2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
tam bize lazim olacak bir oyun kurucu olarak düsünuyorum, topu cok iyi kullaniyor ve takimi direk olarak ataga sürükleyebilen cok iyi paslar atiyor. ikili mücadelerde pes etmiyorbeyler ızledınızmı hernan losada yı http://www.youtube.com/watch?v=AptHjmoMydQ alın ızleyın cruzu begenmemıs heralde ersun yanal vasat buldu rapor hazırlıyo yonetıme buyk ıhtımalle bu adam ıcın dugmeye basılacak izleyın yorumlarınızı beklıyorum
mutlaka bı deneyın www.tsfan61.tr.ggYorum
-
Hasan 3.ye ve Mehmet Yilmaz`a nekadar sans verildi takimda. Kim kac dakika oynadi ve ne yapti.Bi dökümü yapilirsa, bazi istatistikci arkadaslar tarafindan, kimin ne kadar faydali oldugu anlasilir.
Begenilmeyen, benimde daha düne kadar hic begenmedigim Tayfun vazgecilmez oldu.
Hasanin Umuta attigi pasi,gese macinda, Umut yakalasa ve gol yapsaydi ne konusulurdu bilmiyorum. Ama bence harika bi pasti.
Hepimizin begendigi Yattara kac gol ve asistle oynuyor.Her mac oynadigi halde.Mehmet Yilmaz iyi bir yedek olur diyen arkadaslara katiliyorum. Bence Mehmet Yilmaz gibi yedeklerimizin olmasi Umut gibi forvetlerimiz ve Ergin gibi yedekleri olmasindan iyidir.
Hasan kac mactir oynuyor ve bence mac eksigini göz önünde bulundurmak lazim, iyi bir yedek.Yorum
-
Topla çok oynuyor.İyi oyuncu ama Ceyhun gibi ayağına aldı mı bırakmıyor kimseye.Bir de 90 dakikanın tamamını seyretmek lazım.Bizim Yattara'nın videolarını seyrettirsek insanlara Ronaldinho, Messi kim der bunun yanında.ColmandanteYorum
-
eskiden maç kasedinden oyuncu alınmaz diye eleştiriler olurdu.şimdi biz de youtube'dan 2 dakikalık görüntü ile oyuncu beğeniyoruz.bu olmaz.daniel cruz'u kaç kişi doksan dakika canlı olarak seyretti??Hayat bir gündür o da bugündür.Yorum
-
Ceyhun Gülselam'dan Kötü Haber
A Milli takımın genç yıldızlarınlarından Ceyhun Gülselam'dan kötü haber geldi.
15 Nisan 2008 / 15:06
Almanya'nın Unterhaching takımında gösterdiği başarılı performansla Ümit Milli Takım'da forma giyen ve A Milli Takım'ın da son hazırlık maçı olan Beyaz Rusya karşılaşmasında yer alan Ceyhun Gülselam'dan kötü haber geldi!..
Bileğinden sakatlanan genç oyuncunun ayağının alçıya alındığı ve sezonu kapattığı öğrenildi. Ceyhun'un Euro 2008'e yetişip yetişmeyeceği ise şu an kesinlik kazanmış değil.
Ceyhun Gülselam A Milli Takım'a seçilmesi sonrası Türkiye'den de bir çok takımın transfer listesine girmişti.
trabzonunsesiYorum
-
Yorum
-
yedek oyuncular ilk 11 de oynayan oyuncuların alternatifi olmalıdır.oyuna soktuğun zaman çıkan oyuncuyu aratmayacak özellikleri olmalıdır.yalnızca 18 i tamamlamak için olmamalıdır.şu anda bizde kadro olmadığı için alternatifleride yok zaten.bana göre hasan3. de mehmet yılmaz da bu takımda alternatif oyuncular olamaz..Mehmet Yılmaz ın takımda oynadığı dönemleri hepimiz biliyoruz.ha bu hafta patlama yapacak ha öbür hafta patlama yapacak ha sonraki hafta yapacak diye diye patlayamadan gitti.şimdi ne değiştide geri gelmesi isteniyor anlamış değilim..şu anda oynadığı takıma 2.yarı gelen dnigris bile neredeyse onun kadar gol attı..''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''
Yorum
-
Yorum
-
bence hasan ucuncu ve mehmet yilmaza yeteri kadar sans verildi.. Bir futbolcu kazmaysa, kazma oldugu 1 mactada anlasilir 20 mactada.. Umut suanda mehmet yilmazin aynisidir hic bir farki yoktur.. Ikiside nerde durcagini bilmeyen.. nereye kosu yapacagini bilmeyen sadece hucum pres yapan ve sansi yaver giderse gol atan futbolcular.. Mehmet Yilmazin yedek olucagi yerde umutunda yedek olacagi gorusundeyim.. Yedekte dursun diye mehmet yilmaz alinmaz heralde umut varken.. Ayrica Hasan iyi bir yedekte degil.. Kesinlikle karsi cikiyorum bu goruse.. Yedekte ki futbolcuda en az ilk 11deki kadar degerli olmali ki Trabzonsporumuz sampiyonluga oynar hale gelsin.. Hasan gibi futboldan bi haber insanlara verilen o paralara yazik.. senelik 800 aliyor yanlis hatirlamiyorsam.. Biara fatih tekkenin torpiliyle takimda tutuluyodu artik bundan sonra gonderilir heralde..Hasan 3.ye ve Mehmet Yilmaz`a nekadar sans verildi takimda. Kim kac dakika oynadi ve ne yapti.Bi dökümü yapilirsa, bazi istatistikci arkadaslar tarafindan, kimin ne kadar faydali oldugu anlasilir.
Begenilmeyen, benimde daha düne kadar hic begenmedigim Tayfun vazgecilmez oldu.
Hasanin Umuta attigi pasi,gese macinda, Umut yakalasa ve gol yapsaydi ne konusulurdu bilmiyorum. Ama bence harika bi pasti.
Hepimizin begendigi Yattara kac gol ve asistle oynuyor.Her mac oynadigi halde.Mehmet Yilmaz iyi bir yedek olur diyen arkadaslara katiliyorum. Bence Mehmet Yilmaz gibi yedeklerimizin olmasi Umut gibi forvetlerimiz ve Ergin gibi yedekleri olmasindan iyidir.
Hasan kac mactir oynuyor ve bence mac eksigini göz önünde bulundurmak lazim, iyi bir yedek."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"Yorum
-
bu videodan oyuncu izleme daha doğrusu oyuncu hakkında yorum yapma konusunda büyük bir yanlış içerisindeyiz.oyuncunun videoloarı bizim için bir veri olabilir ama bu olumlu ya da değil bir görüş bildirmeye gitmemelidir.tam bir yıl önce alex- fernandao konusunda da yazmıştım.eğer umutun gollerinden bir video hazırlarsak ne topçuymuş beee diyebiliriz.ama bir de kaçırdıklarına, topu kontrol edemeyişine!!(bu özelliği beni ediyor zaten-toplama bilmeyen muhasebeci olur mu?) bakmak lazım gelmez mi?Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...Yorum
-
düm akşam rıza acıkladı belki kacırmış olabilirim yazılmış olabilir am trabzonspor 2. ligden bir stoperle büyük ölcüde anlaşmış rıza ismini acıklamak istemediBİZE HERYER TRABZON!!!
Bordo Mavİ
Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum