2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir. -
Yorum
-
herkes hucum oyuncularından bahsedıyor savunmamızın hali içler acısı.bence savunmaya ımkan olsada egemenle song u alabılsek ,seneye su anki kadrodan defans oyuncularından tayfun dısındakıler gonderılmelıYorum
-
Egemeni bizim tayfn veya çağdaştan üstün görmüyorum ama songu alırlarsa süper olur hem kalitetecrübe hemde defansı toparlar. Mevcut stoperlerinde çağdaş ve tayfun dışında hepsinin bileti kesilmeli.En son Arif Timurcioğlu tarafından düzenlendi; 16.04.2008, 01:33.Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.Yorum
-
yahu bu burak yilmaz olayini anlayamadim ben , besiktasin gözden cikarip yolladigi bir oyuncuyu sizlerin yildiz olarak lanse edip hayali takim kadrolarina koymanizi anlayamiyorum böyle nasil buyuk hedeflerimiz olacak tuhaf dogrusu !!!Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...Yorum
-
valla eger selçukla beraber alırsak ii olur yani ucuza alırsak yada bi takasla alırsak ii olur hızlı çocuk hırslı faydası olur benceYorum
-
Song mutlaka alınmalı sozlesmesı bıtıyor bu sene eger fıyatı uygunsa rıcardınho da ıyı transfer olur..Yorum
-
songa bişey dememde abicim ricoyu ne yapcan bize futbol bakımından aç adamlar lazm bence gerek yok ricoya zaten ersun hocanında öyle bi istekte buluncanı sanmıyorumYorum
-
Yorum
-
yani bildigimiz seyler, yeni bir gelisme olmamisYorum
-
-
Gelsede gelmesede alacam,kanima islemis her sezon 2 formasini almadan rahat edemiyorum..ben bir tek su chermiti yi alsinlar vallahda bilahada ben tam 3 tane forma alcam biz eger chermitiyi alirsak c.ronaldo yu transfer temis olurz vallaha yhaa ben burda bir kampaya baslatmak istiyorum eger istediginiz bir futbolcu gelrse kac tane forma alacaksiniz evet benle basliyalim
istediniz futbolcu gelirse forma yildiz futbolcu gelir kombine
chermiti gelirse 3 tane forma alcam
burak gelirse 2 tane forma alcam
selcuk inan gelirse 1 tane forma alacam
yildiz olarakta fatih sultan tekke gelir bir kombine alcam boylece hem takimiz kazanacak hemde biz he diyeceksiniz ki gelirde almaz formalar ayri ayri foto cekinecez siteye atcaz burda badal ogluna seslerinyorum bunu bir baslik altina alirsak bence daha iyi olurTeşekkürler ADMIN!!!Yorum
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum