Vallaha kayseriyi tebrik etmek lazim,biz alsaydik bu topculari bu topic de online adam sayisi 500 u bulurdu.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
aghahowa cm 01-02 de totti ayarında futbolcu idi. yıldız idi ama sonraki versiyonlarda iyi değil.
açıkçası maçını felan izlemedim ama kayseri iyi transferler yapıyor bence
Birde CM FM gidi oyunlardan alınan oyuncular fena değil. Bakircioğlu ajax ta beşiktaş beğenmedi
kim kalström tothnam da joe cole chelsea gibiYorum
-
Soru: TRABZON DOGUMLU OLAN İBRAHİM ŞAHİN NEDEN TRANSFERDE ADININ GEÇMEDİGİNİ BİLİYORMUSUNUZ
A.RAHMAN
Serhat Demirtaş: Oftaşlı İbrahim Şahin Trabzonspor'un gündeminde.. Yönetim almak için temaslara başladı bile..
arkadaslar suanda fanatik.com.trde serhat demirtas merak edilen sorulari yanitliyor.. transfer haberlerindede bazi ip uclari veriyor.."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"Yorum
-
ula kayseri konusmadan transfer yapiyor bizimkilerde hala ses seda yok.. bekleyip gorecez bakalimBenim saha içinde 90 dakika koşmamın, mücadele etmemin ve gol kaçırdığım zaman abartılı üzüntülerimin sebebi vicdanen başımı yastığa rahat koyabilme kaygımdan gelmektedir. Benim performansım ile hayatı şekillenen yüzbinlerce taraftarımız olduğunu biliyorum, aldığımız para da yaptığımız iş için çok fazla. bunun hakkını ödemem lazım.." - Umut BulutYorum
-
Transfer böyle yapılır, sessiz ve derinden.Ama bizim yönetimimiz alacağı bütün adamları söyleyip hem taliplerinin artmasına hem de fiyatlarının artmasına sebep oldular.Aghahowa ve Olembe çok çok iyi transferler.Umarım yönetimimiz bu transferleri örnek olarak değerlendirip kadroya ismini dahi duymadığımız Cruz gibi sıradan isimleri dahil etmez.ColmandanteYorum
-
http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/De...Sorular&cId=69
Serhat Demirbaş'a dilediğiniz soruyu sorabilirsiniz...Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
Soru: trabzonspor bence ibrahim akın ve burak yılmazı alsın peki bu ikisiyle ilgileniyormu ?
ercan
Serhat Demirtaş: Burak Yılmaz için bir girişim var mı bilmiyorum ama İbrahim Akın için düğmeye basıldı.."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"Yorum
-
Trabzon'da Hüseyin belirsizliği
Trabzonspor yönetimi, iç transferde ise görüşmeleri ağırdan alıyor.
15 Nisan 2008 13:41Trabzonspor'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan kaptan Hüseyin ile henüz yeni bir anlaşma yapılmaması dikkat çekti. Sözleşmesi önümüzdeki yıl bitecek olan Yattara'yla ve genç futbolcu Barış Memiş'le masaya oturan yönetimin, Hüseyin'le de önümüzdeki günlerde bir görüşme yapması bekleniyor.
Dış transferde bir çok futbolcuyla görüşen Trabzonspor yönetimi, iç transferde ise görüşmeleri ağırdan alıyor. İç transferde sözleşmesi gelecek sezon sona erecek olan Yattara'yla masaya oturan ve üç yıllık sözleşme imzalayan, genç futbolcu Barış Memiş'in sözleşmesini de 2012 yılına kadar uzatan yönetimin, sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Kaptan Hüseyin'le şu ana kadar yeniden masaya oturmaması dikkat çekti. Geçtiğimiz günlerde kaptanlığın önümüzdeki sezon Yattara'ya verileceği konusunda yaşanan diyaloglardan oldukça morali bozulan Hüseyin'in, yönetimden bir görüşme talep ettiği öğrenildi. Bunun dışında yönetimin, gelecek sezon tavan fiyat olarak Yattara'ya 1 Milyon Euro vermeyi düşünmesi, yılda 2 Trilyon 250 Milyar alan Hüseyin'i rahatsız etmişti.
ÇAĞDAŞ DA TEKLİF BEKLİYOR
Trabzonspor'da kaptan Hüseyin dışında sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Çağdaş da sözleşmesini uzatmak için yönetimden teklif bekliyor. Bu sezon Ersun Yanal'ın göreve gelişi ile takımın vazgeçilmezleri arasına giren Çağdaş, Trabzonspor'da kalmak istediğini yönetime daha önce bildirmişti. Bordo - mavili takımda aldığı ücretle, yüksek miktara oynayan futbolcular arasında yer alan Çağdaş'ın, fiyatında da belirli bir indirime gidilmesini kabul ettiği öğrenildi. Yönetimin de teknik direktör Ersun Yanal'ın vereceği rapor doğrultusunda bu futbolcuyla önümüzdeki günlerde masaya oturması bekleniyor.
1 DAKİKA OYNADI, GÖNDERİLECEK!
Trabzonspor'un geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında oynadığı Galatasaray maçında Arda ile girdiği ikili mücadele sonrası ayağı kırılan ve uzun bir sakatlık dönemi geçiren Musa Büyük, bu sezon sadece Ankaragücü maçında bir dakika forma giyebildi. Bordo - mavili takımda ismi sezon sonu gönderilecek futbolcular arasında gösterilen Musa'nın, teknik direktör Ersun Yanal'a, "Oynamadan gitmek istemiyorum, en azından beni deneyin" dediği ve forma istediği öğrenildi. Bu arada bordo - mavili takımda Cem Demir de bu sezon sadece 9 dakika forma giyebildi ve sezon sonu sözleşmesi sona eriyor. Bu futbolcuyla yeni bir sözleşmesinin imzalanması bekleniyor. Trabzonspor'da Kadir Keleş ve kaleci Onur Recep Kıvrak ise bu sezon hiçbir lig karşılaşmasında forma giyemedi.
MilliyetTRABZONSPOR 1967Yorum
-
Vallahi ben anlamam Kayseri'nin transferlerinden...
Bizler yolumuza bakalım derim...
Bu sene sıkıntılar yaşayacağımız aşikar, diğer takımlara göre...
Ama hem yönetim, hem hoca hem de taraftar kalitesiyle bu işin üstesinden gelinebilir...
Nokta nokta adım adım tam hedefine göre transflerler yapacağımızı düşünüyorum...
Bu arada KS yaptığı transferler gerçekse gelecek sene için KS'de ciddi çözülmeler olabilir.
Sanıyorum 4. forvetleri oldu ve bu forvetlerin hepsi de ben duygusu yüksek futbolcular...
Hangileri gidecek, hangileri kalacak, hangileri çıngar çıkaracak onu da bilemeyiz...
Ben kendi adıma beklemedeyim..
Kalcei transferinde sona yaklaştığımızı görüyor ve bahsedilen Alman kalecinin de tam ihtiyacımıza yönelik olduğunu düşünüyorum... Bugün gelişmeler daha da netleşecek sanırım...
Diğer tüm kritik noktalarda da aynı hassasiyetle, ince eleyip sık dokuyarak, ele avuca gelen transferler yapabilirsek ben inanıyorum ki, anlık başarılarından dolayı gündeme gelen kulüpler bizim karşımızda nal toplayacaklar...
Yoksa... Aksini bile düşünmek istemiyorumYorum
-
-
Bu Cem Demir de disiplinsiz midir nedir çözemedim. Neden bu kadar alternatifsiz ortamda bile sadece 9 dakika forma giyen oyuncunun sözleşmesi yenilenecek?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?Yorum
-
bizim yönetimin transferlerde acemice davrandıgı kesin.ilgilendigimiz futbolcuları cümle alem duydu.gazetelerde şurda burda çıkan haberlerle kulübümüzün ve futbolcularımızın yıpranmasıda cabası.baksanıza ligin bitimine 4 hafta var.ama bizim transfer topic i 200 sayfayı aşmışYorum
-
Soru: merhaba serhat abi. Fanatikte TRABZONSPOR hakkinda yapilan transfer haberleri gerçegi yansitiyormu? çunki bu transfer haberleri resmi sitede yok.
ubeyd
Serhat Demirtaş: Resmi site ancak transfer bitip imza atıldıktan sonra haber verir, gazeteler ise tüm gelişmeleri gündemdekileri aktarır... o nedenle şu ana kadar gerçek olduğuna inanmadığımız hiçbir haberi yayınlamadık
TRABZONSPOR 1967Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum