Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sylva belirsiz’ Asbaşkan Hayrettin Hacisalihoğlu açıkladı

Fransa'nın Lille takımından ön sözleşme imzalanan, ancak daha sonra transferinde sorun çıkan kaleci Tony Sylva'nın durumu konusunda herhangi bir gelişme olmadığını kaydeden Hacısalihoğlu, şöyle konuştu: ''Sylva, kulübüyle bonservis sorununu hallederse gelecek. Kulübüyle itilaflı olursa bu oyuncuyu alamayız. Geçici lisans çıkarma hakkımız var. Ama öyle problemli oyuncu alıp, ileride uğraşmak istemiyoruz. Zaten birçok itilaflı dosya kulüpte var. Bunlara bir yenisi daha eklemek istemiyoruz. Bu transferde beklemedeyiz.'' Sylva'nın transferinin olumsuz sonuçlanma ihtimaline karşın, kaleci arayışında şimdilik bulunmadıklarını ifade eden Hacısalihoğlu, ''Kamp sonrasında hoca mutlaka 'kaleci lazım' derse o zaman arayışımız olur'' dedi.
    TÜRK;E KEFEN BİÇENİN SONU KORKUNÇ OLUR;

Yorum

• aynı mesaj
      En son aaahmet61 tarafından düzenlendi; 15.07.2008, 09:08.

Yorum

• bu yönetimi anlamıyorum.armudu yediniz sapındamı boğulacaksınız.bu kadar transferden sonra kaleci olmayacakmı.o güzelim savunmamıza iyi bir kaleci lazım.yoksa çok ağlarız.transfer şart

Yorum

• beyler bence kaleciye gerek yok onur tolga iyi bilal çubukçu umarım çok iyi oynayıpta bizi kahretmez ayrıca fatih altundağ iyi birt oyuncu şimdi birde zafer geldimi tamamdır
          biz trabzonluyuz yatam sustururuz ya kan kustururuz

Yorum

• İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu yönetimi anlamıyorum.armudu yediniz sapındamı boğulacaksınız.bu kadar transferden sonra kaleci olmayacakmı.o güzelim savunmamıza iyi bir kaleci lazım.yoksa çok ağlarız.transfer şart
            armudu yemek,sapında boğulmak
            Almanya kampına kadar süre verilmiş işlerini hallet orda buluşalım deniliyor
            yani bu nedir
            gelirse sorun yok,gelemez ise transfer sezonunun bitmesine çok var gereken yapılacaktır
            sen rahat ol ''denizi geçip derede boğulmazlar'' işi bilen yönetimimiz ve hocamız var,böyle istenmeyen ve karşı taraftan kaynaklanan arızalar olabiliyor ama bunu aşacak çok bıçkın bir yönetim var karşımızda.
            YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• hadi sadri baba al artık şu zaferi ayrıca bilale de çok üzüldüm yapılan yanlış
              biz trabzonluyuz yatam sustururuz ya kan kustururuz

Yorum

• Cimbom Trabzon'lu Stoperi istiyor!!!

Stoper arayışlarını sürdüren Galatasaray, 2 sene önce Trabzonspor'da oynayan Sırp futbolcuya yöneldi.

Stoper arayışlarını sürdüren Sarı-Kırmızılı ekip Kewell’ın vatandaşı Avustralyalı Lucas Neil’ın yanı sıra rotasını Portekiz’e çevirdi. İki sezon önce Trabzonspor formasını giyen Sırp Stepanov’u listeye alan Sarı-Kırmızılılar, girişimlere başladı. Transferi yılan hikayesine dönen kaleci İtandje’nin ise iki üç gün içinde kampa katılacağı ileri sürüldü.

Kaynak: İnternetspor.com

Yorum

• zafer yelen bavulu toplamış hadi bakalım
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak eMR3 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Cimbom Trabzon'lu Stoperi istiyor!!!

Stoper arayışlarını sürdüren Galatasaray, 2 sene önce Trabzonspor'da oynayan Sırp futbolcuya yöneldi.

Stoper arayışlarını sürdüren Sarı-Kırmızılı ekip Kewell’ın vatandaşı Avustralyalı Lucas Neil’ın yanı sıra rotasını Portekiz’e çevirdi. İki sezon önce Trabzonspor formasını giyen Sırp Stepanov’u listeye alan Sarı-Kırmızılılar, girişimlere başladı. Transferi yılan hikayesine dönen kaleci İtandje’nin ise iki üç gün içinde kampa katılacağı ileri sürüldü.

10 Milyon Euro'dan aşşağıya alamaz ..
                    Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                    Real Madrid
                    Manchester United
                    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Bilal konusunda okuduklarım malesef üzücü ...Açıkcası dogruluk payı nedir ne kadardır bilmem mümkün değil ama burada oyuncunun alınmaması önemli değil bu bir tercihtir vazgeçebilirsiniz buna kimse karışamaz ama söz verilip alınmadıysa açkcası şık olmamış ...Bu yönetime yakışmamış ... Her insan hata yapabilir deyip geçmek lazım ..Bu yönetiminde hataları olabilir ama bu onları başarısız yapmaz ..Olabilir böyle şeyler ....

Dün bir arkadaşının yazısına istinaden çatlak seslerin asla ve asla Trabzonda susmayacagını çünkü oradan beslendiklerini ve bunun onlar için yaşam sebebi oldugunu yazmıştım ... Bugün Sayın Başkan bir yerde verdiği demecinde aynen bunları söylüyor 10 kez şampiyon olup 50 kez Avrupaya gitsek oynasak gene de bunlar begenmezler diyor ... Bu bizim kaderimiz bu yapıyı kırmak mümkün değil ...Bu çekememezlik hasetlik ben bilirim mantıgı bu takımın bitmez tükenmek bilmeyen en büyük zafiyeti ..Başkan orada bir konuyu eksik söylemiş bence ... Bu adamlara gel sen yap dediğin zaman öyle bir kaçarlar ki kaybolurlar ki arasan bulamazsın ...Dünyanın en kolay işi konuşmak eleştirmektir sorumluluk yok yapmak için ugraşmak yok ancak otur konuş ....Hepsini kabul ediyorum da bunlara nasıl inanıp deger veriyorlar buna inanamıyorum ....Eleştiri tabii ki olacak ama biraz bekleyin be adamlar bakın nasıl oluyor yapılanlar nasıl ondan sonra konuşun ...

Ersun Hoca bir gazetede çıkan habere göre Hüseyini oynatmayı düşünmüyormuş kararsız kalmış haber aynen böyle ...Eger bu haber dogru ise onun tercümesi bence Ersun Hoca Hüseyini gözden çıkarmış ya da satmışız demek ..)))

Kaleci konusunda yaşananlar tamamen menejer olaylarıdır ...Bu durum kaleci Trabzona imza atarken de vardı ...Yani yeni bir durum değil ...Şahsen şu andan itibaren ne olursa olsun ben o kaleciyi almam ...

Kaleciye gerek yok diyen arkadaşlarıma açıkcası çok şaşırıyorum ..Hayret ediyorum...

Zafer konusunda şuraya dikkatinizi çekmek isterim ...Zaferin alınıp alınmaması önemli değil nasıl oyuncu oldugunu da açıkcası çok bilmiyorum çünkü hiç seyretmedim ve inandıgım kişilerden de hiç bir şey duymadım ammmmmaaaaa şu var bu olay böyle devam ettiği sürece takımı taraftarı yönetimi yıpratıyor ...İşte buraya dikkat ...Bu artık öyle bir hale geldi zaten zayıf olan sinirler gerilmeye başladı bu yanlış ...Bir oyuncu için Trabzonspor bu kadar gündemde kalmamalı yani olumsuz anlamda ... Bu en sonunda 11 e girip girmiyecegi bile belli olmayan bir oyuncu ...Bu kadar gündemde kalmaması gerek ....

Jester kardeşimin yazdıgı mesajların % 100 ne katılıyorum tek bir konu hariç .... Bence sol ön konusu başımıza çok sıkıntı açmayacak eger bu yazılanlar dogru ise Sami İsmail Cale Fatih bir şekilde orayı halledecekler ...

Ama diger konularda Jester sana katılyorum kaleciden sagbeke ortasahadan forvete kadar ve buralarda bu kadar eksikler varken şampiyonluk şarkıları umarım sıkıntıya dönüşmez ..Beklentileri iyi tespit etmek lazım ...

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        zafer yelen bavulu toplamış hadi bakalım
                        Ona daha bavul toplattırırlar, arabaya bindirirler uçak bileti aldırttırırlar medya işte ...

Yorum

• ya bu zamana kadar istediğimiz transferleri pürüssüz aldık da ne oldu bu zaferde anlamadım alacaklarsa alsınlar almayacaklarsa da boşversinler gündemimiz neden bunla dolu ki kapattıkda diyebilirler transferi bi adamlan uğraştılar durdular ben anlamadım hiç birşey
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak eMR3 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Cimbom Trabzon'lu Stoperi istiyor!!!

Nerden sallıyorlar bunları anlamak guc, stepanov ayrılıyor ama gs ye gelene kadar yıgınla talıbı var
                            Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                            Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Hüseyin'i şimdi satamazsak gelecek sezon bedava gidecek
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hüseyin'i şimdi satamazsak gelecek sezon bedava gidecek
                                aman çok korktum

Yorum

Yükleniyor...
                                X