Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• evet ben o maçtaydım hatta duvar pası yapmıştı daha sonra ceza sahasının içinde köşeye bıraktı direğin içine çarpan top gol oldu...
    .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Hatırlıyorum o macı o dönemler genc yeteneklerin takımlarını kurtardıgı bir zamandı...ali ile ergin vardı....

Yorum

• sezon sonu murat ocak dönüyor mu bize?

Yorum

• İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tottenham maçı sonrası Drogba, Chelsea soyunma odasında teknik heyete ateş püskürdü: Bu nasıl taktik... Şampiyonluk gidiyor, siz izliyorsunuz!
          22.3.2008
          kaynak:fanatik
          Aha da takımı ile küsmüş topçu..
          Alalım mı ne dersini?
          Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aha da takımı ile küsmüş topçu..
            Alalım mı ne dersini?
            Ne o öyle matkap markası gibi
            Salı civarı birşeyler duyar mıyız?
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ne o öyle matkap markası gibi
              Salı civarı birşeyler duyar mıyız?
              aynen katılıyorum fildişi sahillerinden topcu mu çıkar ne drogbası

Yorum

• TS'de rota Hırvatistan'a döndü
                22 Mart 2008 / 17:51
                Hırvatistan'da bulunan antrenör İhsan Derelioğlu Zagrep ile HKN Sibenik arasında oynanan karşılaşmayı izledi.
                Trabzonspor'da transfer çalışmaları yoğun bir şekilde sürüyor. Trabzonspor tarafından Hırvatistan'a gönderilen eski teknik direktör İhsan Derelioğlu Hırvat liginde bu akşam Dinamo Zagrep ile Sibenik arasında oynanan lig maçında Zagreb'in 24 yaşındaki oyun kurucusu Ognjen Vukojeviç ile stoperi İvico Vrdoljak'ı izledi.

Zagrep'de forma giyen 1983 doğumlu 187 cm boyundaki stoper İvico Vrdoljak ile oyun kurucu Vukojeviç ile ilgili not tutan Derelioğlu hazırladığı raporunu yönetime sunacak.

Zagreb'in 24 yaşındaki oyun kurucusu Ognjen Vukojeviç geçtiğimiz sezon da yardımcı antrenör Osman Denizci tarafından Hırvatistan'da izlenmiş ve alınması için yönetime rapor edilmişti.

Kaynak:

Yorum

• Mohammed Chermiti Tunus'un Maradonası olarak bilinior...Ama Chermiti yi almak zor peşinde birçok devler var... Mehdi dhifallah alıcaklar...Chermiti alabileceklerini sanmıyorum...ama iyi para verirlerse alırlar..Bu arada Dos santos ilk defa sizden duyuyorum....Dos santos gecikmiş futbolcu dur...Faydalı olmaz...

Yorum

• hırvat futbolu yükselen değer şuanda euro 2008 de iyi işler yapacaklar gibi geliyor bana biran önce yıldızları parlamadan hırvat milli takımından en az bir futbolcu kadromuza katmalıyız

Yorum

• Ognjen Vukojeviç'i bayern münih ve schalke'de izliyor. ön libero pozisyonunda oynuyor alinirsa faydali olur

Yorum

• İlk olarak eMR3 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Mohammed Chermiti Tunus'un Maradonası olarak bilinior...Ama Chermiti yi almak zor peşinde birçok devler var... Mehdi dhifallah alıcaklar...Chermiti alabileceklerini sanmıyorum...ama iyi para verirlerse alırlar..Bu arada Dos santos ilk defa sizden duyuyorum....Dos santos gecikmiş futbolcu dur...Faydalı olmaz...

Chermiti'nin Herta Berlin ile önanlaşma imzaladığını duydum.Almanya'da yaşayan arkadaşlardan daha fazla bilgi almak mümkünmüdür acaba?
                        Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                        Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                        Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• Yok öyle bir sey.
                          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak karatasof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Chermiti'nin Herta Berlin ile önanlaşma imzaladığını duydum.Almanya'da yaşayan arkadaşlardan daha fazla bilgi almak mümkünmüdür acaba?
                            sadece ilgileniyor'lar imza veya önanlasma yok

Yorum

• İlk olarak lejyoner61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              TS'de rota Hırvatistan'a döndü
                              22 Mart 2008 / 17:51
                              Hırvatistan'da bulunan antrenör İhsan Derelioğlu Zagrep ile HKN Sibenik arasında oynanan karşılaşmayı izledi.
                              Trabzonspor'da transfer çalışmaları yoğun bir şekilde sürüyor. Trabzonspor tarafından Hırvatistan'a gönderilen eski teknik direktör İhsan Derelioğlu Hırvat liginde bu akşam Dinamo Zagrep ile Sibenik arasında oynanan lig maçında Zagreb'in 24 yaşındaki oyun kurucusu Ognjen Vukojeviç ile stoperi İvico Vrdoljak'ı izledi.

Zagrep'de forma giyen 1983 doğumlu 187 cm boyundaki stoper İvico Vrdoljak ile oyun kurucu Vukojeviç ile ilgili not tutan Derelioğlu hazırladığı raporunu yönetime sunacak.

Zagreb'in 24 yaşındaki oyun kurucusu Ognjen Vukojeviç geçtiğimiz sezon da yardımcı antrenör Osman Denizci tarafından Hırvatistan'da izlenmiş ve alınması için yönetime rapor edilmişti.

Kaynak:

İZLEDİ Mİ? MAÇ ZATEN 21,00 DE NASIL İZLİYORLAR ANLAMADIM. BENCE BALON Bİ HABER BU
                              22/03/2008
                              Dinamo ZagrebvSibenik 21:05

En son isaret parmagi tarafından düzenlendi; 22.03.2008, 18:42.

Yorum

• İlk olarak tolga061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                sadece ilgileniyor'lar imza veya önanlasma yok
                                Eyvallah Tolga kardeş,ilgine ve bilgine teşekkür.
                                Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                                Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                                Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

Yükleniyor...
                                X