25 yıllık sitemizde e-posta adreslerinizin değiştiğini ve giriş yapamadığınızı biliyoruz.
Bilgilerini yenilemek isteyen kullanıcılarımız bize
0850 346 0997 WhatsApp hattından ulaşabilirler.
Süperlig'de haftanın tahminlerinde en yüksek puanı al, yeni sezon forma hediyemizi sen kazan !
Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!
Dün aksam MELTEM TV SADRI SENER baglandi ve ersun yanal ile devam edecegiz yattarala da mukavaleyi 3 sene uzattik ve bu konullari artik kapattik dedi...
arkadaşlar ibrahim akın'la da anlaşmışız,yıllardır en cok istedigim oyuncudur kendisi,altayda oynarken biliyodum,beşiktaşa gidince çok üzülmüştüm..inşallah bir aksilik çıkmaz..
Dün aksam MELTEM TV SADRI SENER baglandi ve ersun yanal ile devam edecegiz yattarala da mukavaleyi 3 sene uzattik ve bu konullari artik kapattik dedi...
abi adam müthiş nijeryanın son dönemlerdeki en saglam adamı,ingiltere de başarılı olamadı ama Trabzonumuza gelcek dense,ben sevinçten takla atardım,bu arada yeni ve modern stadyumun önemini bir kez daha anlamış bulunuyoruz..
Shakthar'da fırtınalar estirdikten sonra Wigan'a transfer oldu. Ama Premier League'e alışamadı.
Benim dikkati çekmek istediğim nokta; biz Daniel Cruz'larla uğraşırken Kayseri'nin böyle kaliteli bir transfer yapabilmesi. Ve bu ilk değil. Zaragoza'dan da Toledo'yu almışlardı.
Benim dikkati çekmek istediğim nokta; biz Daniel Cruz'larla uğraşırken Kayseri'nin böyle kaliteli bir transfer yapabilmesi. Ve bu ilk değil. Zaragoza'dan da Toledo'yu almışlardı.
Bence transfer dediğin böyle olacak.
Biz SELCUKLA-HOSNY ile ilgilenirken kayserispor istedigini alsin
Yorum