Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Ara Transfer Dönemi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TS'un yeni ara transferi belli olmuştur artık.Tabii evrakları yetişirse bu transfer Faty Papy olacaktır.Yine buna alt yapıdan alınarak profesyonel imza attırılan Göksu'yu da eklersek aslında iki yeni transfer olmuş olur.Ayrılan olarakta şimdilik Hasan Üçüncü ile Adnan Güngör var sanırım.Birde Erciyes'e giden Erdinç'i sayarsak 2-3 durumdayız.
    Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
    Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
    Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• Bu Yıldıray haberleri ne kadar doğru?resmi bir açıklama yapılmışmı,evet ilgileniyoruz vs vs...?
      Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
      Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu Yıldıray haberleri ne kadar doğru?resmi bir açıklama yapılmışmı,evet ilgileniyoruz vs vs...?
        hayir simdilik yapilmadi ..

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzon halkının heykelcilik sanatına olan merakı için bir de güzel sanatlar fakültesi dikmek lazım .
          Var zaten
          Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• yıldıray baştürk yine forumda başrol oynuyor. üzülerek belirtmek isterim ki yıldıray yazın bana (belek te )türkiye de futbol oynamasının çok zor oldugunu söyledi. yıllık 2 milyon euro ücret alan futbolcudan bahsediyoruz arkadaşlar. bir de haberi yapan cevat kol dan.devre arasında nasıl verebiliriz bu parayı? kiralık olarak 1 mılyon ytl verilir mi bilemiyorum tabii. umarım olur ama zor.artı kulubu kımbılır ne ister? goksu ve faty transferleri iyi,şu anda kocaelı den ayrılıp serbest olan semavı ozgur de alternatıf olarak dusunulmelı dıyorum.

Yorum

• İlk olarak karatasof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              TS'un yeni ara transferi belli olmuştur artık.Tabii evrakları yetişirse bu transfer Faty Papy olacaktır.Yine buna alt yapıdan alınarak profesyonel imza attırılan Göksu'yu da eklersek aslında iki yeni transfer olmuş olur.Ayrılan olarakta şimdilik Hasan Üçüncü ile Adnan Güngör var sanırım.Birde Erciyes'e giden Erdinç'i sayarsak 2-3 durumdayız.
              Jabi + Abdülaziz + Fatih + Ergin

2 - 7
              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu Yıldıray haberleri ne kadar doğru?resmi bir açıklama yapılmışmı,evet ilgileniyoruz vs vs...?
                Her zamanki fotomaç haberi Ahmet

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak Ayhan Çolak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yıldıray baştürk yine forumda başrol oynuyor. üzülerek belirtmek isterim ki yıldıray yazın bana (belek te )türkiye de futbol oynamasının çok zor oldugunu söyledi. yıllık 2 milyon euro ücret alan futbolcudan bahsediyoruz arkadaşlar. devre arasında nasıl verebiliriz bu parayı? artı kulubu kımbılır ne ister? goksu ve faty transferleri iyi,şu anda kocaelı den ayrılıp servest olan semavı ozgur de alternatıf olarak dusunulmelı dıyorum.
                  2 milyon alıyor ama vergi çok orda Türkiye vergi cenneti.
                  Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    2 milyon alıyor ama vergi çok orda Türkiye vergi cenneti.
                    bu şekilde olabilir evet. 1.250 bin euro ya falan gelir. keşke gelse.

Yorum

• Semavi bjkya gitmedi mi?..
                      Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

yıldıray baştürk yine forumda başrol oynuyor. üzülerek belirtmek isterim ki yıldıray yazın bana (belek te )türkiye de futbol oynamasının çok zor oldugunu söyledi. yıllık 2 milyon euro ücret alan futbolcudan bahsediyoruz arkadaşlar. bir de haberi yapan cevat kol dan.devre arasında nasıl verebiliriz bu parayı? kiralık olarak 1 mılyon ytl verilir mi bilemiyorum tabii. umarım olur ama zor.artı kulubu kımbılır ne ister? goksu ve faty transferleri iyi,şu anda kocaelı den ayrılıp serbest olan semavı ozgur de alternatıf olarak dusunulmelı dıyorum.
                        Semavi ile kagralar iligileniyormus.
                        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

yıldıray baştürk yine forumda başrol oynuyor. üzülerek belirtmek isterim ki yıldıray yazın bana (belek te )türkiye de futbol oynamasının çok zor oldugunu söyledi. yıllık 2 milyon euro ücret alan futbolcudan bahsediyoruz arkadaşlar. bir de haberi yapan cevat kol dan.devre arasında nasıl verebiliriz bu parayı? kiralık olarak 1 mılyon ytl verilir mi bilemiyorum tabii. umarım olur ama zor.artı kulubu kımbılır ne ister? goksu ve faty transferleri iyi,şu anda kocaelı den ayrılıp serbest olan semavı ozgur de alternatıf olarak dusunulmelı dıyorum.

VFB Stuttgart takimi yillik ücretin bir kismini belki karsilar.
                          TRABZONSPOR 1967

Yorum

• sitede daha önce dillenmiş olabilir ama;

Biraz önce NTV SPORDA leonardo ile büyük ölçüde anlaştığımızı,futbolcunun Trabzon a gelmeyi kabul ettiğini çok küçük pürüzlerin kaldığını transferin imza aşamasına geldiğini söyledi
                            TRABZONSPOR DÜNYANIN EN BÜYÜK ŞEHİR TAKIMIDIR

Yorum

• İlk olarak Zafer BİLGİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sitede daha önce dillenmiş olabilir ama;

Biraz önce NTV SPORDA leonardo ile büyük ölçüde anlaştığımızı,futbolcunun Trabzon a gelmeyi kabul ettiğini çok küçük pürüzlerin kaldığını transferin imza aşamasına geldiğini söyledi
                              00oo iyi iyi Ntvspor güvenilir bi kaynak...

Yorum

• İlk olarak Zafer BİLGİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                sitede daha önce dillenmiş olabilir ama;

Altyazıda mı geçti Zafer abi .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X