Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hocam takım geredede çalışıyor. Üstelik sadece bizim değil günlerdir seyreden gazetecilerin bile ortak fikri daha şimdiden bir "takım" havasının olduğu. Hal böyleyken Gerede dekilerin hoca dahil transfer falan umrunda değil. Trabzonspor un Zafer yada herhangi biri ile 1 ay veya daha fazla uğraşması ve sonuçta belki netice alamaması bizi niye küçültsün anlamadım. Mesele benim tatmin edilmem diyorsanız kusura bakmayın ama her bir taraftarın tatmin sorunun çözmek için extradan 200 bin verirsek bir daha ne Faruk Özak buluruz ne Sadri Şener..Azıcık makul düşünüp sabırlı olalaım

Elbette bizi kücültmez. Sonucda istedigi her Oyuncuyu alabilen tek bir kulübün olduguna inanmiyorum.
    Dedigin gibi Gerede'de cok iyi calisiyoruz. Sami ve diger Genclerden olumlu Bilgiler aliyoruz. Isler güzel gidiyor.

Ben gündemimizin Zafer ve Sylva gibi Oyuncular yüzünden bloke edilmesini istemiyorum.
    Olmuycaksa bir an evvel bitti desinler ve bizde umutla ve gururla Geredeye konsantre olalim

Ben daha önce defalarca artik Kamp Döneminin beklenmesi gerekdigini ve ardindan gerekliyse eger, Transferlerin yapilmasi gerekdigini yazdim ama isde bu Sylva ve Zafer beni bu Basliga bagliyor ve zaman zaman geriyor
    En son hüseyin1975 tarafından düzenlendi; 15.07.2008, 00:25.
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Bu Haberler En Çok Baloncu Gazetelere Yariyor.
      Zaferden VazgeÇİlme Noktasina Gelİndİ
      Zafer %90 Tamam
      KulÜbÜ Fİyat Artirdi
      Zafer Kampa Katiliyor Vs.

Bu Transfer İyİce AyaĞa DÜŞtÜ.hergÜn Zaferİ Okumaktan Bikmayan Varmi. Bu Da Alex-farnandau Trasferİe DÖndÜ.
      Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• İlk olarak matalar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu Haberler En Çok Baloncu Gazetelere Yariyor.
        Zafer %90 Tamam
        KulÜbÜ Fİyat Artirdi

Bu Transfer İyİce AyaĞa DÜŞtÜ.hergÜn Zaferİ Okumaktan Bikmayan Varmi. Bu Da Alex-farnandau Trasferİe DÖndÜ.

Aman o Brezilyalilari hetirlatma Kardes

N.A ve Tayfasi sayesinde Brezilyadan oyuncu alma ihtimalimiz bir hayli azaldi.
        Hele o Oyuncularin Takimindan birini almamiz neredeyse imkansiz
        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Vallahi isteklerinizi bana değilde Trabzonspor yönetimine iletirseniz gerçekleşme olasılığı daha fazla olur diye düşünüyorum

Forvet gerekmez takımda 4-5 tane foret var gençlerle beraber

Kaleci benim için olsada olur olmasada

Takım sağbek dolu ekstra transfere gerek yok

Elinizde ne kadar un varsa o kadar ekmek yaparsınız. Un bitti ekmek yok
          ben isteklerimi elbette sana aktarmayacagim.
          yönetime aktarsam bile ne faydasi olur ki?
          ben su anki trabzonspor forvet hattinda gökhan ve umut disinda kalite bir forvet göremiyorum.
          gecen sene bize sac bas yolduran ergin ve hakkinda olmlu seyler yazilsada eren bu takimin önümüzdeki seneki forvetleri olamaz.
          yiginla sagbek var demissi.evet var ama gecen sene bu mevkiinin adami olmadiklari belli olan ferhat,tayfun ve serkan var.
          kaleci bir tarafa ben de koydum da trabzonsporun transfer yapmak icin un ihtiyacini sormasi sana mi kaldi?
          nerden biliyorsun un un kalmadigini?
          yarin almanya kampindan sonra cuval cuval unlar ortaya cikar ki nerden geldigini bile anlayamazsin.
          o duruma düsmemizi bende istemem ama transfer ihitiyaci olursa o kadar ortaya cikacak un cuvallari var ki!
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Elbette bizi kücültmez. Sonucda istedigi her Oyuncuyu alabilen tek bir kulübün olduguna inanmiyorum.
            Dedigin gibi Gerede'de cok iyi calisiyoruz. Sami ve diger Genclerden olumlu Bilgiler aliyoruz. Isler güzel gidiyor.

Ben gündemimizin Zafer ve Sylva gibi Oyuncular yüzünden bloke edilmesini istemiyorum.
            Olmuycaksa bir an evvel bitti desinler ve bizde umutla ve gururla Geredeye konsantre olalim

Ben daha önce defalarca artik Kamp Döneminin beklenmesi gerekdigini ve ardindan gerekliyse eger, Transferlerin yapilmasi gerekdigini yazdim ama isde bu Sylva ve Zafer beni bu Basliga bagliyor ve zaman zaman geriyor
            Eyvallah...Kaleci hariç hiç transfer olmasa da artık bir "takım"ımız var...Ama eminim burda brakayacaklardır.
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Sabirsizlikla Almanya Kampinin baslamasini ve hazirlik Maclarimizi bekliyorum.
              Orada durum daha net belli olacakdir. Insallah Genclerden 3 - 4 tanesi PATLAMA yapar ve hic Transfer konusmayiz.
              Elbette Büyük Takimiz ve Transfer hic bitmez ama gecmisde sezon basina yaklasirken yapilan Transferlerin sancili oldugunu gördük.
              Eger Ersun Hocam su an Oyuncu Takviyesi yapilmasini istiyorsa, hemen yapilsin.
              Yok bekleyelim diyorsa, bosuna gündemi Sylva ve zafer ile mesgul etmeyelim.
              Hazirlik Maclarinin ardindan hersey daha net belli olacakdir.

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Eyvallah...Kaleci hariç hiç transfer olmasa da artık bir "takım"ımız var...Ama eminim burda brakayacaklardır.
                25 milyon euroluk transfer harcamasını Tolga ya da Onur'un heba etmesine dayanamam açıkçası. Sylva yeterli midir, değil midir bilmiyoruz tabi, ama kalenin ehil ellere teslim edilmesi gerektiği kesin...
                Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

• Daha fazla transfer ahengi bozar , bu kadar transefer yapıldıysa amaç şampiyonluk değil bir iskelet oluşturmaktır. İskelet oluşur bir takım haline dönüşür ondan sonra eksikler tamamlanıp şampiyonluk mücadelesi verilir. Her şey iyi giderde bu takım şampiyon olursa bu bulunmaz bir nimet olur. Beklentileri çok abartmadan sabırla bu takımın ne yapacağını görmek lazım eğer sabredilirse bu takım bu sene değilse bile gelecek sene kesin şampiyon olur.
                  "Çocuklar ölmesin şeker de yiyebilsinler"
                  Nazım Hikmet

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sabirsizlikla Almanya Kampinin baslamasini ve hazirlik Maclarimizi bekliyorum.
                    Orada durum daha net belli olacakdir. Insallah Genclerden 3 - 4 tanesi PATLAMA yapar ve hic Transfer konusmayiz.
                    Elbette Büyük Takimiz ve Transfer hic bitmez ama gecmisde sezon basina yaklasirken yapilan Transferlerin sancili oldugunu gördük.
                    Eger Ersun Hocam su an Oyuncu Takviyesi yapilmasini istiyorsa, hemen yapilsin.
                    Yok bekleyelim diyorsa, bosuna gündemi Sylva ve zafer ile mesgul etmeyelim.
                    Hazirlik Maclarinin ardindan hersey daha net belli olacakdir.

İsmail diyorum mesela...İki gündür bu adamı nerde oynatsak diye düşünüyorum yahu)
                    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Saivet, Bordeuax ta oynuyor, transfermarket.de de 400000 € bonservısı gorunuyor, 17 yasında daha calımları fızıgı mukemmel gercekten

Gabrıel Torje, 800 000 € bonservısı alırsak 10 sene sorun cekmeyız orta alanda frıkıklerı de cok ıyı

keske alabılsek ıkısınden bırını
                      fm yıldızları bunlar yani fm de gerçekler varmış demekki
                      yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak matalar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu Haberler En Çok Baloncu Gazetelere Yariyor.
                        Zafer %90 Tamam
                        KulÜbÜ Fİyat Artirdi

daha beterini de gördük Rade Prica! tam 3 ayımı aldı oyuncuyu annesinden babasında daha fazla tanıyordum nerdeyse
                        Trabzon SK 1967
                        #8 Adam Maher

Yorum

• zafer yelen transferi de burak yılmaz-gökhan ünal olayına benzemesin
                          Allah yar ve yardımcımız olsun !!!

Yorum

• genclerbirligi turnuva macinda denizliyi 4-0 yendi birgolde bilal cubukcudan. insallah mahmut aksunun yüzünü kizartacak.
                            seninle dogdu seninle yasiyor sensiz olamaz olamaz bu sehir
                            asigiz rengine bordoyla mavine Trabzon ismine asik bu sehir

Yorum

• Dün Aksam cocuklari aldim ve eziksarayin hazirlik macina gittim.
                              Arkadasin biri PCC sirketinde calisiyor ve VFB Hombergin ana Sponsoru olduklari icin bana Bedava Bilet ayarladi ve bende gideyimde rakibimizi bir analize edeyim dedim

45 Dakika sonra oglum Gökdeniz (2 yasinda) bana söyle "yahu Baba bu eziklerden sIkIldim" dercesine bir bakis atti ve bende kalktim geldim

Mac o ana kadar Kaliteli degildi. Eziklerin Rakibi cok zayifdi. Lincoln ezigi bir Penalti kacirdi (gayet laubali bir sekilde).

Fakat yinede birisi gözüme carpdi.

Yaser. Bir Gol atti, bir Penalti kazandirdi. Cok kosdu, ikili Mücadeleleri kazandi ve devamli Tehlikeli oldu. Fizigi gayet iyi ve hava Toplarinda basarili. Bu sene iyi isler yapabilir.

Yani sonuc: Sagolasin N.A

Yorum

• Hem sol kanat hemde forvet almaya da gerek yok.İki mevkide birden oynayabilen bir oyuncu alabiliriz.Forvet sakatlandığında forvete koyarız, sola Barış'ı çekeriz.İki tane ucuz ve vasat oyuncu alıcağımıza bir tane yıldız oyuncu alalım derim.

Bu arada Tony'nin sorununun çözüleceğini tahmin ediyorum.Eğer çözülmezse onun ayarında bir kaleci şart.
                                Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

Yükleniyor...
                                X