Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Ara Transfer Dönemi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak dis_hekimi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Beyler ne oldu transferde son durum nedir?
    Hicbir gelisme yok.Beklemeye devam.
    Alanzinho söylentileri var ama gercekligi henüz teyid ettirilemedi.
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Leonardo ve sosa dan biri olsa mükemmel olacak ama olmayacak galiba de mi. Nasılmıs bu alenzinho denen?

Yorum

Leonardo ve sosa dan biri olsa mükemmel olacak ama olmayacak galiba de mi. Nasılmıs bu alenzinho denen?
        valla videolara bakılacak olursa leo ve sosadan daha iyi gözüküyor istersen videolarına bak bi.....
        OSCAR CARDOZO

Yorum

• Başkasının yorumlarına niye takılıp kalıyorsunuz arkadaşlar? Sonuçta sizler/bizler bu adamı youtube veyahut başka bir yerden izleyince "fikir" sahibi olabiliyoruz. İyi veyahut kötü bir şeyler düşünebiliyoruz.
          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İyice merak ettim beyler. İzleyelim bakalım şu adamı bi.

Şundan haberdar olun ki tüm türkiyede özellikle karadenizin herbir şehrinde Trabzonspor ateşi tekrar alevlendi .Kastamonu TOSYA da oturuyorum ve en az sizin kadar trabzonsporu çok seviyorum ve bir çok arakdaşım da benim gibi. Ama bazen Trabzondan başka biyerden olup Trabzonsporu tuttuğumuz için trabzonlular tarafından hoş karşılanmıyoruz. Böyle kazmalar da yok değil. Herkese hayırlı akşamlar...

Yorum

• Ben bir Trabzonlu olarak o kazmalar adına senden özür diliyorum Ama öylelerinin azınlıkta olduğunu sen de biliyorsundur. Yoksa bilakis Trabzonlu olmayıp Trabzonspor'a gönül verenleri daha çok severiz biz.
              İnsan sevdiğini bırakmaz... FATİH AKIN

Yorum

• Önemli olan Trabzonlu olmak ya da olmamak değildir.

Önemli olan TRABZONSPORLU OLABİLMEKTİR.

Yorum

• Var mı gelişme ?
                  En son ilhan tarafından düzenlendi; 17.01.2009, 19:57.
                  teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Var mı gelişme ?
                    Alanzinho hakkında norveç basınında iyi haberler çıkmış arka sayfalarda kaldı bir göz at istersen
                    Herkese Hayırlı akşamlar

Yorum

İyice merak ettim beyler. İzleyelim bakalım şu adamı bi.

Şundan haberdar olun ki tüm türkiyede özellikle karadenizin herbir şehrinde Trabzonspor ateşi tekrar alevlendi .Kastamonu TOSYA da oturuyorum ve en az sizin kadar trabzonsporu çok seviyorum ve bir çok arakdaşım da benim gibi. Ama bazen Trabzondan başka biyerden olup Trabzonsporu tuttuğumuz için trabzonlular tarafından hoş karşılanmıyoruz. Böyle kazmalar da yok değil. Herkese hayırlı akşamlar...
                      Benim Aydın'lı arkadaşı ajan olmakla suçlayıp dövmüşler zamanında.. Nüfus kağıdına bakıp, dalmışlar. Adamda benden fanatik, hala gülerek anlatır.
                      Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• İlk olarak Emre7 tarafından gönderildi
                        bunlar kendileri ile çelişiyo :=)
                        Tartışıyorlar,, Her birini farklı kişiler hazmış.
                        Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• Peki bu adam bu paraları edermi, 5 milyon euro değil 2,5 milyon euro bile çok para; topçuyu tanıyan yakip eden varmı?
                          Eğilmedik, Kırıldık defalarca....

Yorum

• Sola adam lazım olduğu kadar bu gün bir daha gördükki sağ beke bir adam kesin şart, şu tayfun corayı ne yapacaz, insanın sinirden gülesi geliyor maçta izlerken
                            Eğilmedik, Kırıldık defalarca....

Yorum

• ne kadar para vermeyi düsünüyor trabzonspor ??
                              Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak erdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ne kadar para vermeyi düsünüyor trabzonspor ??
                                Habere göre yaklaşık 8 trilyon oyuncuya da 2 trilyon
                                Trabzon SK 1967
                                #8 Adam Maher

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X