Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• satılacak futbolcumuz kalmadı sıkıntısız bir yıl geçer inşallah yattarayıda kurtarırsak eziklerin pis ellerinden tamamdır iş
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• sahıplendı?

İlk olarak sarıyerli_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bi de demeyi unuttum gökdenizi kimse trabzon camiası kadar sahiplenmedi mağlum olayları biliosn ...hala sahiplenseydi kalırdı diyosun..
      ben sadece trabzon halkı sahıplenmedı demıyorum kı trabzon baskanlarıda sahıpelenmedı bu son baskan bu sozumun dısında
      senın benım sahıplenmem le olmazdı bu ıs buyuklerımızınde sahıplenmesı gerekırdı sen git bir fb veya gsnın topcularına bir silahlı saldırı yap bakalım o zaman neler oluyor ozellıkle fb baskanı azızı yıldırım neler yapardı gorurduk hep beraber bızım oncekı baskan gibi ozel hayatları benı ılgılendırmezmı derdı yoksa kımse benım topcuma kursun sıkamaz sıkana bende sıkarım mı derdı hep beraber gorurduk
      Sonradan değil Doğuştan TRABZON'LUYUZ

Yorum

• bi yattara kaldı iste

İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        satılacak futbolcumuz kalmadı sıkıntısız bir yıl geçer inşallah yattarayıda kurtarırsak eziklerin pis ellerinden tamamdır iş
        aynen dedıgın gibi bir yattara kaldı onuda umarım satmazlar
        spor haberlerıne baktıgımız zaman yattara hegun bir kuluple anlasıyor bunlar bir yun tabıkı ama unutmayalım kı bizden tum yıldızlarda bu oyunlarla kopartıldı sonu umarım oncekıler gibi olmaz yattaranında bızde kalır

Yorum

• aksam ersun mehdıyle eto yu ızlerken bayılmıs alınırsa bu takımı ben bıle durduramam demiş!!11
          bir SEVDADIR trabzon.......

Yorum

• ...valla benim tek isteğim ...biran önce şu gurbetçilerle anlaşılması....birde tunuslu chermiti alınırsa gerisi kolay....

....diğer transferleride bitirdikten sonra ....avrupada sözleşmesi biten kaliteli bir 10 numarayla anlaşıp onuda takımı koydunmu ...fıstık gibi olur ...
            deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
            ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
            ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• aynen dedıgın gibi bir yattara kaldı onuda umarım satmazlar
              spor haberlerıne baktıgımız zaman yattara hegun bir kuluple anlasıyor bunlar bir yun tabıkı ama unutmayalım kı bizden tum yıldızlarda bu oyunlarla kopartıldı sonu umarım oncekıler gibi olmaz yattaranında bızde kalır
              yok valla bundan önce fatihde gökdenizde 3 eziklerine gitmişdi sorsan imza bile attırmışlardı ne oldu hepsi bizim istediğimiz gibi oldu yattara da öyle olacak giderse dışarıyoa gidecek kalırsa bizde kalacak bizde oynayan futbolcu bize sadıktır ve bize aşıktır şuandakiler hariç tabi yattara bence öyle ama para çoğu kapıyı açıyor tabiyki inşallah öyle birşey olmaz ibo kalır bizde

Yorum

• yabancılar ve gurbetçiler hakkında kimsenin çok fazla bilgisi yok,lakin türkiyeden adı geçen futbolcular doğruysa sadece yazık denir....
                giray dışında burak yılmaz,ragıp,abdurrahman gibi isimler trabzonsporu hedeflerine taşıyacak futbolcular değil..transfer yapmış olmak yapılacak transferlere bu taraftarın artık tahhammülü yok...ayrıca şelçuk inan,mehmet yıldız,bursaspolu egemen,vestelin kalecisi ufuk gibi isimlerin neden hiç adı geçmiyor anlaşılır gibi değil,ilginç....
                THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• inşallah sen haklı olursun

İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yok valla bundan önce fatihde gökdenizde 3 eziklerine gitmişdi sorsan imza bile attırmışlardı ne oldu hepsi bizim istediğimiz gibi oldu yattara da öyle olacak giderse dışarıyoa gidecek kalırsa bizde kalacak bizde oynayan futbolcu bize sadıktır ve bize aşıktır şuandakiler hariç tabi yattara bence öyle ama para çoğu kapıyı açıyor tabiyki inşallah öyle birşey olmaz ibo kalır bizde
                  valla umarım sen haklısındır ben haksızımdır gercı suda bır gercek ya satıldıktan sonra yerı doldurulamıyor bu yuzden bence satılmaması lazım

Yorum

• İlk olarak forza61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    aksam ersun mehdıyle eto yu ızlerken bayılmıs alınırsa bu takımı ben bıle durduramam demiş!!11
                    sen bu ıkı ısmın trabzona gelecegıne veya trabzonun bunları alabılecegıne ınanıyormusun hele hele eto ben hayalını bıle kuramıyorum

Yorum

• valla umarım sen haklısındır ben haksızımdır gercı suda bır gercek ya satıldıktan sonra yerı doldurulamıyor bu yuzden bence satılmaması lazım
                      bencede satılmaması lazım yeri dolar bi şekilde yetenkli oyuncu bulunur ama yattara bir futbolcudan daha fazlası

Yorum

• Başkanın yapmış olduğu yabancı oyuncu transferi açıklamlarındanda pek birşey anlayamadım....bildiğim kadarıyla yabancı hakkı 6+2 oldu yattarada türk vatandaşı olacağına göre jabi ve ayman kalsa(ki ben aymanın bile kalmasına karşıyım o ayrı ) yine 6 yabancı gerekir...yok eğer jeff veya moawaddan biri kalacaksa zaten hiç transfer mransfer deyip kimseyi kandırmasınlar...aziz yıldırım,yıldırım demireören 6+2 ye 1 oyuncu daha ekleme yapmak için yırtınırken bizim bu kadar geniş olmamız bana garip geliyor,ya onların bilmediği birşey var yada biz bu işi çok iyi biliyoruz...bakalım izleyip göreceğiz kimin ne kadar bildiğini, merakla bekliyoruz sayın başkan.....
                        THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• eksik bölgelere 2 tane kapsak yeter...yönetim uyuma...

Cannavaro, Fabio Real Madrid
                          Cordoba, Ivan Inter
                          Nedved, Pavel Juventus
                          Hernán Crespo Inter
                          Flamini, Mathieu Arsenal
                          Ujfalusi, Tomás Fiorentina
                          Borowski, Tim Werder Bremen
                          Govou, Sidney Olympique Lyon
                          Pirès, Robert Villarreal
                          Song, Rigobert Galatasaray
                          Brown, Wesley Manchester United
                          Ledesma, Pablo Boca Juniors
                          Túlio de Melo Le Mans
                          Liverani, Fabio Fiorentina
                          Giovani dos Santos Barcelona
                          Motta, Thiago Atletico Madrid
                          Almunia, Manuel Arsenal
                          Inzaghi, Filippo Milan
                          Jääskeläinen, Jussi Bolton Wanderers
                          Kewell, Harry Liverpool
                          Emerton, Brett Blackburn Rovers
                          Spinesi, Gionatha Catania
                          Bouma, Wilfred Aston Villa
                          Lewandowski, Mariusz Shakthar Donetsk
                          Modesto, Francesco Reggina
                          Kyrgiakos, Sotirios Eintracht Frankfurt
                          Brighi, Matteo Roma
                          Zan, Gökhan Beşiktaş
                          Mascara, Giuseppe Catania
                          Kanu, Nwankwo Portsmouth
                          Pauleta Paris St. Germain
                          de Sanctis, Morgan Sevilla
                          Forssell, Mikael Birmingham City
                          Antti Niemi Fulham
                          Hélder Postiga Panathinaikos
                          Womé, Pierre Werder Bremen
                          Jorge Valdivia Palmeiras
                          Ahmed Hassan Anderlecht
                          Pasquale, Giovanni Livorno
                          Pasanen, Petri Werder Bremen
                          Micoud, Johan Girondins Bordeaux
                          Klasnic, Ivan Werder Bremen
                          Camara, Henri West Ham United
                          Milevskiy, Artem Dynamo Kiew
                          Bajramovic, Zlatan Schalke 04
                          Nesmachny, Andrey Dynamo Kiew
                          Schwarzer, Mark Middlesbrough
                          Tonetto, Max Roma
                          Hyypiä, Sami Liverpool

Yorum

• İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Başkanın yapmış olduğu yabancı oyuncu transferi açıklamlarındanda pek birşey anlayamadım....bildiğim kadarıyla yabancı hakkı 6+2 oldu yattarada türk vatandaşı olacağına göre jabi ve ayman kalsa(ki ben aymanın bile kalmasına karşıyım o ayrı ) yine 6 yabancı gerekir...yok eğer jeff veya moawaddan biri kalacaksa zaten hiç transfer mransfer deyip kimseyi kandırmasınlar...aziz yıldırım,yıldırım demireören 6+2 ye 1 oyuncu daha ekleme yapmak için yırtınırken bizim bu kadar geniş olmamız bana garip geliyor,ya onların bilmediği birşey var yada biz bu işi çok iyi biliyoruz...bakalım izleyip göreceğiz kimin ne kadar bildiğini, merakla bekliyoruz sayın başkan.....
                            Ayman zaten Türk statüsünde..
                            Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• Artem Milevsky.....

...kievin genç forveti çokı kaliteli bi oyuncu takip edilmeli....

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bajramovic in kontrati bittiyor bu sezon.Misimovicin takimi da küme düsmeme savasi veriyor.Belki Misimovicin kontrati tek 1.Lig icin gecerli olabilir.

Almanya da cogu Futbolcu ve Takim böyle bir kontrat yapiyor.Oyuncular 2.Lig de oynamamak icin takimlar da bu oyuncunun masini 2.Lig de ödememek icin.

...
                                Bu mesajın arada kaynayıp gitmesine gönlüm razı olmadı . Misimovic harika bir futbolcu , izleyenler bilir.

Almanya'da düşme hattındaki takımlar , 2.Bundesliga ve Avusturya Bundesliga'da Türkiye gelirse büyük yıldız olabilecek potansiyelde aşağı-yukarı 15 futbolcu var . Bir kısmını zaman içinde burada paylaştım , sağolsunlar buraları benim kadar takip eden , oyunculardan bahseden arkadaşlarda var . Bir ara bu bölgedeki göze batan futbolcuları yeni eklemelerle derli toplu bir arada yayınlama niyetindeyim .

--------------

Başkanımız 30 yaşının üzerinde , Tolga ve Onur'u rahatlıkla klübüde tutabilecek , bu gençlerimize abilik yapabilecek , saygısını kazanabilecek çapta , üzerinde kamuoyunun tartışmayacağı kariyerde bir kaleci getirmek niyetinde ... İkinci Pfaff hamlesi olacak gibi .

Olaya buradan bakıldığında ; kaleci transferi konusunda bir kaç aday ön plana çıkıyor . Aklıma gelen bir kaç ismi burada paylaşmak istedim . Ekleme yaparsanız sevinirim.

Robert Enke (30): Şu anki durumu bir zamanlar fenere geldiğinden çok farklı . Bana kalırsa Avrupa'dan getirmesi en zor kaleciler arasında .
                                Jussi Jaaskalainen (32): Bolton'un birinci kalecisi . Ancak Bolton'un düşme hattında olması ve Jaaskalainen'in hala takımıyla sözleşme yenilememesi ayrılacağı yönündeki spekülasyonları arttırıryor.
                                Aleksander Shovkovsky (33) inamo Kiew'in efsane kalecisi .
                                Jens Lehmann (38) Almanya milli takımın kalecisi . Arsenalde ise 2. kaleci gelecek yıl Fabianski'nin yavaş yavaş forma giymeye başlayacağını düşünürsek iyice ikinci plana düşeceğini tahmin edebiliriz . Bana kalırsa ilelemiş yaşına rağmen Avrupanın sayılı kalecilerinden biri ve 2-3 sene daha futbol oynayabilecek düzeyde .
                                Morgan de Santchis (31): Bir türlü Palop engelini aşamadı . Avrupanın en iyi yedek kalecilerinden biri .
                                Antonin Kinsky (32) : Yönetimin Almanya-Fransa dışında doğu avrupaya'da bakarsa görebileceği bir kaleci . Rus liginin en iyi kalecisi .
                                Bogdan Lobont (30) Hollanda ve İtalya'nın ardından ülkesine geri dönmüştü . Şu an Romanya'nın en iyi iki kalecisinden biri . Diğeri ise Zapata . Zapata Kolombiya milli takım kalecilerinden çıktığı 22 lig maçında yediği gol sayısı 12 .
                                Tony Silva (32) : Senegal milli takımındanda tanıyoruz . Kısa boyuna rağmen refkleskleri bu açığı kapatıyor . Fransa liginde en beğendiğim kalecilerden biri .
                                Vedran Runje (32) : Beşiktaş'tan apar topar gönderildi , kısa sürede Fransa'da yeniden kendini buldu . Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra değerini 4-5 misli arttırdı.
                                Thomas Sorensen (31): Daha önce 07/08 kontratı biten oyuncular başlığında bahsettiği oyunculardan biri . Aston Villa'nın milli takıma kaleci yetiştirme sevdasından , klübeye çakıldı kaldı . Damirka milli takımının yıllardan beri değişmez file bekçisi .
                                Daniel Zitka (31) Belçika'nın en iyi kalecisi . Milli takım adına önemli bir şansızlığı var , o da Petr Cech .

Landreau , Pletikosa gibi 30 yaşına merdiven dayamış çok önemli kalecilerde var elbette ama bunların bir çoğu ya yeni transfer olmuş ya da maliyetleri çok yukarıda .

Yorum

Yükleniyor...
                                X