Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [quote=cholak;1479213]
    İlk olarak cholak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    arkadaşlar bugunkü milliyet gazetesinde rıdvan dilmen in üç eziklerin transferlerini değerlendireceği geniş bir yazı dizisi tanıtımı vardı.rıdvan dilmen i severim ama bu protesto mesajı çekmeme mani olmadı.
    öncelikle mail adresleri
    milspor@milliyet.com.tr
    bu da protesto maili,

Takdirle izlediğimiz değerli yorumcu ve yazarınız rıdvan dilmen in yazı dizisi 3 büyükler? Kavramı içerisinde yayInlanmasını şiddetle protesto ediyoruz. Türkiye de ki TRABZONSPOR gerçeği sizin gibi medya mensuplarının taraflı tutumları neticesinde değişmeyecektir. Kaldı ki anadolu da birçok takımın taraftarlarına da büyük haksızlık yapıldığı muhakkaktır.umarım bu yanlıştan en kısa zamanda dönersiniz,iyi çalışmalar.

COPY PASTE YAPIP YOLLAYABİLİRSİNİZ.[/quote

not: bu tip maillere duyarlı olmanızı bekliyorum. trabzonspor lular susturulamaz bunu göstermeliyiz.
    flaş flaş flaş...
    arkadaşlar işte bmn nin gücü burada.
    bugun kü milliyet gazetesi rıdvan dilmen in dünkü gibi üç ezikler değil, dört büyüklerin transfer dosyasını açıyor şeklinde yazıyor.
    herkese teşekkürler..

Yorum

• İlk olarak delidelikupeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu gece saatinde neler okuyorum neler bir seyler! gozume carpti! yoksa kafayimi usutmeye basladim!
      robert koleyli ogretmenlerden nasibini alan arkadaslarlami doldu burasi ?!
      her hangi basliga parmak atsam parmagimi yalamaya basliyorum ne hayirdir ne hayir bal kupumu burasi, galiba'da oyle parmaklarimda yalamadik miluskul birakmadim her yer bal kokuyor her yer bal tatiyor.
      birileri petrol buluyor karadenizde, birileride bal ile sut yapiyor su ile ekmekden.
      Ne olmuş Robert Kolejli insanlara? Böyle üstü kapalı laflar edince daha mı edebi konuşulmuş olunuyor? Kaç mesajdır petrol, bal... Transfer başlığında transfer konuşalım, açık açık. Böyle anlaşılmıyorsunuz. Yaşınız da yarattığınız sır perdesinin arkasında galiba, burdaki paravan olsa gerek
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• bugun kü iki haber dikkatimi çekti. paylaşmak istedim.
        1. haberimiz taraftar ilgisi ve futbolcular
        Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri, en son haber ve gelişmeler Milliyette. En son haber ve son dakika gelişmeleri için tıklayın!

2. haberimiz anadolu kaplanı kayserispor un resmi sitesi kombine haberi

trabzonspor lu olduğum için gurur duyuyorum.

Yorum

• kayserispor internet sitesine baktımda 10 tane kombine bilet satılmış diyor. bunla 1. amatör ligden bile transfer yapamazsın

Yorum

• TRABZONSPOR
            GELENLER: Song (G.Saray), Gökhan Ünal (Kayseri) Ceyhun (Unterhaching), Cale (Dinamo Zagreb), Colman (Germinal), Giray (OFTAŞ), Buğra, İsmail (Dardanel), Selçuk (Manisa) Egemen (Bursa), Sami (NEC Nijmegen), Yakup (Altınordu), Necdet, Zafer (A. Sebat), Mustafa, Selçuk (Arsin), Abdulaziz, Eren (Pazarspor), Sylva (Lille), Fatih (Hamburg)
            GİDENLER: Tolga Seyhan, Sayed, Erdinç, Ahmet, Jefferson, Jabi, Mustafa, Çağdaş, Musa Büyük

Yorum

• İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kayserispor internet sitesine baktımda 10 tane kombine bilet satılmış diyor. bunla 1. amatör ligden bile transfer yapamazsın
              üzücü olan şu. kayserispor u küçümsemiyorum,büyümesini ve şampiyon olabilmesinide isterim. ama şehrin duyarsızlığı beni çileden çıkarıyor. memleketine sahip çıkmayıp üç ezikleri tuttuktan sonra ne anladım ben bu taraftarlıktan. özüne dönmedikçe asla ve asla başarılı olamazlar. biz bu yüzden büyüğüz.

Yorum

• Şu Colman Şimekin yarısı kadar bile olsa mükemmel ya.İnşallah bu sefer tutturmuşuzdur.
                Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara

Yorum

• Geredede yeni transferleri yakından izleme şansı buldum. Aklımda yer edenleri paylaşmak istedim.
                  Colman: Çok teknik bir adam, hızlı karar veriyor, küçük sahada maç yapıldığı için oyunu okuması vs. hakkında bilgi sahibi olmak zor ama mücadeleci, uzaktan isabetli şutları var her iki ayağınıda iyi kullanıyor.
                  Cale: Boyu bir bek oyuncusuna göre oldukça iyi, boyuna rağmen çok teknik bileklerine hakim, kafası yukarda, bacak arasından, sağdan atıp soldan geçmeler vs. sol kanat emin ellerde. Ortalarını vs. bilemiyoruz küçük saha olması nedeniyle.
                  İsmail: Dardanelden alınan bu adam bence en iyilerden bri, hem stopere hem sol beke alternatif, çok yetenekli, teknik bir adam. Boyu uzun. Dirençli ve mücadeleci. Bence harika bir yedek.
                  Egemen: Sahada çok kaba, çok sert müdahaleleri var, isabetsiz şutlar ile saç baş yolduracağa benziyor ama defansif anlamda egemeni geçebilecek topçu çok az gib çünkü geçen adam fazla gidemez gibime geldi, çok kart yer bu oyuncu.
                  Giray: Egemenden daha hazır, daha sakin bir görüntüde, mücadelede egemenden aşağı kalmaz bence songun yanında yeri hazır.
                  Ceyhun, hüseyin, selçuk; şuan hepside ön liberoda ben oynamalıyım dedirtiyor, hepsi hırslı, mücadeleci, isabetli paslar vs. ama bence sanki tecrübeswi ile hüseyin formayı kapacak demedi demeyin.
                  Eren: Fizik olarak tam bir forvet ama idmanın formatı onun kendini göstereceği şekilde değil pek fikir sahibi olamadım.
                  Gökhan Ünal, Umut Bulut: Bu ikili çoookkk goll atar. Fazla söze gerek yok, ama Umut daha formda göründü gözüme. Gökhan biraz formsuz ilerde daha iyi olacaktr.
                  Abdülaziz: İyi niyetli ama korkum o ki karadeniz spora gidebilir
                  Sami: Yeterli değil bence.
                  Fatih: Sami gib yeterli değil şu an.
                  Barış Memiş: Depresif bu çocuk niye anlamadım, depresif ruh hali futbolunada yansıyor. biraz daha hırslı ve cesur olması lazım.
                  Yattara; kim kesecek mümkünmü
                  Son olarak sanırım adı buğraydı takımın şu an en vasatı göründyor.
                  Eğilmedik, Kırıldık defalarca....

Yorum

• İlk olarak kurtcebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sami: Yeterli değil bence.
                    .
                    kampın en gözde oyuncusu deniliyordu
                    7n bitirdin bizi

Yorum

• Arkadaşlar Zaferle ve Trabzonsporla ilgili bir haber var.Almanca bilenler tercümesini yaparsa sevinirim.
                      Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        TRABZONSPOR transferlere başladığından beri yorumları takip eder iyi kötü yorum yazıyorum ama anlayamadığım bazı şeyler var. 1. türkiyedeki en iyi yerli futbolcuları aldık 2. kolombiya milli takımının kaptanını almışız 3. defalarca değişik hocalara izletip en son başkan ve ersun hocanın isediği oyuncuları almışız 4. milli takım çalıştırmış hoca bizde 5. 23 000 kapasiteside olsa tüm kombineleri satmışız ( dua edin ist olimpiyatta oynamıyoruz maçları) 6. sözleşmesi biten sponsor firmanın elde kalan formalarını tüketmişiz 7. türkiyenin dört bir yanında taraftarımız var 8. siyah inci yattara bu takımda 9. geçmiş yıllarda kötü olabiliriz hakemlerle puanlarımız çalınıp şampiyonluktan edilmişde olabiliriz ama... 10. hala bizim türkiyede kurulubailecek en iyi takımı kurduğumuzu ve bu ülkenin en çok korkulan takımı olmamızı ne istanbul nede kendini byük sanan 3 5 asansör takım anlamış değil yazık kabullensenizde kabullenmesenizde bu sene en güçlü favori biziz ....

ajansspordan bir yorum ben çok beğendim..
                        Kolombiya'nın kaptanı kim yahu Kamerun olcak bi çok kişi Kolombiya diyor
                        facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• @ erik

yeni birsey yazmiyorlar. pazarliklarin sürdügünü, trabzonspor hansa'nin düsündügünden cok daha az bir teklifte bulundugunu, ve görüsmelerin devam ettigini yaziyorlar. zafer'de türkiyeye gitme taraftariymis, ama hansa'nin satma istegi fazla yokmus vs...

Yorum

• İlk olarak ofli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            @ erik

yeni birsey yazmiyorlar. pazarliklarin sürdügünü, trabzonspor hansa'nin düsündügünden cok daha az bir teklifte bulundugunu, ve görüsmelerin devam ettigini yaziyorlar. zafer'de türkiyeye gitme taraftariymis, ama hansa'nin satma istegi fazla yokmus vs...
                            anlaştık zaferle bugün veya yarın gerede de olcak
                            yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              anlaştık zaferle bugün veya yarın gerede de olcak
                              kaynak nedir?? bu zafer'i herkes niye bukadar büyütüyor anlamis degilim. almanya futbol ligini cok yakindan takip ediyorum, vasatin üzerinde bir futbolcu olmadigini diyebilirim. zaten öyle olsa, hansa'da her zaman ilk 11'de oynardi!! insallah trabzonspor icin hayirli olur genede!!!

Yorum

• zaferi aldık beyler aksu söyledi bunu
                                Més Que Un Club

Yorum

Yükleniyor...
                                X