Ama unutmamak gerekir ki Serkan Balcı'nın eski takımından ayrılma sebeplerinin başlarında Sağbek oynatılması gelir.Trabzonspor'a gelirken de benim mevkim sağbek değil orta sahadır ve ben sağbekte değil asıl yerim olan orta sahada oynamak istiyorum demişti.Bazı arkadaşların yazdıkları gibi forvete ne kadar transfer gerekiyorsa sağbek'e de solbeke de o kadar gerekli transfer.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Mevki muhabbeti açıldığına göre:
Kaleci: Bir yabancı alınacağı kesin gibi, Jefferson ve Ahmet de gidiyor. Bu durumda yabancı,Tolga,Onur yeterli olur.
Sağbek: Jabi kalırsa ve adam gibi oynayacaksa o bölgede yeterli olabilir. Ferhat, Serkan ve Tayfun da zaman zaman orada kullanılabilir. Musa ise o bölgenin adamı hiç değil, zaten büyük ihtimalle sene sonunda gidecek. Jabi'nin durumuna göre transfer yapılabilir.
Solbek: Keçeli ve Moawad bu işi götüremiyorlar. Özellikle Moawad konusunda ne kendisi ne yönetim ne hoca istekli gözükmüyor. Bu adamın hülle için geldiği falan söyleniyordu o açıdan onu hesaplarıma katmıyorum. İyi oyuncu fakat bize yeter mi emin değilim. Keçeli'nin sözleşmesi var ve büyük ihtimalle kalacaktır. Sözleşmesindeki paranın da ciddi bir miktar olduğunu biliyoruz. Göndermeye uğraşırken sorun yaşanabilir. Bu bölgeye bir as oyuncu alınmalıdır.
Stoper: Çağdaş,Tayfun sezon sonunda kalacaklardır. Erdinç,Tolga gönderilir. Transfer çalışmalarından anladığım kadarıyla bu bölgeye genç ve yerli 1-2 oyuncu alınacak. Ama bence bir genç yerli ve bir de çok iyi yabancı alınması gerekiyor.
Önlibero: Hüseyin,Ayman,Serkan,Adnan,Ferhat,Hasan... Açıkçası burası bizim en karışık yerimiz. Hasan'ın bu takıma artık faydası olmayacağını biliyorum ama gönderilmeyeceğini de düşünüyorum. Adnan,Serkan ve Ferhat da kendileri gitmek istemedikçe kalacaklardır. Ayman konusu muamma, iyi bir yedek olabilir ama kontratının büyüklüğünü bilmiyorum ve bu durumda takınacağı tavrı da merak ediyorum. Hüseyin'in biten kontratı ile ilgili ne gibi bir çalışma yapılıyor bilemiyoruz ama tahminim kalacaktır. Asıl sorun kalırken alacağı para olacaktır. Bu bölgeye oyuncu takviyesi olarak Selçuk da düşünülüyor.
Sağ Kanat: Bu bölgede Yattara'nın olması nedeniyle as oyuncu bakılmayacaktır. Barış,Ferhat,Adnan zaman zaman orada oynatılabilir. Sanırım oraya transfer düşünülmeyecektir.
Sol Kanat: Barış'ın o bölgeyi şu anda kaldırıp kaldıramayacağını kestiremiyorum. Oraya bir tane iyi oyuncu alınarak Barış'ın önünü kesmek kötü olabilir, fakat Barış'ı şu aşamada yedek olarak kullanmak da faydalı olabilir. Ama oraya as olmasa bile alternatif bir oyuncu gerekiyor.
10 Numara: Yıllardır bu takımda bir 10 numara sorunu çekiyoruz. Bize kesinlikle oyun kuran, arapası atabilen, frikik kullanabilen, zeki ve teknik bir oyuncu gerekiyor. Selçuk bu mevkide de oynayabiliyor, alırsak zaten o şekilde kullanırız ama sanki ben daha fazlasını istiyorum.
Forvet: Umut ve Ergin bu takımda şu anda kalan golcülerimiz. 2 tane iyi yabancı golcü gelecek diye tahmin ediyorum.
Sonuç olarak solbek,stoper,forvet arkası ve forvet en önemli ihtiyaçlar gibi gözüküyor. Kadro gidenlerle iyice daraldığı için kale, sağbek ve önlibero hariç her mevkiye gelecek alternatif oyuncular da işimize yarayabilir. Alternatif oyuncuların genç olması gerekiyor bir de.Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!Yorum
-
serkan balcı bence sağbekte daha başarılı ön liberolar selçuk inan ve ragıp olsa daha iyi olurYorum
-
tamam haklisin sustumAma unutmamak gerekir ki Serkan Balcı'nın eski takımından ayrılma sebeplerinin başlarında Sağbek oynatılması gelir.Trabzonspor'a gelirken de benim mevkim sağbek değil orta sahadır ve ben sağbekte değil asıl yerim olan orta sahada oynamak istiyorum demişti.Bazı arkadaşların yazdıkları gibi forvete ne kadar transfer gerekiyorsa sağbek'e de solbeke de o kadar gerekli transfer.
...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
sağbeke transfer gereksiz sanki çok paramız var da her mevkiye transfer yapacazTrabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
Yorum
-
Serkan balcı oynatılmadığı için ayrıldı bence. Oynadığı yıllarda hiçte şikayetci değildi sağbek oynamaktan. Serkan balcınında en iyi oynayacağı yer sağbektir ortasahada bizim işimizi görecek bir futbolcu değildir kendisi. Orta sahada iyi oynayabilseydi fener zaten oynatırdı onu.Ama unutmamak gerekir ki Serkan Balcı'nın eski takımından ayrılma sebeplerinin başlarında Sağbek oynatılması gelir.Trabzonspor'a gelirken de benim mevkim sağbek değil orta sahadır ve ben sağbekte değil asıl yerim olan orta sahada oynamak istiyorum demişti.Bazı arkadaşların yazdıkları gibi forvete ne kadar transfer gerekiyorsa sağbek'e de solbeke de o kadar gerekli transfer.Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.Yorum
-
Yaw Serkan Balci kim ki TS da sag bek onyamayi begenmeyecek...SERKAN BALCI DÜNYA YILDIZI MI ??
TS DA HAMI MANDIRALI 10 hafta yedek kaldi ve hep sustu...
SERKAN BALCI onyar hic konusmadan......TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Peki sence Maldonado veya Selçuk Serkan'dan iyi mi sadece bunu soruyorum.Tabii fikrin neyse ona da saygı duyarım.Galiba sakatlanınca çabuk unutuldu Serkan'ın performansı, kafaya tekme sokması, sakat sakat, kafası yaralı bir şekilde orta sahadaki müthiş mücadelesi.Serkan balcı oynatılmadığı için ayrıldı bence. Oynadığı yıllarda hiçte şikayetci değildi sağbek oynamaktan. Serkan balcınında en iyi oynayacağı yer sağbektir ortasahada bizim işimizi görecek bir futbolcu değildir kendisi. Orta sahada iyi oynayabilseydi fener zaten oynatırdı onu.ColmandanteYorum
-
sağbek ve sol beke birer tane adam şart
sağ bekler=serkan balcı ve abdurrahman dereli
sol bekler=mustafa keçeli ve türkiyeden yerli biri
jabi ve moawada güle güle
şimdi nasıl
En son Murat Keçeci tarafından düzenlendi; 17.04.2008, 14:54.Yorum
-
Yorum
-
Mücalesi ve hırsı çok iyi ona kimsenin lafı olamaz kimsede unutmaz tekmeye kafa soktuğunu. Ama ortasahada yeterli değil. Pres var mücadele var topu kapma var ama aynı şekilde topu kaptırma var. Maldonado bence o bölgede serkandan 3 gömlek üstün. Selçuğu çok beğenmem ama konu ön liberoysa oda serkandan iyi o mevkide. Bence Serkan Balcının bizde tek bir oyacağı yer vardır oda sağbek.Peki sence Maldonado veya Selçuk Serkan'dan iyi mi sadece bunu soruyorum.Tabii fikrin neyse ona da saygı duyarım.Galiba sakatlanınca çabuk unutuldu Serkan'ın performansı, kafaya tekme sokması, sakat sakat, kafası yaralı bir şekilde orta sahadaki müthiş mücadelesi.Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.Yorum
-
gerçektende bu takıma o kalitede süper bi adam alınmalı.oyunu yönlendirecek, liderlik edecek, serbest atışları kullanacak, frikikten gol atacak bi adam.en yüksek parada bu bölgeye tek adama verilmeli diye düşünüyorum.3 tane adam alıcağına 1 tane al tüm parayı onun transferine ver ama en iyisi olsun.(benim düşüncem).ah keşke bizde olsa riquelme ama nerdeeeinadına TRABZON
---Sürmeneli Piranalar---Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
...

Yorum