Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tamam anlaşıldı bu adamlar bizim ortaya attıgımız adamlar anlaşıldı TEK GERÇEK song ve Djemba kaldı acaba olurmu?? Sizce nasıl olur

Yorum

• İnşallah Tolga ve Onura çok şey öğretir.

Yorum

• Az önce site de haberleri okudum ayrıca yorumlara baktım SONG haberi için bizim renkdaşlarımız istemiyor ama ezikgs liler song gitti diye nerdeyse aglaycak çook ii transfer diolar bizim için ve ayrıca 2inci takım ts olur izlerim dienlerde var yalaklar çogalıo .... acaba ??

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          fotomaç bu adamla flört ettiğimizi söylüyor

Manchester United'da ne günleri vardı ...
          .

Yorum

• djemba-djemba bence bos bir transfer olur, orta saha'ya yeterince oyuncu aldik selcuk, colman gibi.
            ama colman sol'da oynarsa djemba'da orta sahanin ortasinda oynar,ozaman mantikli bir transfer olur

Yorum

• ben engin baytarı özledim arkadaş yalan oldu gitti
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

fotomaç bu adamla flört ettiğimizi söylüyor

2.musampa devri başlamadan bitti.
                İstanbul Takımlarını Tutanlar Birazda Bizim Takımlarımızı Tutsun.

Yorum

ben engin baytarı özledim arkadaş yalan oldu gitti
                  Gerçekten ya noldu bu adama ses seda yok ...
                  .

Yorum

• Bence ota sahaya Zafer alınır Ibricic de bir ihtimal.
                    Oluklar çift birinden nur akar, birinden kir...

Yorum

• İlk olarak # Ajmel Ahsas # tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Manchester United'da ne günleri vardı ...
                      ne günleri vardı ben niye hatırlamıyorum yarım sezon zor kaldı manu da yarmaz bu adam bıze tamamen gazetenın sallaması ibrici alacaz biz bosnalı olanı yedegınede zaferı alacaz bize sol dan oyun kuran adam lazım oda ibric le zafer olacak
                      !

Yorum

• İlk olarak SERDAR-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        2.musampa devri başlamadan bitti.
                        Djemba djemba'yı Musampa ile kıyaslayorsun vay canına...
                        .

Yorum

• Djemba Djemba gelirse Ön Libero saglam olur Hüseyin Oynarmiki

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ne günleri vardı ben niye hatırlamıyorum yarım sezon zor kaldı manu da yarmaz bu adam bıze tamamen gazetenın sallaması ibrici alacaz biz bosnalı olanı yedegınede zaferı alacaz bize sol dan oyun kuran adam lazım oda ibric le zafer olacak
                            ibricic gelirse müthis olur

Yorum

• İlk olarak # Ajmel Ahsas # tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Djemba djemba'yı Musampa ile kıyaslayorsun vay canına...
                              evet kıyaslıyorum ne olacak hepsi aynı yolun yolcusu futboldan soğumuş topçular bu adam iyi topçu olsa avrupadan niye katara gider gittiği parada az bir miktar o yüzden iki ayağı olsun koşsun mantığıyla futbol olmaz futbol başarıya aç kişiler tarafından oynanırsa başarı gelir
                              İstanbul Takımlarını Tutanlar Birazda Bizim Takımlarımızı Tutsun.

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yarım sezon mu yoksa ben mi yanlış okudum 2003-2005 bu yıllar arası yarım sezon değil heralde...
                                .

Yorum

Yükleniyor...
                                X