Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Manavdan mı?

İlk olarak McLas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    1 ay içinde 12 futbolcu alacağız diyor başkan
    bakalım görelim!!!
    Gerçekçi olmayan yönetimleri sonu hüsran olur. Bu yönetimin realist hareket edeceğini ümit ediyorum.

Yorum

• 4 yabancı demiş başkan....niye beş değil ...yattra türk olucak ...moawad ve jeff kalsa bile 5 yabancı hakkımız var....

.....en az bir yabancıda gelecek vadeden genç olmalıdır...mesela isaac promise gibi...hiç yoktan kulubeye bakınca için açılır....

.....diğer söylemleri güzel....yani bizim ilk on bire 4 yabancı ve 4 türk yeni transfer lazım bu kesin....

...alınacak 4 gencide yedek yapar bomba gibi bi takım kurulur...

....en azından yedekdeki salatalardan kurtuluruz....

....hem bu sirkülasyonu yapabilirsek külüp ciddi bi gelir elde eder bu işten...

...düşünsenize bu yıl ilk onbir oynıyan bi adam pirim yapıyor ..ve seneye en kötü ihtimal ruslar yine gelecek sat 10 15 e ..yedekteki genci çek a takıma....al yerine ucuza bi genç seneyede onu sat ...

...hem takım sürekli dinamik olur...hem para kazanılır ..hemde transfere az para harcanır....
      deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
      ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
      ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• Transfer konusunda açıklama
        Son günlerde yoğunlaşan transfer gündemi nedeniyle kulübümüzden aşağıdaki açıklamanın yapılması uygun görülmüştür:

Son günlerde yoğunlaşan transfer gündemi nedeniyle kulübümüzden aşağıdaki açıklamanın yapılması uygun görülmüştür:

“Takımımızın gelecek yıl tekrar zirveye oynayan bir ekip haline gelebilmesi adına yönetim kurulumuz transfer çalışmalarına şimdiden yönelmiş ve bu doğrultuda bir çok farklı ülkeden belirlenen isimlerin araştırılmasına başlanmıştır.
        Gelişmeler bu yönde seyrederken son günlerde özellikle yerel medyamızda kulübümüzün transfer çalışmalarını sadece tek menajerin yönlendirmesiyle yürüttüğü gibi tamamen gerçek dışı haberler ve yorumlar yer almakta, böylelikle kafalarda soru işaretleri oluşturulmaktadır.
        Oysa bahsedilen menajer Adnan Demir Trabzonlu olmasının yanında kulübümüze her zaman katkıda bulunmuş iyi bir Trabzonsporludur.
        Kendisinden oyuncu tespitinden çok belirlenen isimlerle ilişki kurulması aşamasında yaralanılmakta ve kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda sağlıklı diyaloglar geliştirilmesi hedeflenmektedir. Bu konudaki işbirliği tamamen ücretsiz olarak gerçekleştirilmektedir.
        Ayrıca yine transfer faaliyetleri kapsamında medyada ilgimiz ve bilgimiz dışında çok sayıda oyuncu isimleri yer almakta daha sonra bu futbolcularla ilgili senaryolar gündemi oluşturmaktadır. Belçikalı De Sutter bu spekülasyonlara verebileceğimiz en somut örnektir. Kulübümüzün bu isimle ilgili resmi ya da gayrı resmi hiçbir teması olmamıştır.
        Yönetim kurulumuzun transfer stratejisi menajer önerilerinden çok belirlenen futbolcuların birden fazla teknik adam tarafından izlenmesi, son olarak da Teknik Direktör tarafından gözlenerek onaylanması temeline dayanmaktadır.
        Gerçekler bu yöndeyken, farklı mesajlarla kamuoyunun ilgisini çekmeye çabalarını kabul etmiyor, bu yaklaşım tarzının kulübe yardım etmek isteyen kişileri olumsuz yönde etkileyeceği gerçeğinin altını çizerek medyamızı daha duyarlı davranmaya davet ediyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur”

27.03.2008 14:28:00

resmi site
        deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
        ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
        ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• Para almayan Trabzonlu menejer.

Parasını da alan,işinide profesyonelce yapan menejer.

Trabzonlu profesyonel ve işini iyi yapan,işinin karşılığınıda alan ...

Bi'şeyler içime sinmiyor,aklıma yatmıyor.

Haden hayırlısı...

Yorum

• yattara takimda kalir insallah, icimden bir ses sanki sezon sonu gidecekmis gibi diyor

Yorum

• İlk olarak jadexx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              sence ben trabzonu tutmasan goktenız satıldı dıye bu kadar bas bas bagırımıydım yoksa sıteye ıyıkı satıldımı derdım
              dıyeceklerımı dıyorum zaten ve emın olkı senden daha cok trabzonluyum ben oturdugum yer samsun olabılir ama ben trabzon caykara doğumluyum ok kardes
              senınde dıyeceklerın varsa sende de sen memnunsun galiba goktenızın satılmasından (gerci kendı istedı ama suda var eger sahıplenseydı istemezdı) sırada yattara var sen onunda satılmasını ıstersın heralde

yaaa yeter daa bizde trabzonluyuz kimse trabzondan büyük değildir gökdeniz gitmek
              istedi gitti sorasını tartışmaya gerek yok artık yaaaa...

kardeşim sen trabzonsporlumusun gökdenizin bişiyimisin bunu düşünmemek elde değill.. başkanımızın yaptığı röportajları gördükçe ben trabzonlu trabzonsporlu olarak çok umutlanıorm mutlu oluyorum sende hala bu konuda kalmış tekrarlıosn herşeyii ...

sen hiç bu kadar açıkca 12 adam alcaz dien başkan gördün mü..

ben senin gibi muhalefetlik değil umutla bu transferleri beklicemm.. bence sende bırak gökdenizi falan artık
              Şenol Güneş'e TAM DESTEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yorum

• bi de demeyi unuttum gökdenizi kimse trabzon camiası kadar sahiplenmedi mağlum olayları biliosn ...hala sahiplenseydi kalırdı diyosun..
                Şenol Güneş'e TAM DESTEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yorum

• sadri başkanın niyetinden,tecrübesinden adım kadar eminim..her insan ,her yönetici hata yapar.. ama bizi şu kaostan kurtarabilecek en doğru isim sadri şener... umarım herşey istediğimiz gibi olur.. ben kulubün haklarının korunduğu ve iyi simler alındığı taktirde menejermiş,o izlemiş,başkası tavsiye etmiş gibi durumlar beni ilgilendirmez.. adnan demirde para kazanmak istese yattarayı satardı.. kalması için ikna etmezdi.. bazı şeyler gönül işi .,bazı işler dostlukla işi... ben büyük TRABZONU geri istiyorum...

Yorum

• İlk olarak 61 kuzenler tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ya Erdem CM'de Maxim Tsigalko diye Belaruslu bir oyuncu vardı bende onu aradım ama göremedim
                    Cm 2001 2002 de var Maxim Tsigalko, Nikiforen, Todorov, Kakalov, Franco Costanzo bunlar çok iyi futbolculardı....

Beto harbiden çok iyi futbolcu kısa sürede kendini en iiyi şekilde gösterd sadece golleri değil ben gol atamadıqı macı da izledim etikli süratli bir futbolcu...

Kutuzov da çok kaliteli futbolcu süratli hem forvet hemde sağ açık da görev yapabiliyor ama Bari de değil Sampdoria da oynuyor...İkinci gol ü atan Gleb hakkında bir bilgim yok...

Trabzonspor dört koldan saldırıyor

Avrupa'da ve Afrika'da futbolcu avına çıkan Trabzonspor, transferde tarihinin en hareketli günlerinden birini yaşıyor. Teknik Direktör Ersun Yanal yabancı futbolcular için, Genel Sayman Mahmut Aksu Almanya ve Belçika'da gurbetçi futbolcular için, Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ve Başkan Sadri Şener ise Türk futbolcular için görüşmelerini sürdürüyor. YANAL, TUNUSLULARI İZLEDİ
                    Turkcell Süper Ligi'nin bitimine 7 hafta kala transfer çalışmalarına aralıksız devam eden Trabzonspor, Avrupa, Afirka ve Türkiye'de araştırmalarını sürdürüyor. Bordo - mavili takımda Teknik Direktör Ersun Yanal, Tunus Milli takımının dün Fransa'da Fildişi Sahilleri ile oynadığı özel maçta Tunuslu futbolcular Amine Chermiti ve Mehdi Bin Dhifallah'ı izledi. Yanal'ın Tunus milli takımının 2 - 0 kazandığı maçta, özellikle 21 yaşındaki Chermiti'nin performansından memnun olduğu öğrenildi. Bu arada iki futbolcuyla da 30 Mart'ta bir görüşme yapacağını açıklayan Şener'in de önümüzdeki günlerde Tunus'a gitmesi bekleniyor.
                    AKSU GURBETÇİLERDE SONA YAKLAŞTI!
                    Almanya'da gurbetçi futbolcular için görüşmelerini sürdüren Trabzonspor Genel Saymanı Mahmut Aksu'nun da transferde önemli aşamalar kaydettiği belirtildi. Önümüzdeki hafta 3 gurbetçi futbolcu ile masaya oturmaya hazırlanan Aksu, Trabzonspor'un bugününü kurtarmaya çalışırken geleceğine de yatırım yapmayı ihmal etmediklerini söyledi. Aksu, şu ana kadar kesinleşmiş bir transferlerinin olmadığını belirterek, "Belirlediğimiz bir çok isim üzerinde görüşmelerimiz sürüyor. Zaten bu isimlerden bazıları basına yansımış durumda. En kısa zamanda bu futbolcuların transferlerini sonlandırmak istiyoruz" dedi.
                    Bu arada Trabzonspor'un gurbetçi futbolcu transfer listesinde Almanya'nın Unterhaching takımında forma giyen Ceyhun Gülselam ilk sırada yer alıyor. Bu futbolcu dışında bonservisi Nac Breda'da olan Aykut Demir ve Fransa'nın FC Sochaux takımında oynayan Mevlüt Erdinç'in de gündemde olduğu öğrenildi.
                    REMZİ GİRAY KAÇAR'A YAKIN TAKİP
                    Trabzonspor'da transferin en yetkili isimleri arasında yer alan Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ise yerli futbolcu transferleri için çaba harcıyor. İlk olarak Gençlerbirliği Oftaşspor'da bu sezon başarılı bir grafik sergileyen Remzi Giray Kaçar'ı kadrosuna katmak isteyen bordo - mavililer, Manisaspor'dan Burak Yılmaz, Sivasspor'dan Abdurrahman ve Kayserispor'dan Ragıp'ı da takip ediyor. Gelecek sezon 12 futbolcu transfer etmeyi planlayan Trabzonspor yönetimi, mevcut kadrodan da 12 futbolcu ile yollarını ayırması düşünüyor. Bu isimleri sezon sonunda teknik direktör Ersun Yanal ile belirleyecek olan yönetim, futbolcuların fiyatlarında ise indirime gitmekte kararlı gözüküyor.
                    ANKARA YOLCULUĞU YARIN
                    Öte yandan Trabzonspor, Cumartesi günü Ankaraspor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşma öncesi galibiyet hesapları yapıyor. Yarın Pegasus Havayolları'na ait tarifeli uçakla Trabzon'dan saat 10.30'da Ankara'ya gidecek olan bordo - mavililer, Cumartesi günü oynanacak Ankaraspor müsabakası sonrası Türk Hava Yolları'na ait tarifeli uçakla 20.00'de Trabzon'a dönecek.

Yorum

• ankara gitmisken özer i de alsak ya
                      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak muchtar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ankara gitmisken özer i de alsak ya
                        bunlar, o kadarını düşünemez

Yorum

• İlk olarak muchtar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ankara gitmisken özer i de alsak ya
                          valla özeri tanimayan ve bu siteye baksa heralde ronaldinho felan sanar...

özer olsa nolur olmazsa nolur cok aman aman bi yetenek degil okadar abartmaya gerek yok...

ben begenmyiorum ama alinirsada niye alindi demem...su an alinacak gibi gözükmüyor...
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• alalım artık bir futbolcuu gelsin isimler hadi sadrii başkan
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• bu sefer cilesiz bi transfer dönemi gecircez heralde inş öyle olur
                              TRABZONSPOR
                              https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• gokdenizi yakınan hic tanımam

İlk olarak sarıyerli_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yaaa yeter daa bizde trabzonluyuz kimse trabzondan büyük değildir gökdeniz gitmek
                                istedi gitti sorasını tartışmaya gerek yok artık yaaaa...

kardeşim sen trabzonsporlumusun gökdenizin bişiyimisin bunu düşünmemek elde değill.. başkanımızın yaptığı röportajları gördükçe ben trabzonlu trabzonsporlu olarak çok umutlanıorm mutlu oluyorum sende hala bu konuda kalmış tekrarlıosn herşeyii ...

sen hiç bu kadar açıkca 12 adam alcaz dien başkan gördün mü..

ben senin gibi muhalefetlik değil umutla bu transferleri beklicemm.. bence sende bırak gökdenizi falan artık
                                gokdenizle hic bir bagım yoktur ben sadece gokdenızı savunmuyorum demek ıstedıklerım sadece basındna berı ıyı okunursa anlaşılır demek ısdedıgım her sen trabzondan yıldızlar kaydı bı yılzdızlar oyle yada boyle trabzona kusturuldu goktenızın neden gitmek istedigini ıyı arastırın ki bılırsınızde bu sadece gokdenız ıcınde gecerlı degıl trabzondan koparılan yıldızları saymaya baslarsak uzun surer.
                                oncekı baskanlardanda futbolcu alınacak denıldı cokta soylendı ve her zamanda bir gokdenız gider denıldı bini gelır denıldı ama ben hic bir zaman goremedım bunu bu sozlerım sımdı baskana dedıl ama suda bır gercek hep satılan topcuları arar olduk hıc bir zaman yererı doldurulamadı giden topculara ıyı bakarsanız ya maddıyat yuzunden yada tehtıtedıldıgı ıcın gıttıler ve hiç bir giden tpcumuzda sorunlu ınsanlar degıldı hepsı takır takır kalıtelı top oynayan ısımlerdır aurello trabzonu saatttı denıldı alakası yok bence adam satacak olsa fb yı satardı sımdıye kadar
                                bu yonetımıde gorecegız 12 topcu alakcaklar ben sımdı bısı demıyorum daha cok erken ve inşallahta benım yuzum kara cıkar bunda sızden cok sevınırım ınsallah topcu alırlar popcu degıl
                                fatıh tekkeyıde sattıklarında ondan daha kalıtelı topcu alınacak denıldı umut buluta 2.5 milyon dolar verıldı yanlıs hatırlaıyorsam bırakın 2.5 milyon doları 2.50 kurus vermem
                                Sonradan değil Doğuştan TRABZON'LUYUZ

Yorum

Yükleniyor...
                                X