Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak jadexx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    sence sıvas sampiyon olurmu ben aklımın ucuna bıle getıremıyorum sıvas sadece bu sene ıyı bır takım oyunu oynadıgı ıcın bu halde ve encokta bızden bedava aldıkları 3 puan onlara super bır sekılde topin bizede zehır oldu
    arada tabıkı yıldız oyuncular onemlı bence sıvası karsılastırmak bence olmaz cunku sıvasta oyunu degıstırebılecek oyuncularıda yok be emın olun ordan hangi topcuyu alırsanız alın baska takımda pekte ıyı oynayamaz buna tolga ve erdınc ıkılısını ornek gosterebılırız
    Şampiyon olamayacakları belli ama şuan ne haldelerGerçi seneye küme düşerler ama bak yıldızları yok.

Yıldızları biz yaratacağız,Şampiyon olduğumuz dönemlerdeki gibi.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• ben kımsenın trabzonsporlulugunu tartısmadım kı

İlk olarak 61 kuzenler tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kardeş aynı sorunları bizlerde yaşıyoruz.Ama problem şu..

Gökdenizin gitmesini istedi diye kimsenin Trabzonluluğunu tartışmamalısın.

Ayrıca Gökdeniz satılmasaydı bedavaya gidecekti ki bu hiç iyi olmazdı.Kafasına koymuştu bir kere....

ben kımsenın tarbzonlulugunu artısmadım aksıne benımkı tartısıldı ıyı bakarsa forma gorursun
      ıs sadece goktenız degıl dılegımız bunun gibi yıldız oyuncuların trabzondan kaçmasını engellemek onlara sahıp cıkmak gıtmek ıstemesının nedenlerı bellı sen git bir fb nın topcusunu kursunla tehtıt et bakalım ne oluyor mılyon dolarlık adamlarına bakalım ne turlu sahıp cıkıyorlar sımdıkı baskan ıcın demıyorumda albayrak ıcın dıyorum ozel hayatı kendını ılgılendırırbızı degıl dıyemı cvp verıyporlar yoksa baska turlumu
      Sonradan değil Doğuştan TRABZON'LUYUZ

Yorum

• İlk olarak jadexx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ney aklnıza gelıyor bence sacmaca dusunecegınıze takımın hakkınd ayorumlar yapın trabzoun olmasam burda ısım olmazdı senden de daha cok trabzonluyum bunuda bıl
        İlk olarak jadexx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ben kımsenın tarbzonlulugunu artısmadım aksıne benımkı tartısıldı ıyı bakarsa forma gorursun
        ıs sadece goktenız degıl dılegımız bunun gibi yıldız oyuncuların trabzondan kaçmasını engellemek onlara sahıp cıkmak gıtmek ıstemesının nedenlerı bellı sen git bir fb nın topcusunu kursunla tehtıt et bakalım ne oluyor mılyon dolarlık adamlarına bakalım ne turlu sahıp cıkıyorlar sımdıkı baskan ıcın demıyorumda albayrak ıcın dıyorum ozel hayatı kendını ılgılendırırbızı degıl dıyemı cvp verıyporlar yoksa baska turlumu
        Bak yukarda tartışmışısın.Neyse önemli değil gittikçe başlığın dışına çıkıyoruz.

Bu arada seninde Trabzonluluğun tartışılmamalı tabiiki

Ayrıca Gökdeniz tepkilerden korktu,bu bahaneyi ileri sürdü.Bence tabiiki

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• o zaman desene cok beklerız

İlk olarak 61 kuzenler tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şampiyon olamayacakları belli ama şuan ne haldelerGerçi seneye küme düşerler ama bak yıldızları yok.

Yıldızları biz yaratacağız,Şampiyon olduğumuz dönemlerdeki gibi.
          futbol artık eskısı gibi degıl yıldız yaratmak cok zor onemlı olan buldugun yıldızı elınde tutman satman degıl
          bence sıvas spor suankı durumda olmasının nedenı en azınden buyuk payı trabzondur trabzon eskı halınde olsaydı sence sıvas bu halde olurmuydu veya bızden aldıkları bedava 3 puan onlara buyuk moral oldu
          sunu da demek ısterım keske her takım sıvas gibi olsa yanı turkıyede konusulan 3 takımvar bu hıc degıl bence her takımın sagı solu bellı olmamalı hanı sampıyon olamasalar bıle en azıdan basıt takım olmamalılar keske butun takımlar buyuk dusunup buyuk oynasalar tabı obların da maddıyatı oyle bunda bısı denılmez

Yorum

• İlk olarak 61 kuzenler tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bak yukarda tartışmışısın.Neyse önemli değil gittikçe başlığın dışına çıkıyoruz.

Bu arada seninde Trabzonluluğun tartışılmamalı tabiiki

Ayrıca Gökdeniz tepkilerden korktu,bu bahaneyi ileri sürdü.Bence tabiiki
            eger yazılarımın bırazdaha oncesıne gıdersen o yorumları benım trabzonlu olmadıgımı ıddaa eden arkadalara yazdıgımı anlarsın

Yorum

• lütfen tartismalari özelden halledin, konu disina cikmayalim ve birbirimizin yorum ve görüslerine sagi duyalim

Yorum

• İlk olarak tolga061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                alinmayacak oyuncular degil ikiside alinabilir ama biraz pahaliya patlar ama yararli olurlar hele de misimovic
                bence iyi olur misimovic iyi futbolcu...ama Bajramovic için aynı şeyi diyemiceqim....

Daniel Zitka aslında iyi kaleci alınabilir.....

Ceyhun Gülselam için futbol olarak tek maçlık karar verilmez ama ben oyun zihniyetini pek beqenemdim yani futbol olarak pek akıllı bi oyuncuya benzemiyor...

Mevlüt İyi futbolcu bence Nerde ne yapması gerektiğini iyi biliyor....

Yorum

• Herkesi potansiyel oyuncu olarak görüyorum artık... Dün Beyaz Rusya maçındaki Kutuzovda hoşuma gitti....

Fatih Terim Milana istemiş onu . Sonra Udinese filan şimdi 2. ligde Baride oynuyor. Tahminim ucuz bir fiyatada alınabilir....
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Herkesi potansiyel oyuncu olarak görüyorum artık... Dün Beyaz Rusya maçındaki Kutuzovda hoşuma gitti....

Fatih Terim Milana istemiş onu . Sonra Udinese filan şimdi 2. ligde Baride oynuyor. Tahminim ucuz bir fiyatada alınabilir....
                    Ayrıca Beyaz Rusya'nın iklimi ve yaşam şekilleri trabzona çok benziyor.Açıkcası bende buraya iyi uyum sağlar ve ligimizde başarılı olur diye dünüşünüyorum.. İnşallah yönetim görür..

Yorum

• dayanıklı fizik olarak bayağı güçlü oluyor o tarafın oyuncuları dediğin gibide yaşayış biçimimizde uyuyor. e daha ne arıyoruz anlamadım.....
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Giden gitmiş arkadaşlar tartışmaya hiç gerek yok. Bizim bu saatden sonra yeni transferlere konsantra omamız ve bunLarı tartışmamız lazım Gökdeniz gitmek istedi ve gitti. Artık yapacakda fazLa bişey yok.

Başkanımızda sinir harbinde yıldız oyuncu değildir demiş olabilir. DoLayısıyla hiç uzatmanın anLamı yok bizim yoLumuza devam etmemiz Lazım...

TRABZON İÇİN VARIZ GEREKİRSE YOKDAN VAR EDERİZ.....
                        TRABZONSPOR

Eski Nickim : Cripto

Yorum

• İlk olarak tolga061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          alinmayacak oyuncular degil ikiside alinabilir ama biraz pahaliya patlar ama yararli olurlar hele de misimovic
                          Bajramovic in kontrati bittiyor bu sezon.Misimovicin takimi da küme düsmeme savasi veriyor.Belki Misimovicin kontrati tek 1.Lig icin gecerli olabilir.

Almanya da cogu Futbolcu ve Takim böyle bir kontrat yapiyor.Oyuncular 2.Lig de oynamamak icin takimlar da bu oyuncunun masini 2.Lig de ödememek icin.

Mesela Ivan Klasnic in Kontrati bittiyor.Kendisi Agir bir Böbrek ameliyat gecirdi ve yaklasik 1 sene oynayamadi.Ama son 3-4 ay Bremen de fena oynamiyor.Gollerini da attiyor ve bence eski formuna kavusuyor.Bremen de kontrattini uzatmaya bilir.Kendisiyle Hamburgun ilgileniyor diye yaziliyor.ama Hamburgun daha yeni antrönörü belli degil.
                          En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 27.03.2008, 09:49.
                          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• 1 ay içinde 12 futbolcu alacağız diyor başkan
                            bakalım görelim!!!
                            McLas was Here

Yorum

• @Vyacheslav Hleb
                              Dün bize 2. golü atan oyuncu.Takip edilebilir.
                              Özellikle Fm'de bilinen bir oyuncu

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                @Vyacheslav Hleb
                                Dün bize 2. golü atan oyuncu.Takip edilebilir.
                                Özellikle Fm'de bilinen bir oyuncu

erdem bu futbolcuyu alexandır hlep sanmıştım,demek o değilmiş...akşam çok güzel oynadı nasıl olsa alamayız diye de buraya yazmadım...
                                izlenmemesi lazım kesinlikle alınsın...
                                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

Yükleniyor...
                                X