Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• "Tercihim Trabzonspor olur"

Turkcell Süper Lig'de oynadığı futbolla taraflı-tarafsız herkesin beğenisini kazanan Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'da, golcü oyuncu İbrahim Şahin, Trabzon'da doğup büyüdüğü için Fatih Tekke'nin hayranı olduğunu söyledi.

Altı yıldır profesyonel olduğunu ve spor yaşamının büyük bir bölümünün Trabzon'da geçtiğini anlatan İbrahim, "Trabzon'da yetiştiğim için Fatih Tekke hayranıyım. Onu hep kendime örnek aldım. Oyun tarzını ve stilini çok beğeniyorum. Avrupa'da ise kuvveti ve çabukluğu Rooney öne çıkıyor. Ayrıca Christiano Ronaldo da favorilerim arasında" diye konuştu.

TERCİH TRABZONSPOR
    Hedefleri arasında ilk olarak ligde kalıcı olmak istediğini vurgulayan 24 yaşındaki genç oyuncu, "Oynadığım futbolla ve attığım gollerle de bunu hissettirdim kamuoyuna. Daha sonra 4 büyükler ve sonra da (A) milli takımda oynayıp kariyerimi geliştirmek istiyorum. 18-20 yıldır Trabzondayım. Bize hep Trabzonspor formasını gördük. '4 büyüklerden' teklif gelse ilk tercihim Trabzonspor olurdu" dedi.
    FENERBAHÇE'YE ÖVGÜ
    İbrahim Şahin, Fenerbahçe'nin Avrupa'da elde ettiği başarısının küçümsenecek bir durum olmadığını ifade etti. Fenerbahçe'nin Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kaldığını hatırlatan İbrahim, şöyle devam etti: "Daha da ileri gideceğine inanıyorum. Bayağı bir tecrübe edindiler. Fenerbahçe'nin kadrosu Avrupa'daki diğer takımlardan çok fazla aşağıda olan bir kulüp değil. Onlar ilk adımı attılar. Devamının geleceğine inanıyorum. İnşallah Chelsea'yi de elerler. Bizler de mutlu oluruz. İki takım arasında uçurum yok. İstanbul'daki maç turu geçeni belirleyecektir."
    ŞAMPİYONLUK
    Genç golcü, gönlünden Anadolu'dan bir takımın şampiyon olmasının geçtiğini anlatarak, "Objektif olarak baktığımızda Fenerbahçe, herkesten bir adım önde duruyor. Gerek oynadığı futbolla, gerekse kadro yapısıyla bence bu sene ipi onlar göğüsler. İki cephede savaşmalarına karşın haftada iki maçı kaldıracak yapıya sahipler" şeklinde konuştu.
    KÜME DÜŞME KORKUSU YOK
    Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'un golcü futbolcusu İbrahim Şahin, hiçbir zaman küme düşme korkusu taşımadıklarını vurgulayarak, "Matematiksel olarak küme düşme şansı var, ama puan olarak baktığımızda bizim altımızdakilerin daha çok düşme şansı var" dedi.
    İyi futbolla gereken puanları toplayıp ligde kalacaklarına inandığını belirten İbrahim, "1-2 maç daha alırsak matematiksel olarak garantileyeceğiz. Bunu da alacak güçteyiz. Hiçbir zaman küme düşme korkumuz olmadı. Futbol olarak değil, ama sonuç olarak bazı sıkıntılar çektik. İkinci yarıda bunları da aştık" diye konuştu.
    GÜZEL BİR ANI
    İbrahim Şahin, ligde bu sezon Trabzon'da oynadıkları ve 2-1 kazandıkları karşılaşmada attığı golün kendisini hem üzdüğünü, hem de sevindirdiğini söyledi. İbrahim Şahin, şöyle konuştu: "Trabzonspor maçında attığım gol beni çok etkilemişti. Kale arkasında benim akrabalarım ve arkadaşlarım bulunuyordu. Golü attım bir an kendimi kendi sahamızda top oynuyormuş gibi hissettim. Onların bulunduğu tribüne doğru yöneldim. Sonra bir anda kendime geldim. Yönümü değiştirdim ve gol sevincimi yaşadım. 2-1 kazandık 88. dakikada golü ben attım. Bir anda kendimi Trabzonspor'da sandım, ama gerçeği çabuk gördüm ve hatamdan döndüm. Attığım golle hem sevindim, hem de üzüldüm."

Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
    Real Madrid
    Manchester United
    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      @Vyacheslav Hleb
      Dün bize 2. golü atan oyuncu.Takip edilebilir.
      Özellikle Fm'de bilinen bir oyuncu
      Arsenal'li Alexander Hleb'in kardesi diye biliyorum.
      *
      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Bende onu soracaktım kardeşlermi diye....
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• ikiside kardes ayni takimda bile oynamislardi

Yorum

• Spiker Alexander Hleb diyordu ama ona..
            Hatta Arsenalli futbolcu bile dedi..
            Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak McLas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              1 ay içinde 12 futbolcu alacağız diyor başkan
              bakalım görelim!!!
              14 dü hani bi arada 13 tü
              Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• Bejeke saçma bir şekilde Rico'yu çıkardı kadrodan..
                İşte Hüseyin'in yanında oynayacak, oyunu kurabileni yönetebileb, pas atabilen ve uzaktan şut çekebilen bir orta saha oyuncusu...

Barış
                Rico
                Hüseyin

İyi bir ortanın artası...
                Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  @Vyacheslav Hleb
                  Dün bize 2. golü atan oyuncu.Takip edilebilir.
                  Özellikle Fm'de bilinen bir oyuncu
                  Ya Erdem CM'de Maxim Tsigalko diye Belaruslu bir oyuncu vardı bende onu aradım ama göremedim

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Bir ara BATE'de oynayan Pavel Begansky vardı. FM'de baya iyiydi.

Üstadların bir fikrini alalım.

Yorum

• İlk olarak 61 kuzenler tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ya Erdem CM'de Maxim Tsigalko diye Belaruslu bir oyuncu vardı bende onu aradım ama göremedim
                      cm de todorov vardı de la cuesta vardı şimdi gerçek hayatta adları dahi geçmiyor

bu arada akşam ceyhun gülselam ı izleme imkanı bulduk.çocuk çok iyi bence.kaçırılmaması gereken bi futbolcu.
                      İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
                      Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bir ara BATE'de oynayan Pavel Begansky vardı. FM'de baya iyiydi.

Üstadların bir fikrini alalım.
                        Mehmet kimler yoktuki

Kakalov,Roncatto,Toledo,De la Cuesta,Thompson,Todorov,Wael Reyad,Milton de Q,İbrahim Said....

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          mevlüt de zaten trabzonlu ve trabzonsporlu Türkiye'ye gelirse Trabzonu sececektir

Ciddimisin Renktas yani sadece bi tahmin mi yoksa Mevlüt u yakindan taniyormusunuz???
                          Cünkü her ilgilendigimiz oyuncu Trabzonsporlu hatta Trabzonlöu olmasian hic gerek yok yani.

Yorum

• Bu adamı ALMAK Lazım ! !! !

Gelecek senenin kralı benim"

Gaziantepspor'un ara transferde renklerine bağladığı Brezilyalı Beto, Türkiye'ye ikinci devre geldiği için gol kralı olamadığını ancak gelecek sene gol krallığında iddialı isimler arasında yer alacağını söyledi.

De Nigris'in ardından Kırmızı-Siyalı takımın gol umudu olan Beto, futbolu ile Gaziantepspor taraftarının gönlünü kazandı. Milanlı Kaka'ya benzerliği ile dikkat çeken Beto, gelecek sezon takımların korkulu rüyası olacağını belirtti. Türkiye'ye gelmeden önce Emre Belezoğlu, Nihat Kahveci ve Hakan Şükür'ü tanıdığını ifade eden Beto,Türk futboluyla geç tanıştığını dile getirdi. Brezilyalı golcü, Ronaldo hayranı ve Barcelona kulübünü beğendiğini aktardı. Gaziantep mutfağına alışmaya çalıştığını söyleyen Beto, lahmacunu acılı olduğu için yiyemediğini ancak kebap ve baklavaya bayıldığını belirtti.

Haftasonu Ali Sami Yen'de oynayacakları Galatasaray maçından mutlu döneceklerini ifade eden Beto, "Bu sene geç geldiği için iddialı konuşamayacağım ama gelecek sezon gol krallığı yolunda iddialı isimler arasında olacağım. Galatasaray'a da gol atmayı istiyorum." dedi.
                            Takım içinde Zurita ile çok iyi arkadaş olan Beto, onunla playstation oynamaktan büyük zevk alıyor. Türk futbolunun oynatmaktan çok, oynatmamak üzerine kurulu olduğunu ifade eden Beto, buna rağmen her maçta gol atmak istediğini kaydetti. Küçükken fizik öğretmenliğini hayat eden Beto, "Aslında iyi bir öğrenci olup, iyi bir eğitim alıp daha sonrasında fizik öğretmeni olmayı çok istiyordum ama futbolunda benim için ayrı bir yeri vardı. Futbolu ve futbol oynamayı çok sevdiğim için benim tercihim futbol oldu." diye konuştu.
                            Yurt dışındaki takımlarla, Türk takımların kalitesinin hemen hemen aynı olduğuna dikkat çeken Beto, şunları söyledi;
                            "Türkiye de futbol oynamak gerçekten çok zor. Türkiye de mantalite, oynatmamak üzerine kurulu. Bu nedenle Türk futbolu çok zor. Türkiye de agresif futbol daha ön planda. Dediğim gibi oynatmaktan çok oynatmamayı düşünen bir anlayış olduğu için futbolun güzelliği ön plana çıkmıyor. Brezilya da daha estetik ve Brezilya'dan daha farklı. Bulgaristan Türkiye'den daha relax yani daha rahat şekilde. Bulgaristan da agresif olmayan, gol olmayan bir futbol var ama Türkiye de öyle değil."
                            Galatasaray karşısında 1 golü garanti veren Beto, koyu bir Barcelona taraftarı olduğunu dile getirdi. Beto, Ronaldo'yu örnek aldığını ifade etti. Beto, şöyle konuştu: "Saha içinde de saha dışında da aynı karaktere sahibim. Saha içinde de kazanmayı çok isteyen ve arzulayan biriyim. Saha dışında da aynı şekilde, yaptığım işleri başarmayı çok isteyen bir kişiliğim var. Kısaca şöyle söyleyeyim. Geçmişteki hatalarımdan çok ders aldım. Şuanda edindiğim tecrübe de yaptığım hatalardan ders almamdan kaynaklanıyor. Sahaya çıktığım da sakatlanmamak için kalpten dua ederim. Çok sayıda gol atıp takımıma faydalı olmak, şuan en büyük hedefim. En büyük hayalim ise, gol kralı olmak. Gaziantep çok güzel bir yer. Buradaki insanlar çok yardımseverler. Özellikle dışarıya çıktığımda insanlar bana çok yardımcı oluyorlar. En önemlisi takım arkadaşlarımla çok iyi anlaşıyorum. Baklava ve kebabı çok seviyorum. Lahmacun da çok güzel ama acı bir yemek. Dediğim gibi özellikle kebap ve baklava vazgeçilmez bir yemek. Gaziantep in her yerini geziyorum ve beğeniyorum. Gittiğim yerlerin ismini bilmediğim için özellikle sevdiğim ayrı bir yer söyleyemeyeceğim. Burada ki her yeri seviyorum. Arkadaşlarımı ziyaret ederek değerlendiriyorum. Onlarla vakit geçirmeyi seviyorum. Ayrıca playstation oynamayı çok seviyorum. Takım arkadaşım Zurita ile birlikte karşılıklı oynuyoruz."
                            Belli bir hedefe ulaşmanın en büyük ve kolay yolunun çok çalışmak olduğunu ifade eden Beto, "Hangi işte olursa olsun, futbol ya da futbol dışındaki herhangi bir işti fazla emek vermek ve çok çalışmak şart." dedi.
                            (Cihan)
                            Real Madrid
                            Manchester United
                            twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• beto,sezon başından beri dikkatimi çekiyo...
                              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Devlerin gözdesi Giray
                                G.Birliği OFTAŞ Spor'un genç savunma oyuncusu Giray Kaçar, dört büyüklerin gözde ismi oldu.

Fatih Terim tarafından da, son 2 milli maçın aday kadrosuna çağrılan 23 yaşındaki savunma oyuncusu, dört büyükleri peşine taktı. Genç savunma oyuncusunun transferi için başta Trabzonspor olmak üzere, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın devreye girdiği öğrenildi. Giray'ı gelecek sezon kadrosuna katmak isteyen dört büyüklerin, Gençlerbirliği Oftaşspor ile temasa geçerek nabız yokladığı ifade edildi.

Son 3 sezonda takım kaptanı İlhan Eker ile birlikte savunmanın ortasında uyumlu bir ikili oluşturan Giray, hızı, hava toplarındaki başarısı ve müdahalelerdeki zamanlamalarıyla dikkat çekiyor. Gençlerbirliği Oftaşspor'un, çok başarılı bir sezon geçiren Giray'ın transferine gerekli bedelin verilmesi durumunda izin vereceği belirtiliyor. 23 yaşındaki Giray, savunmanın ortasında oynamasına rağmen bu sezon sadece 2 sarı kart gördü ve

İHA
                                Real Madrid
                                Manchester United
                                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

Yükleniyor...
                                X