Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• belki daha fazla ederdi

İlk olarak blume_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    sezon sonu bu sattıqı fiyata satıLmayacaktı gökdeniz.

her gecen gun bence daha ıyıye gıdıyordu goktenız ben suna emınım bu paraya kesınlıkle satılırdı hatta bence daha fazlasına bile satılırdı
    Sonradan değil Doğuştan TRABZON'LUYUZ

Yorum

• )

İlk olarak LeLaXi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sezon sonu bekleyemezdi mayısda sözleşmesi bitiyordu bildim kadrıyla yinelemsi lazim di onuda gökdeniz istemiyordu o yüzden gitti ve rusya liginin transfer dönemi bitio gökdenizi o paraya başka kimse almaz di fb hariç onda biz vermezdik

takımdan yıldız satılması ayrı zouma gıdıyor da hele fbye satılınca tam delı oluyorum yanı ne bılım yunan takımımı yensın fbmi yensın desenız yunan takımı derım hıc sevmıyorum kardesım ben bu fbyı
      ayrıca sozlesmesını bu sene bıtmıyordu yanlıus degılsem 2009 du ama yanlısta olabilir ve bence goktenız her zaman para ederdı

Yorum

• İlk olarak jadexx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        akadasım goktenıze yıldız degıl dıyebılmen ıcın senın su takıma yıldızları alman lazım takımın yıldızlarla dolu olsunkı ondan sonra goktenız yıldız degıldı dersın
        hem sence yıldız olmayan bır topcuya 17 tırılyonun ustund ebır para verılırmıydı?
        baskanı kotuluyoruz cunku nedenenı soylım sana bence bu başkanlada sampıyonluk gelmez cunku buda daha topcu almadan satmaya başladı unutma albayrakta oyle yaptı takımı gorduk ve almadan satan bır baskandan bısı olmaz buna emın ol arkadasım bence bırak sampiyonlugu ligde kalırsa takım sukretmeye baslarız artık cunku bu hale kadar dustuk
        soz yattaraya gelıncede unutma baskan secıkdıgı gun hıc bır yıldız oyuncumuzu satmıyacagız dedı ıkıncı gun goktenızı sattı sımdıde yattara gs ile bjk kuluplerı anıyorlar ama bence ulke dısına gidecek benden sana soylemesı kı ben yattaanın yerınde olsam su takımda bende kalmam adama hak verırım giderse ve baskan onu satmıyacaz dıyor ama bende oda bır yalan gorursunuz demedı demeyın ya bu sezon bıtımınde yada onumuz sezon sonu kesınlıkle satacaklar
        Saçmasaçma konuşmayın, transfer dönemiki topçu alsın Başkan.
        Köstek olmayın. İstemeyen adam durmaz tabi. Elbette satacaksın, hele 17 trilyon veriliyorsa 28 yaşındaki bir adama hemen satacaksın. Herkes biliyor ne olduğunu, bunları konuşmak için erken...
        O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

her gecen gun bence daha ıyıye gıdıyordu goktenız ben suna emınım bu paraya kesınlıkle satılırdı hatta bence daha fazlasına bile satılırdı
          maLasefki ne kadar iyide oLsaydı satıLamazdı.. yeni bir kuraL geLdi tam oLarak bende biLmiyorum ama sözLeşmesinin bitmesine 6 ay kaLdıqı zmn aLdıqı yıLLık ücretini ödeyen aLabiLiyor... (böyLe bir şeydi )
          bu yüzden satıLdıqı zmn en doqru zmndır (satıLmasını bende istemezdim ama gitmek istiyordu )
          Kimilerine Göre Kral'iz. Kimilerine Göre Yalaniz. Siz Rahat Olun Biz Adamina Göre Adamiz.

Yorum

• ortasahaya misimovic ve bajramovicden birini alamazmiyiz..

Yorum

• İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ortasahaya misimovic ve bajramovicden birini alamazmiyiz..
              alinmayacak oyuncular degil ikiside alinabilir ama biraz pahaliya patlar ama yararli olurlar hele de misimovic

Yorum

• sozlemesını ben 2009 olarak bılıyorum

maLasefki ne kadar iyide oLsaydı satıLamazdı.. yeni bir kuraL geLdi tam oLarak bende biLmiyorum ama sözLeşmesinin bitmesine 6 ay kaLdıqı zmn aLdıqı yıLLık ücretini ödeyen aLabiLiyor... (böyLe bir şeydi )
                bu yüzden satıLdıqı zmn en doqru zmndır (satıLmasını bende istemezdim ama gitmek istiyordu )
                ben 2009 biliyordum ama 2008 bilemem yanlısta hatırlıyor olabilirim evet satılmasını bızde ıstemıyoduk ve dedıgın kural dogru bende ole biliyorum

Yorum

ben 2009 biliyordum ama 2008 bilemem yanlısta hatırlıyor olabilirim evet satılmasını bızde ıstemıyoduk ve dedıgın kural dogru bende ole biliyorum
                  sezon sonu 6 ay kaLıyordu biLdiqim benimde yanLışım oLabiLir
                  Kimilerine Göre Kral'iz. Kimilerine Göre Yalaniz. Siz Rahat Olun Biz Adamina Göre Adamiz.

Yorum

• bizde sımdı alsın demedık

İlk olarak rasmuty tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Saçmasaçma konuşmayın, transfer dönemiki topçu alsın Başkan.
                    Köstek olmayın. İstemeyen adam durmaz tabi. Elbette satacaksın, hele 17 trilyon veriliyorsa 28 yaşındaki bir adama hemen satacaksın. Herkes biliyor ne olduğunu, bunları konuşmak için erken...
                    arkadasım yorumlrı ıyı oku sımdı alsın demdık zaten sadeece ılk once alsın sonra satsın dedık
                    hem yanlıs dusunuyorsun 17 tırılyon verıldı dıye tpcu satarsan hele hele elınde sayılı topcun varken satarsan nasıl sampiyon olmayı beklıyorsun sen onuda soyle satmakla sampiyon olacaksan o zaman yattarayıda satalım onada ıyı para verırler bence sen sacma konusuyorsun farkında degılsın satmakla kım sampiyon oldu ve unutmakı suanda takım bu haldeyse satılan yıldız topcuların yuzunden bu hale geldın

Yorum

• bencede alınmalı

İlk olarak tolga061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      alinmayacak oyuncular degil ikiside alinabilir ama biraz pahaliya patlar ama yararli olurlar hele de misimovic
                      pahalı olmasa zaten yıldız olmazdı buda deek kı yıldız oyuncun olmazsa sampiyon olmazsın bence biraz tasın altına elını koymalısın takıma cok yerden gelır gelebılır ama ılk once tasın altına elını koymalısın bir sampiyonlar ligine katılman demek para demek tur atlaman demek para demek yanı bunun icinde ıyı futbolcular alman gerekıyor

Yorum

• İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ortasahaya misimovic ve bajramovicden birini alamazmiyiz..
                        Bajramovic bencede düsünülebilir. Misimovic'de cok iyi olurdu ama o biraz tuzlu olur...
                        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• JADEXX adlı üye ya Trabzonsporlu değilsin ki ben buna inanıyorum... Ya da canın sıkılmış kuru, eskimiş tartışa konuları ile zaman geçirmeye çalışıyorsun....Kapat şu anlamsız sorgulamalarını, ya da ne söylemek istiyorsan söylemlerine derinlik kazandırmaya çalış....
                          Always Trabzon!!!

Yorum

• goktenızın sozlesmesı

sezon sonu 6 ay kaLıyordu biLdiqim benimde yanLışım oLabiLir

Gökdeniz'in ısrarla gitmek istediğinin de altını çizen Şener, “Sen yıldız satmam dedim. Ancak Gökdeniz malum sebeplerden ötürü Trabzon'da huzursuz olduğunu söyledi. Benle görüşmek istedi. Onunla konuştum bana, “28 yaşına geldim. Artık iyi bir transfer yapmak istiyorum. 2009 da sözleşmem bitiyor. Trabzon'da huzursuzum dedi

2009 mus dogru hatırlamısım

Yorum

• İlk olarak Balcklabel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              JADEXX adlı üye ya Trabzonsporlu değilsin ki ben buna inanıyorum... Ya da canın sıkılmış kuru, eskimiş tartışa konuları ile zaman geçirmeye çalışıyorsun....Kapat şu anlamsız sorgulamalarını, ya da ne söylemek istiyorsan söylemlerine derinlik kazandırmaya çalış....
                              Şimdi aklıma gelmişti.

Yazıp yazmamada tereddüt etmiştim.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• sen yazıklarına ınanıyormusun

İlk olarak Balcklabel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                JADEXX adlı üye ya Trabzonsporlu değilsin ki ben buna inanıyorum... Ya da canın sıkılmış kuru, eskimiş tartışa konuları ile zaman geçirmeye çalışıyorsun....Kapat şu anlamsız sorgulamalarını, ya da ne söylemek istiyorsan söylemlerine derinlik kazandırmaya çalış....
                                sence ben trabzonu tutmasan goktenız satıldı dıye bu kadar bas bas bagırımıydım yoksa sıteye ıyıkı satıldımı derdım
                                dıyeceklerımı dıyorum zaten ve emın olkı senden daha cok trabzonluyum ben oturdugum yer samsun olabılir ama ben trabzon caykara doğumluyum ok kardes
                                senınde dıyeceklerın varsa sende de sen memnunsun galiba goktenızın satılmasından (gerci kendı istedı ama suda var eger sahıplenseydı istemezdı) sırada yattara var sen onunda satılmasını ıstersın heralde

Yorum

Yükleniyor...
                                X