Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ceyhun gülselam ve mevlüt erdinc hemen alinmali

Yorum

• İlk olarak byunus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      trabzonspor un bence dönüm noktası ya batacaz ya cıkacagız. bu yeni yapılanma döneminde.. cok dikkatli olunmalı... yoksa bu takım ayaga kalkamaz en azından uzun süre kalkamaz. tüm yıldızlar gitti yattara hariç.
      üstünede ekleme yapııyım. 3.4.sınıf oyuncular alınmamalı.bıktık artık bunlardan
      Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• İlk olarak jadexx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        sen cok pozıtıfsın senı tebrık ederım
        bu arada albayrak deme lutfen adamın adını duyunce cınnet gecıresım gelıyor bu kadar s.. olunmaz
        cok olumlu bakıyorsunda bende hıc umut yok almadan satmaya başladı baskan bu durum ıyı degıl bence ılk alması lazımdı sonra satması ılk takıma yıldızlar katması lazımdı sonrada goktenız yıldız degıl deyıp satması lazımdı
        sımdıde bence yolda yattara var ve yanı surdada dıyorum 1.5 sene en gec yattara gider
        nasil alsın ki albayrak kongereyi uzattı opet den parasını ala bilmek için şimdi sadri şener uğraşıo ama adam dio mondors anlaşması gibi mi ne dedi albayrak hem liman hem opet oh yedi yedi gitti ama tarafatar izin vermedi inşlah habse girer benim umudum var bunlar buraya gelirken boşuna gelmedi konuşmasını tarafartını bilen bir yönetim bakk nüri dönemimde biz burda kavuruluyoduk faith satilcak mi satılmıcak mi die ama bunlar satarkende gökdneiz hakkında acıklama yapdılar bizde ona göre şekil aldık yönetimin poztif yanı bu acıklama yapıolar bu taminat da yapdılar biri burdan cıktı yok vermediler fln yazmış ama kimse inamadı tabi sora gazteler de cıktı ne oluyor demedden hemen resmi site de acıklama işte böle olcak nuri zmanında olsa yerdik birbirimizi burda öle dil mi

Yorum

• goktenız hakkında baskanın sozlerı:
          'Gökdeniz yıldız değil' diye bir beyanatınız var. Kulübe 9 milyon Euro kazandıran bir futbolcu nasıl yıldız olamıyor?

Gökdeniz, ender yetişen futbolculardan biri. Tartışmasız özel bir yetenek.

Öyleyse böyle konuşmanızın başka bir nedeni mi var?

Hayır yok. Gökdeniz teorik olarak yıldızdır tabii. Ama ben, 35 puanımı 50 yapan futbolcuya gerçek anlamda yıldız derim.

Peki, sizin kafanızdaki yıldız tanımına uyan isimlere birkaç örnek verir misiniz?

Mesela Hami, Ünal. Maç kurtaran isimler. Şota. Var mı aksini iddia eden? Hep şu misali veriyorum: Konya'ya 1-0 yenildik. Konya, Fener'den 4 yiyor, öbüründen 5 yiyor. Benim yıldızım var. Hani nerede?

şimdi baskanımız dıyorkı yıldız oyuncu mac cevırır dıyor. goktenızın cevırdıgı maclar yokmuydu? acaba bunu bılmıyormu ve de suda bır gercek sadece tek bır oyuncudan takımı sampiyon yapmasını bekleyemezsın bence bu acıklamalarda baskan dusunmeden konusmus zıra oyle olsaydı real madrid veya barcelona her zaman liglerınde sampiyon olurlardı
          bence baskan goktenızın satılmadan oncekı oynanan lig maclarındakı karıyerıne ıyı bakmamıs veya goz onune almamıs alsaydı takımın atılan golerındekı buyuk payın goktenıze aıt oldugunu anlardı bence
          Sonradan değil Doğuştan TRABZON'LUYUZ

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ceyhun gülselam ve mevlüt erdinc hemen alinmali
            neresini sevdin bu futbolcuların ömer üründüle bakmadın inşlah

Yorum

• işte bir transfer haberi daha:

Trabzonspor kalesine dev isim
              26 Mart 2008 / 12:13
              Trabzonspor 5 koldan transfere sarıldı .Bordo mavililer Anderlecht'in Çek kalecisinin peşinde.
              Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını yurt dışında sürdüren Trabzonspor yönetim kurulu şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak için kolları sıvadı.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener Avrupa'yı karış karış gezerken, Teknik Direktör Ersun Yanal, Tunus'un Fildişi sahilleri ile bu akşam oynayacağı milli maçta transferi düşünülen Chermiti ile hücum oyuncusu Dfiallah'ı izleyecek. Eski teknik direktörlerden İhsan Derelioğlu ise Hırvatistan'dan sonra Hollanda'ya giderek burada bir dizi futbolcular izledi. Bordo mavili kulüpte eski futbolculardan, antrenör Lemi Çelik ve Hüseyin Tok'da Avrupa'da bir dizi araştırma yaparak rapor hazırlıyor.

TECRÜBELİ ELDİVEN
              Trabzonspor gelecek sene kalesini emin ellere teslim etmek istiyor. Bordo- Mavili yönetimin mali Saymanı Mahmut Aksu Belçika'da manejer Adnan Demir ile bir araya gelerek Anderlecht nin 1.90 cm lik dev Çek kalecisi Daniel Zitka ile ön görüşme yaptılar. Devre arasında da Trabzonspor'un transfer gündeminde yer alan ancak ekonomik sorunlar nedeniyle transferi gerçekleşmeyen Zitka'nın manejeri ile yapılan görüşmede büyük oranda anlaşmaya varıldığı öğrenildi. Zitka'nın Trabzonspor için çok önemli bir kaleci olduğunu ve sıkıntı yaşayan Bordo-Mavili takım için ideal bir isim olduğunu ifade edildi.
              Belki Çoğu Şey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Şey Beni Yolumdan Edemedi.

Yorum

• İlk olarak LeLaXi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                neresini sevdin bu futbolcuların ömer üründüle bakmadın inşlah
                abi sen beyenmedin heralde bu oyunculari,bu macta ilk kez milli oldular ve cok heyecanlilardi.
                bir maca bakip da yorum yapmayin.bu oyuncular genc ve cok yetenekli

Yorum

goktenız hakkında baskanın sozlerı:
                  'Gökdeniz yıldız değil' diye bir beyanatınız var. Kulübe 9 milyon Euro kazandıran bir futbolcu nasıl yıldız olamıyor?

Gökdeniz, ender yetişen futbolculardan biri. Tartışmasız özel bir yetenek.

Öyleyse böyle konuşmanızın başka bir nedeni mi var?

Hayır yok. Gökdeniz teorik olarak yıldızdır tabii. Ama ben, 35 puanımı 50 yapan futbolcuya gerçek anlamda yıldız derim.

Peki, sizin kafanızdaki yıldız tanımına uyan isimlere birkaç örnek verir misiniz?

Mesela Hami, Ünal. Maç kurtaran isimler. Şota. Var mı aksini iddia eden? Hep şu misali veriyorum: Konya'ya 1-0 yenildik. Konya, Fener'den 4 yiyor, öbüründen 5 yiyor. Benim yıldızım var. Hani nerede?

şimdi baskanımız dıyorkı yıldız oyuncu mac cevırır dıyor. goktenızın cevırdıgı maclar yokmuydu? acaba bunu bılmıyormu ve de suda bır gercek sadece tek bır oyuncudan takımı sampiyon yapmasını bekleyemezsın bence bu acıklamalarda baskan dusunmeden konusmus zıra oyle olsaydı real madrid veya barcelona her zaman liglerınde sampiyon olurlardı
                  bence baskan goktenızın satılmadan oncekı oynanan lig maclarındakı karıyerıne ıyı bakmamıs veya goz onune almamıs alsaydı takımın atılan golerındekı buyuk payın goktenıze aıt oldugunu anlardı bence

Mesela Hami, Ünal. Maç kurtaran isimler. Şota. Var mı aksini iddia eden? Hep şu misali veriyorum: Konya'ya 1-0 yenildik. Konya, Fener'den 4 yiyor, öbüründen 5 yiyor. Benim yıldızım var. Hani nerede? sölemek isteği buydu konya macında atması gerekir di sora adane demirde oynadı hani nerde gökdeniz adam dedi o istikrarsiz futbolcu bana göre öle gökdeniz sadece derbilerde vardı bi iki mac hariç sağada yok bide kollektif futbol oynamıodu ve takım futboluda oynamıyodu gökdeniz gitti takım futbolu oynamaya başladık

Yorum

• Ceyhun genç oyuncu iyi oyuncu ama şuan bizde yedekte oturur ancak gelen giden geçti adamı. Belkide benim yanlışım vardır gözüm hala stepanowu arıyordur, sonuçta oda bize geldiğinde gençti. Öyle bir defans oyuncusu bulabilirmiyiz ayrı mesele. Mevlüt iyi bir futbolcu bizim ergini 4 kere cebinden çıkartır. Kaçırmamamız gerekir diye düşünüyorum.
                    Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak tolga061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      abi sen beyenmedin heralde bu oyunculari,bu macta ilk kez milli oldular ve cok heyecanlilardi.
                      bir maca bakip da yorum yapmayin.bu oyuncular genc ve cok yetenekli
                      ben beğenmedim ceyhunu düz defans tek artısını benim için satapanova benzemisi stil olarak ama cok yavaş defans futbolcusu böle olmamalı gökhan gönül arksaından geldi aldı topu ama mevlüd için tam bişe diyemem fazla göremedim o alinabilir ceyhunu pek beğenmedim türkeyede öle futbolcu cok

Yorum

• İlk olarak LeLaXi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ben beğenmedim ceyhunu düz defans tek artısını benim için satapanova benzemisi stil olarak ama cok yavaş defans futbolcusu böle olmamalı gökhan gönül arksaından geldi aldı topu ama mevlüd için tam bişe diyemem fazla göremedim o alinabilir ceyhunu pek beğenmedim türkeyede öle futbolcu cok
                        zaten ceyhunun posizyonu defans degil önliberoda oynuyor, orda daha basarili oynuyor bence

Yorum

• dogruda..

İlk olarak LeLaXi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          nasil alsın ki albayrak kongereyi uzattı opet den parasını ala bilmek için şimdi sadri şener uğraşıo ama adam dio mondors anlaşması gibi mi ne dedi albayrak hem liman hem opet oh yedi yedi gitti ama tarafatar izin vermedi inşlah habse girer benim umudum var bunlar buraya gelirken boşuna gelmedi konuşmasını tarafartını bilen bir yönetim bakk nüri dönemimde biz burda kavuruluyoduk faith satilcak mi satılmıcak mi die ama bunlar satarkende gökdneiz hakkında acıklama yapdılar bizde ona göre şekil aldık yönetimin poztif yanı bu acıklama yapıolar bu taminat da yapdılar biri burdan cıktı yok vermediler fln yazmış ama kimse inamadı tabi sora gazteler de cıktı ne oluyor demedden hemen resmi site de acıklama işte böle olcak nuri zmanında olsa yerdik birbirimizi burda öle dil mi

haklısında benım demek ıstedıgım aceleyle satılan bır oyuncu oldu sımdı tabıkı alamzdı ama sezon sonunu bekletmelıydı ılk once almalı sonra satmalıydı...
                          ben bunu demek ıstıyorum

Yorum

haklısında benım demek ıstedıgım aceleyle satılan bır oyuncu oldu sımdı tabıkı alamzdı ama sezon sonunu bekletmelıydı ılk once almalı sonra satmalıydı...
                            ben bunu demek ıstıyorum

sezon sonu bu sattıqı fiyata satıLmayacaktı gökdeniz.
                            Kimilerine Göre Kral'iz. Kimilerine Göre Yalaniz. Siz Rahat Olun Biz Adamina Göre Adamiz.

Yorum

• bence hatalısın

İlk olarak LeLaXi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Mesela Hami, Ünal. Maç kurtaran isimler. Şota. Var mı aksini iddia eden? Hep şu misali veriyorum: Konya'ya 1-0 yenildik. Konya, Fener'den 4 yiyor, öbüründen 5 yiyor. Benim yıldızım var. Hani nerede? sölemek isteği buydu konya macında atması gerekir di sora adane demirde oynadı hani nerde gökdeniz adam dedi o istikrarsiz futbolcu bana göre öle gökdeniz sadece derbilerde vardı bi iki mac hariç sağada yok bide kollektif futbol oynamıodu ve takım futboluda oynamıyodu gökdeniz gitti takım futbolu oynamaya başladık

her seyı tek bır topcudan beklersen hata yaparsın o zaman reel madrid barcelona vs. her zaman lıglerınde sampiyon olurlardı. bence goktenızın yeteneklerı tartısılmaz demek ıstedıgı mac cevırsınde hıcmı cevırmedıgı mac yok bılıyorsunuzduranlatmaya gerek yok bence goktenızın yıldızlıgı ve yetenelerı tartısılmaz burada yanlıs dusunuyorsun bence ve ayrıca gazetete okudu ve bırkac sıtedede trabzon 1. ligden topcu alacak sence bu sekıldemı sampiyon olacak

Yorum

ben bunu demek ıstıyorum
                                sezon sonu bekleyemezdi mayısda sözleşmesi bitiyordu bildim kadrıyla yinelemsi lazim di onuda gökdeniz istemiyordu o yüzden gitti ve rusya liginin transfer dönemi bitio gökdenizi o paraya başka kimse almaz di fb hariç onda biz vermezdik

Yorum

Yükleniyor...
                                X