Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sende yaz

İlk olarak 61 kuzenler tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şimdi aklıma gelmişti.

Yazıp yazmamada tereddüt etmiştim.
    ney aklnıza gelıyor bence sacmaca dusunecegınıze takımın hakkınd ayorumlar yapın trabzoun olmasam burda ısım olmazdı senden de daha cok trabzonluyum bunuda bıl
    Sonradan değil Doğuştan TRABZON'LUYUZ

Yorum

• İlk olarak jadexx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sence ben trabzonu tutmasan goktenız satıldı dıye bu kadar bas bas bagırımıydım yoksa sıteye ıyıkı satıldımı derdım
      dıyeceklerımı dıyorum zaten ve emın olkı senden daha cok trabzonluyum ben oturdugum yer samsun olabılir ama ben trabzon caykara doğumluyum ok kardes
      senınde dıyeceklerın varsa sende de sen memnunsun galiba goktenızın satılmasından (gerci kendı istedı ama suda var eger sahıplenseydı istemezdı) sırada yattara var sen onunda satılmasını ıstersın heralde
      Jadex olan olmuş satılan satılmış adam gitmek istemiş başkan sinir harbinle yıldız değidir demiş. Bunlar geçmişte kaldı fazla kurcalamamak lazım. Kime gitti rubin kazana, getirisi nedir 8.5 milyoun euro. Takım gökdenizden sonra maç kazandımı, kazandı. Önümüze yeni transferlerimize bakalım.
      Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• jadexx in Trabzonsporlu olmadığını düşündüren ne oldu sizi anlamadım
        arkadaşımız sadece yıldızlarımızın satılmasından rahatsız olmuş
        jadexx bence bitane avatr koymalısın buraya daha önce gelmiş ezik taraftarların avatarları olmuyordu hiç bizaman belki arakadaşlar bu yüzden öyle düşünmüş olabilirler

Yorum

• sadece mac kazanmakmı amac?

İlk olarak aruwana tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Jadex olan olmuş satılan satılmış adam gitmek istemiş başkan sinir harbinle yıldız değidir demiş. Bunlar geçmişte kaldı fazla kurcalamamak lazım. Kime gitti rubin kazana, getirisi nedir 8.5 milyoun euro. Takım gökdenizden sonra maç kazandımı, kazandı. Önümüze yeni transferlerimize bakalım.

evet haklısın bır yonde giden gitti olay bitti ıleriye bakmak lazım bu dogruda hatalı oldugun sey goktenızsız mac kazandık demen takım ıllakı mac kazanack hep yenılecek degıldıya amac mac kazanmak degıl amac sampiyonluga oynayacak ve sampiyon yapacak bir takım kurmak ve benımde demek ıstedıogım derdını yandıgım sey her gelen birilerini satıyor bide alan gelse basımıza doğru goktenız gıtmek ıstedı ama bununda nedenı sahıplenmedıgı ıcındır

Yorum

• eyvallah saol

İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            jadexx in Trabzonsporlu olmadığını düşündüren ne oldu sizi anlamadım
            arkadaşımız sadece yıldızlarımızın satılmasından rahatsız olmuş
            jadexx bence bitane avatr koymalısın buraya daha önce gelmiş ezik taraftarların avatarları olmuyordu hiç bizaman belki arakadaşlar bu yüzden öyle düşünmüş olabilirler
            bı benı sen anladın cok saol ya tesekkur ederım valla sıteyı yenı buldum cok yanıyım avatar koyacam uyarın ıcın saol tesekkur ederım
            bende sunu dıyecem benım trabzon olmaıdıgımı soyleyen aradaslarmı acaba trabzonu tutmuyorlar dıyecem ama tanımadıgım ıcınde yorum yapmıyorum
            evet cok zoruma gıdıyor yıldızların satılması bu durumda buna tepkı gostermem arkadaslarca trabzonlu olmadıgım anlamına geldı ne dusunup bu yorumu yaptıysalar bunuda onlara sormak lazım

Yorum

evet haklısın bır yonde giden gitti olay bitti ıleriye bakmak lazım bu dogruda hatalı oldugun sey goktenızsız mac kazandık demen takım ıllakı mac kazanack hep yenılecek degıldıya amac mac kazanmak degıl amac sampiyonluga oynayacak ve sampiyon yapacak bir takım kurmak ve benımde demek ıstedıogım derdını yandıgım sey her gelen birilerini satıyor bide alan gelse basımıza doğru goktenız gıtmek ıstedı ama bununda nedenı sahıplenmedıgı ıcındır
              Jadex yanlışsın diyosunda sen gökdeniz kaç yıldan beri bu takımda oynadı ve sen kaç şampiyonluk gördün? Demekki bazı ağaçların yerinden kesilmesi lazımki alttaki fidanlar güneş görüp orman olsun.
              Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• agacı kesmen ıcın fıdanın yetısmesı lazım ılk

İlk olarak aruwana tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Jadex yanlışsın diyosunda sen gökdeniz kaç yıldan beri bu takımda oynadı ve sen kaç şampiyonluk gördün? Demekki bazı ağaçların yerinden kesilmesi lazımki alttaki fidanlar güneş görüp orman olsun.
                arkadsaım goktenızle sampıyonlugun gorulmemesı cok normal cunku her sene takımdan bır yıldız kaydırıldı sencede sampiyon olsaydık anormal olmazmıydı sadeec goktenızle sampiyonluk olmaz sadece bızı goktenızde sampiyon yapamaz ama goktenız gibi her yıldızınıda satarsan bence hıcte sampiyon olunamaz tama goktenız hatalar yaptı ama en azından onun yerını doldurmadan onu satmamamız gerekıyordu ben bunu demek ıstıyorum

Yorum

• başkanın dediği kadar da değil gökdeniz yıldız değildir sözü biraz ağırdır ama gökdeniz çok çok önemli bir yıldız değildir ve yeri doldurulabilir
                  bukadar düz ve yeteneksiz oyuncular arasında gökdeniz tabiki ön plana çıkacaktı busene bukadar başarılı görülmesinin en büyük nedeni de budur takım onun üstüne oynuyordu
                  bi şekilde yeri doldurulur transferinden elde edilen paranın 3te hatta 4te 1 ile bile bu yapılabilir biraz iyi araştırma gereklidir

Yorum

ney aklnıza gelıyor bence sacmaca dusunecegınıze takımın hakkınd ayorumlar yapın trabzoun olmasam burda ısım olmazdı senden de daha cok trabzonluyum bunuda bıl
                    Öğrenmen gereken bazı şeyler var;

1)Kimse kimsenin Trabzonluluğunu tartışamaz.

2)Kimse istemedi Gökdenizin gitmesini, o istedi ve gitti.Başkan zaten kızdığı için ona yıldız demedi.

3)Bu konu çoktan kapandı forumda, Gökdeniz asist bile yaptı.

4)Bu forumda Türkçe yaz.

5)Burada bizi kıskanan bazı eziklerde olduğu için, Trabzonlu olmayanlarda burada yazabiliyor bazen.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• haklısın

İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      başkanın dediği kadar da değil gökdeniz yıldız değildir sözü biraz ağırdır ama gökdeniz çok çok önemli bir yıldız değildir ve yeri doldurulabilir
                      bukadar düz ve yeteneksiz oyuncular arasında gökdeniz tabiki ön plana çıkacaktı busene bukadar başarılı görülmesinin en büyük nedeni de budur takım onun üstüne oynuyordu
                      bi şekilde yeri doldurulur transferinden elde edilen paranın 3te hatta 4te 1 ile bile bu yapılabilir biraz iyi araştırma gereklidir

senınle aynı seylerı dusunuyoruz bence haklısın ama yınede ılk doldursalardıda sonra satsalardı keske

Yorum

• Trabzon Mondragon'un peşinde

Trabzonspor, Köln'ün kalecisi Mondragon'u getirmek için harekete geçti

Favori Mondi

Teklife sıcak baktı
                        Transfer çalışmaları için erken start veren Trabzonspor, öncelikle tecrübeli kaleci almayı planlıyor. Bordo-mavili transfer komitesinin ilk olarak Almanya İkinci Lig takımlarından Köln'de forma giyen Mondragon'a yöneldiği öğrenildi. Türkiye'yi çok iyi tanıyan Kolombiyalı eldivenin teklife sıcak baktığı gelen haberler
                        arasında.

Temasa geçiyorlar
                        Mondragon'dan ilk etapta olumlu yanıt alarak bu transfer için umutlanan Trabzonspor yönetimini düşündüren konu tecrübeli file bekçisinin 2009 yılına kadar sözleşmesi olması. Bu nedenle bordo-mavililerin önümüzdeki günlerde Köln kulübünün kapısını çalacağı ve 37 yaşındaki kaleciyi resmen isteyeceği ifade edildi.

Trabzon yönetimi, Mondragon'un transferinin gerçekleşmeme ihtimaline karşın Manchester City'nin başarılı kalecisi İsaksson'a teklif götürmeyi planlıyor. Ara transferde Galatasaray'ın da gündeminden düşmeyen İsveçlinin maliyetinin yüksek olmasına rağmen başkan Şener'in, "Kale mutlaka emin ellerde olmalı" demesi İsaksson için Trabzon'un ısrarlı olabileceğini gösteriyor.

Yorum

arkadsaım goktenızle sampıyonlugun gorulmemesı cok normal cunku her sene takımdan bır yıldız kaydırıldı sencede sampiyon olsaydık anormal olmazmıydı sadeec goktenızle sampiyonluk olmaz sadece bızı goktenızde sampiyon yapamaz ama goktenız gibi her yıldızınıda satarsan bence hıcte sampiyon olunamaz tama goktenız hatalar yaptı ama en azından onun yerını doldurmadan onu satmamamız gerekıyordu ben bunu demek ıstıyorum
                          Madem Gökdeniz gibi bir yıldızın olmadan şampiyon olamıyorsun.

Bana Sivastaki yıldızları sayarmısın?

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• ama benım tartısanlar oluyor nedense

Öğrenmen gereken bazı şeyler var;

1)Kimse kimsenin Trabzonluluğunu tartışamaz.

2)Kimse istemedi Gökdenizin gitmesini, o istedi ve gitti.Başkan zaten kızdığı için ona yıldız demedi.

3)Bu konu çoktan kapandı forumda, Gökdeniz asist bile yaptı.

4)Bu forumda Türkçe yaz.

5)Burada bizi kıskanan bazı eziklerde olduğu için, Trabzonlu olmayanlarda burada yazabiliyor bazen.

baskan kızsada bu yorumu yapamaz cunku bu sefer de taraftarını kızdırır bunu dusunmelı ayrıca ben turkce yazıyorum sana baska dılmı gelıyor bu anlayamadım ben yazdıklarıma baskıyorum bazen kelıme hatası olabılıyor buda gayet normal ama senın ekranda benım yazdıklarım baska dıl gorunuyor sanırım
                            ben o kıskanan ezıklerden degılım ama takımımda yıldız oyuncu kalmadıgı ıcın ve sampiyon olamadıgımız ıcın de ezık duruma dusenlerdenım cevremde herkes ya bjk ya fb ya gs adamlar mac hakkın yorum yapınca ben yapamıyorum bu takımlarla karsılastıgında da eskıden ( 2000 yılına kadar) onlar bana korkarak derledı bu sefer ınsallah sızı yenecegız dıye sımdı ıse bızden 1 puan alırsanız ıyısınız denılıyor.

Yorum

• sence sivas sampiyon oldumu?

Madem Gökdeniz gibi bir yıldızın olmadan şampiyon olamıyorsun.

Bana Sivastaki yıldızları sayarmısın?

sence sıvas sampiyon olurmu ben aklımın ucuna bıle getıremıyorum sıvas sadece bu sene ıyı bır takım oyunu oynadıgı ıcın bu halde ve encokta bızden bedava aldıkları 3 puan onlara super bır sekılde topin bizede zehır oldu
                              arada tabıkı yıldız oyuncular onemlı bence sıvası karsılastırmak bence olmaz cunku sıvasta oyunu degıstırebılecek oyuncularıda yok be emın olun ordan hangi topcuyu alırsanız alın baska takımda pekte ıyı oynayamaz buna tolga ve erdınc ıkılısını ornek gosterebılırız

Yorum

baskan kızsada bu yorumu yapamaz cunku bu sefer de taraftarını kızdırır bunu dusunmelı ayrıca ben turkce yazıyorum sana baska dılmı gelıyor bu anlayamadım ben yazdıklarıma baskıyorum bazen kelıme hatası olabılıyor buda gayet normal ama senın ekranda benım yazdıklarım baska dıl gorunuyor sanırım
                                ben o kıskanan ezıklerden degılım ama takımımda yıldız oyuncu kalmadıgı ıcın ve sampiyon olamadıgımız ıcın de ezık duruma dusenlerdenım cevremde herkes ya bjk ya fb ya gs adamlar mac hakkın yorum yapınca ben yapamıyorum bu takımlarla karsılastıgında da eskıden ( 2000 yılına kadar) onlar bana korkarak derledı bu sefer ınsallah sızı yenecegız dıye sımdı ıse bızden 1 puan alırsanız ıyısınız denılıyor.
                                Kardeş aynı sorunları bizlerde yaşıyoruz.Ama problem şu..

Gökdenizin gitmesini istedi diye kimsenin Trabzonluluğunu tartışmamalısın.

Ayrıca Gökdeniz satılmasaydı bedavaya gidecekti ki bu hiç iyi olmazdı.Kafasına koymuştu bir kere....

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

Yükleniyor...
                                X