Tamam anlaşıldı bu adamlar bizim ortaya attıgımız adamlar anlaşıldı TEK GERÇEK song ve Djemba kaldı acaba olurmu?? Sizce nasıl olur
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma
-
Az önce site de haberleri okudum ayrıca yorumlara baktım SONG haberi için bizim renkdaşlarımız istemiyor ama ezikgs liler song gitti diye nerdeyse aglaycak çook ii transfer diolar bizim için ve ayrıca 2inci takım ts olur izlerim dienlerde var yalaklar çogalıo.... acaba ??
Yorum
-
İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefotomaç bu adamla flört ettiğimizi söylüyor
.
Yorum
-
İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefotomaç bu adamla flört ettiğimizi söylüyor
İstanbul Takımlarını Tutanlar Birazda Bizim Takımlarımızı Tutsun.
Yorum
-
İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben engin baytarı özledim arkadaş yalan oldu gitti.
Yorum
-
İlk olarak # Ajmel Ahsas # tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleManchester United'da ne günleri vardı ...!
Yorum
-
İlk olarak SERDAR-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2.musampa devri başlamadan bitti..
Yorum
-
İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene günleri vardı ben niye hatırlamıyorum yarım sezon zor kaldı manu da yarmaz bu adam bıze tamamen gazetenın sallaması ibrici alacaz biz bosnalı olanı yedegınede zaferı alacaz bize sol dan oyun kuran adam lazım oda ibric le zafer olacak
Yorum
-
İlk olarak # Ajmel Ahsas # tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDjemba djemba'yı Musampa ile kıyaslayorsun vay canına...İstanbul Takımlarını Tutanlar Birazda Bizim Takımlarımızı Tutsun.
Yorum
-
İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene günleri vardı ben niye hatırlamıyorum yarım sezon zor kaldı manu da yarmaz bu adam bıze tamamen gazetenın sallaması ibrici alacaz biz bosnalı olanı yedegınede zaferı alacaz bize sol dan oyun kuran adam lazım oda ibric le zafer olacak2003-2005 bu yıllar arası yarım sezon değil heralde...
.
Yorum
Yorum