Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ARAF tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    özer hurmacıyı seneye bedava alırız kesin
    özer yeni sözlesmesını uzattı 2011 e kadar ve ankarada fazla oynamamasına ragmen yksek deger bıcılıyodu ki bence bu sene özerin patlama senesi olcak v bu sene vermedıımız fıyatını ıkıye katlıcak
    İmkânın sınırını görmek için imkansızı denemek lazım.
    Fatih Sultan Mehmet

Yorum

• İlk olarak orion tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      özer yeni sözlesmesını uzattı 2011 e kadar ve ankarada fazla oynamamasına ragmen yksek deger bıcılıyodu ki bence bu sene özerin patlama senesi olcak v bu sene vermedıımız fıyatını ıkıye katlıcak
      özer özel bir madde koydurmamışmıydı trabzon isterse diye bir madde ?

Yorum

• özer ankaraspor ile yeni anlaşma yapmadımı..
        özer-mehmet çakır baya iyi işler başarır ligde..
        ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
        ~Twitter ~

Yorum

İnşallah..
          Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

özer yeni sözlesmesını uzattı 2011 e kadar ve ankarada fazla oynamamasına ragmen yüksek deger bıcılıyodu ki bence bu sene özerin patlama senesi olcak v bu sene vermedıımız fıyatını ıkıye katlıcak
            bence lemi onun kulaklarını çeker fazla performansını belli etme diye, .. bu sene her şey istediğimiz gibi giderse önümüzdeki senenin banko transferlerinden biri olur diye düşünüyorum

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bir ara gündemimizde olan mısırlı oyuncu Amr Zaki premier lig ekiplerinden wigan Athletic'e 1 milyon pounda transfer oldu
              Kiralık gitti. Bonservisini almadılar. Yoksa o kadar ucuza gitmez
              All gave some;
              Some gave all.

PSN: Abdisson

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                özer ankaraspor ile yeni anlaşma yapmadımı..
                özer-mehmet çakır baya iyi işler başarır ligde..
                Evet bir yıllık yaptı gelecek yıl serbest kalıcak,sanırım bu sene biraz daha pişmesini bekliyorlar.Gelecek yıl bizde olur bu çocuk.
                TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR

Yorum

• İlk olarak zeybet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  özer özel bir madde koydurmamışmıydı trabzon isterse diye bir madde ?
                  bende öle bsey duymustum ama gerceklık payı nedir bılemıyoruz yerel basının sallamalarından biride olablr
                  İmkânın sınırını görmek için imkansızı denemek lazım.
                  Fatih Sultan Mehmet

Yorum

• Trabzonspor'un bu sezon en çok konuşulan transfer adaylarından Bilal Çubukçu'yu Berlin'deki mütavazi evinde sizin için bulduk ve gerçekleşemeyen TS transferinin ayrıntılarını öğrenmeye çalıştık

Bilal Çubukçu; Almanyanın birinci futbol ligi takımlarından Hertha Berlin'de forma giymiş olan ve geçen hafta Gençlerbirliği'yle 3 yıllık sözleşme imzalamış olan genç yetenek.

Genç yaşına rağmen oldukça profesyonel, olgun ve gelecek vaad eden bir oyuncu. Yıllar sonra ilk defa tanışıyor olmamıza rağmen misafirperverliği ve cana yakınlığıyla gerçek bir Çubukçu!

Trabzonspor'un bu sezon çok fazla yeni transfere ve genç bir kadroya yer vermesinden malasef nasibini alamasa da ben bu sezon başarılarıyla yönetimi bu kararına pişman edeceğinden eminim.

Diğer tarafdan da Hertha Berlin'le TS arasındaki bir türlü sonuçlanamayan görüşmeler neticesinde takımımız herşeyden öte gerçek bir Trabzon'lu (ve TS'li) oyuncuyu kadrosuna dahil edememiştir.

Kendisi her ne kadar Türkiye'ye ve Gençlerbirliği'ne gelmiş olmaktan mutluluk duyuyor olsa da bir yanının hangi takımda top koşturmak istediğini biliyorum. Ve bu hırsını bu sezon futboluna yansıtacağından ve başarılarıyla adından sıkça söz ettireceğinden eminim.

Başarılar küçük ayaklı büyük yetenek... Masum gülüşün unutulmayacak!

Temmuz 2008, Berlin
                    Ezzgi

En son ezgi cubukcu tarafından düzenlendi; 22.07.2008, 15:24.
                    Futbol taraftardır!

Yorum

• arkadaşlar sanırım bu bilal konusunda yanıldık..
                      Més que un club!
                      Nil Satis Nisi Optimum..
                      Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• hayırlısı...kimse formadan buyuk değil ama bu çocuk ts li sanırım umarım vahlanmayız
                        Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• İlk olarak theChatl@qq-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadaşlar sanırım bu bilal konusunda yanıldık..
                          hemde nasılCavcav daha ölürde vermez bize bu oyuncuyu Isaac kazığından sonra
                          Trabzon SK 1967
                          #8 Adam Maher

Yorum

• kaybedilmiş bişe yok henüz yeterki başarılı olsun iş ciddiye binerse oda zaten tsyi istiyor futbolcu istedikten sonra yine alırız onu gençlerbirliğinin elinden biraz pahalıya patlasada

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              hemde nasılCavcav daha ölürde vermez bize bu oyuncuyu Isaac kazığından sonra
                              onu geçtim bide burda bilal hakkında bir sürü atıp tuttuk.. Trabzonspor'dan da teklif aldım ama gençlerbirliği'ni tercih ettim demiş.. ondan sonra baya şeettirmiştik.. ama bunu diyecek bi tipe benzemiyor.. ben daha çok ona üzüldüm..
                              Més que un club!
                              Nil Satis Nisi Optimum..
                              Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• bu takımın forvet arkası ve kaleciye acil ihtiyacı var
                                zafer ve ısaac ve belçikadan aldığımız adam vercemiz parayla aımar anılablirdi
                                hem süksesesi çok olurdu hemde takıma bi kat daha hava katılabilirdi
                                hemde başkan verdiği sözü tutmuş olurdu
                                ben hala bekliyorum bir yıldız sözü vardı başkanın

Yorum

Yükleniyor...
                                X