Başkasının yorumlarına niye takılıp kalıyorsunuz arkadaşlar? Sonuçta sizler/bizler bu adamı youtube veyahut başka bir yerden izleyince "fikir" sahibi olabiliyoruz. İyi veyahut kötü bir şeyler düşünebiliyoruz.
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
İyice merak ettim beyler. İzleyelim bakalım şu adamı bi.
Şundan haberdar olun ki tüm türkiyede özellikle karadenizin herbir şehrinde Trabzonspor ateşi tekrar alevlendi .Kastamonu TOSYA da oturuyorum ve en az sizin kadar trabzonsporu çok seviyorum ve bir çok arakdaşım da benim gibi. Ama bazen Trabzondan başka biyerden olup Trabzonsporu tuttuğumuz için trabzonlular tarafından hoş karşılanmıyoruz. Böyle kazmalar da yok değil. Herkese hayırlı akşamlar...
Ben bir Trabzonlu olarak o kazmalar adına senden özür diliyorum Ama öylelerinin azınlıkta olduğunu sen de biliyorsundur. Yoksa bilakis Trabzonlu olmayıp Trabzonspor'a gönül verenleri daha çok severiz biz.
İyice merak ettim beyler. İzleyelim bakalım şu adamı bi.
Şundan haberdar olun ki tüm türkiyede özellikle karadenizin herbir şehrinde Trabzonspor ateşi tekrar alevlendi .Kastamonu TOSYA da oturuyorum ve en az sizin kadar trabzonsporu çok seviyorum ve bir çok arakdaşım da benim gibi. Ama bazen Trabzondan başka biyerden olup Trabzonsporu tuttuğumuz için trabzonlular tarafından hoş karşılanmıyoruz. Böyle kazmalar da yok değil. Herkese hayırlı akşamlar...
Benim Aydın'lı arkadaşı ajan olmakla suçlayıp dövmüşler zamanında.. Nüfus kağıdına bakıp, dalmışlar. Adamda benden fanatik, hala gülerek anlatır.
Sola adam lazım olduğu kadar bu gün bir daha gördükki sağ beke bir adam kesin şart, şu tayfun corayı ne yapacaz, insanın sinirden gülesi geliyor maçta izlerken
Yorum