Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• El Hadji Diouf'ta gelsin sola
    Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
    Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
    N.F.Kısakürek

Yorum

• İlk olarak kaliontzidis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben onu zencilerin kolu uzundur diye söyledim...
      Evet^3 kollu olduklarını da sen söyledin
      RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        f.terim varken olmaz
        inşallah gökdeniz oynasın dersek birşey olmaz
        ''inşallah terim'in kafasına bir odun düşer'' desek belki
        odun yetmez... agac olur mesela..
        En son Halilovic tarafından düzenlendi; 10.06.2008, 18:20.

Yorum

• İlk olarak TSigalko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          El Hadji Diouf'ta gelsin sola

Angelfire on Lycos, established in 1995, is one of the leading personal publishing communities on the Web. Angelfire makes it easy for members to create their own blogs, web sites, get a web address (domain) and start publishing online.

CTRL+F Kombinasyonu İş Görür.
          En son SpLeNDidTuRK tarafından düzenlendi; 10.06.2008, 18:24.
          #55 SpLeNDido PeRFeCTo

Yorum

• kaleci gelmeden olay oldu.anlamak mümkün degil.hem diyoruzki sadri baba bu işin kurdu,hemde kaleciye elli tane kusur takıldı.sayın başkanımız almışsa bizede destek vermek düşer,kötüyse zaten gönderirler yapacak bir şey yok.

Yorum

• bu yeni kaleci hakkında iyi bilgisi olna varmı tonny nasıl kaleci???
              ÖLÜM NERDEN GELECEKSE GELSİN,CENAZEME BORDO MAVİ ÇİÇEKLER ATILACAKSA,MEZARIMA TRABZONSPORLU YAZILCAKSA HOŞGELSİN SEFA GELSİN....

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Evet^3 kollu olduklarını da sen söyledin
                E bak çok oluyorsunuz ama ikiniz bir oldunuz birtane adama yükleniyorsunuz zenci zenci dedin diye.. Birinizde bana sataşssın eşit olalım .... Ben ne saçmalıyorum ... arkadaşın bir anlık aklına öyle bir benzetme gelmiş bunla arkadaşı suçlayamazsınız devam....

Yorum

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Futbolculari ten rengine göre degerlendirmek neyin nesi?
                  Bazilari diyor adam zenci gol yemez, bazilari diyor ben hic iyi olan zenci kaleci görmedim. Bu ne secmaliktir.

zenciler afrikada zor şartlarda yaşadığı için hareketli ve hızlı oluyor kastettiğin laflar onun için söylenmiştir.
                  ayrıca "yattara'yı ginede aslan kaplan tutamıyo r.carlos nasıl tutsun" diye bir laf vardı.

Yorum

• arkadaslar burası hep böylemidir !!!
                    PİRANA KOVALAYAN ÇILGIN HAMSİ !!!

Yorum

• Gönlünüzü ferah tutun.
                      Tony çok iyi kaleci.
                      Pfaff'tan sonra da bize gelen en kariyerli kaleci.

Bir futbolcunun nasıl bir futbolcu olduğunu youtube görüntüleriyle veya bireysel yorumlarla anlayamazsınız.
                      O adamın piyasasına bakmak lazım, alıcısı var mı, yok mu?

Tony'yi Fransa liginden iki-üç takım istiyordu, hem de 2008 Nisan-Mayıs aylarında..
                      Yunan, Romen demiyorum Fransız diyorum!
                      Adamlar herhalde her hafta izledikleri kaleci hakkında buradaki bazı arkadaşlardan daha fazla fikir sahibidirler..
                      Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• İlk olarak TrabzonLee™ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        E bak çok oluyorsunuz ama ikiniz bir oldunuz birtane adama yükleniyorsunuz zenci zenci dedin diye.. Birinizde bana sataşssın eşit olalım .... Ben ne saçmalıyorum ... arkadaşın bir anlık aklına öyle bir benzetme gelmiş bunla arkadaşı suçlayamazsınız devam....
                        Tamam abi kızma
                        RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak delieGo_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadaslar burası hep böylemidir !!!
                          Hangi bakımdan

Yorum

• İlk olarak delieGo_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            arkadaslar burası hep böylemidir !!!
                            iyi bir günde bile sayılabiliriz
                            özellikle nuri albayrak dönemi gece 2 transfer görüşmelerini ama tek geçerim

Yorum

• Arkadaşlar Verdiğim Linkte;
                              Angelfire on Lycos, established in 1995, is one of the leading personal publishing communities on the Web. Angelfire makes it easy for members to create their own blogs, web sites, get a web address (domain) and start publishing online.

Tony Sylva Hem 2005'te yılın (aF) kalecisi seçilmiş, hem de 2002'de. Yalnız 2005'te olanın ülkesi Kamerun. Acaba İki Tane Mi Tony Sylva Var
                              #55 SpLeNDido PeRFeCTo

Yorum

• Beyler ne yapıyorsunuz ya olay Cıgırından cıktı

beyaz -zenci muhabbetine döndü bırakın alemi flanda

alemci kaleci mi hayırlı olsun gelsin görsün trabzonda

nereye gıdecek onuda cok merak edıyorum takılsa takılsa gecelerı Boztepeye takılır

Bir de Çöm.... neyse

zenci-beyaz olayını kapatın

http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

Yükleniyor...
                                X