama 35 Mio'nun üstünde bir fiyatla satildi. 35 hakikatden az, 50 mio tamdegeri

Norvec ligi hakikatten acayip. 10 Mio veremiyorlar birine, en iyilerinden olamsina ragmen. alazinho hakikatten senelik 10 mio hakediyor.

Bence Alazinho teklifi iyi. Allahim Alazinho'ya Milan Baros, Roberto Carlos, Harry Kewell, Cassio Lincoln, Alex'li bir lig'de oynamayi nasip et.

Alazinho orada daha iyi para alacak ve muhtemelen daha iyi oynayacakdir lig'deki yildizlarla

Yorum

• farabi taraftar topluluğu olarak klübe yapabileceğimiz baskı transfer konusunda yardım etmek babında ne olabilir. çünkü yazdığın her futbolcu gerçekten yetenekli. kıymetini bilmek lazım abi.

Yorum

• Beyler ne oldu transferde son durum nedir?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X