2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • ÖmerFarukYılmaz
    • 26.07.2005
    • 8663
    • İstanbul

İlk olarak gabalak61 tarafından gönderildi
    çok biliyorsan yönetici ol sen erdem
    O da olucak, o kendini hazırlıyor.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Erdem Keser
      Trabzonspor Kongre Üyesi
      • 14.02.2005
      • 10714
      • Kim. Müh.
      • İstanbul

İlk olarak gabalak61 tarafından gönderildi
      çok biliyorsan yönetici ol sen erdem
      O kadar değil canım
      Şöyle Ersun hocanın ekibine girebilsem daha bişey istemezdim.

Yorum

• TSercaN
        Forumdan Uzaklaştırılmıştır
        • 07.02.2008
        • 3864
        • Trabzonu Olumune Sevmek
        • Avrupa Diğer

İlk olarak Şuayip Aydın tarafından gönderildi
        http://www.samsunspor.org.tr/SERCAN.asp

incellenmesi gerek bir futbolcu oda baris memis gibi sol kanat oyuncusu gelecek vad eden kesinlikle incenlemme cok ama cok iyi bir futbolcu
        aaaa beni nezaman almis bu samsunspor yaw
        Benim saha içinde 90 dakika koşmamın, mücadele etmemin ve gol kaçırdığım zaman abartılı üzüntülerimin sebebi vicdanen başımı yastığa rahat koyabilme kaygımdan gelmektedir. Benim performansım ile hayatı şekillenen yüzbinlerce taraftarımız olduğunu biliyorum, aldığımız para da yaptığımız iş için çok fazla. bunun hakkını ödemem lazım.." - Umut Bulut

Yorum

• Emirhan Makul
          • 05.11.2006
          • 29272
          • Üniversite Öğrencisi
          • İstanbul

Trabzon'da karar zamanı
          Trabzonspor'da sezon sonu gidecek olan oyuncular G.Saray maçının ardından belirlenecek.
          9 Nisan 2008 10:50
          Trabzonspor’da, Galatasaray maçının ardından futbolcuların kaderi belli olacak. Yönetimle bir toplantı yapacak olan Teknik Direktör Ersun Yanal, ayrılmasını düşündüğü isimleri bildirecek.

Bordo-mavililer, bu yıl farklı bir transfer politikası izlemeye başladı. Yanal’la birlikte oluşturulan futbolcu havuzundaki isimleri önce kendileri izleyen yöneticiler, ardından da futbolcular hakkında son kararı vermesi için Yanal’a danışıyor. Bugüne kadar birçok futbolcuyu bu şekilde izleyen yönetimin, seyretmeden futbolcu almamakta kararlı olduğu bildirildi.

Özellikle yabancı futbolcu transferi konusunda çok titiz davranan yönetimin gelecek yıl Yattara’nın Türk vatandaşı olması, Jabi ve Jefferson’un ise gönderilmesiyle boşaltmayı düşündüğü yabancı kontenjanının tamamını kullanmayacağı da öne sürüldü. Yönetimin transferde 4 tecrübeli yabancıyı kadrosuna katmayı düşündüğü kaydedildi.

Serkan Balcı belirsizliği Sakatlığı tam olarak geçmeyen Serkan Balcı’nın Galatasaray maçında oynayıp oynamayacağı netlik kazanmadı. Sarı-kırmızılılarla oynanacak dev maçın hazırlıklarını sürdüren bordo-mavililer dün; kısa süreli düz koşunun ardından salonda çalıştı. Antrenmanın son bölümünde Gineli Yattara, genç futbolcu Ferhat’ın saçlarından çekerek şakalaştı.
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Emirhan Makul
            • 05.11.2006
            • 29272
            • Üniversite Öğrencisi
            • İstanbul

o zaman bu maçda hüseyinle aymanın birer golleri var çünkü ne zaman gidecekler belirleneceği zaman onlar süper oynuyor

Yorum

• Mustafa Uzuner 61
              • 16.09.2007
              • 1349
              • veteriner hekim(fenerli baytarı)
              • Kocaeli

İlk olarak chovy tarafından gönderildi
              O kadar değil canım
              Şöyle Ersun hocanın ekibine girebilsem daha bişey istemezdim.
              sen daha çok hayal kurarsın böyle
              sadist trabzonsporun mazoşist yaptığı taraftarı

Yorum

• Emirhan Makul
                • 05.11.2006
                • 29272
                • Üniversite Öğrencisi
                • İstanbul

Rota Chilas

Bordo-mavili yönetim, Guimaraes'te oynayan 24 yaşındaki Kamel Chilas için hafta sonunda Portekiz'e çıkarma yapacak.

Yeni sezona iddialı kadroyla girmeye hazırlanan Trabzon, gözünü Portekiz'e çevirdi. Bordo-mavililer, 1. lig takımlarından Guimaraes'te oynayan Cezayir asıllı Fransız orta saha futbolcusu Kamel Chilas ile ilgileniyor. 24 yaşındaki Chilas, bu sezon ligde oynadığı 25 karşılaşmada 6 gole imza attı. 2006'dan beri Portekiz ekibinde top koşturan genç futbolcunun

sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.

Kariyeri çok parlak
                Bordo-mavili kulübün asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Chilas'ı izlemek için hafta sonunda Guimaraes'in evinde Boavista ile oynayacağı karşılaşmayı izlemeye gidecek. 1.77 boyundaki Cezayirli futbolcu, daha önce Cannes'te 3 sezon forma giymişti. Orta sahada mücadeleci futboluyla dikkat çeken Chilas, Cezayir Milli Takımı'nda da 6 maçta oynadı ve 2 gol attı. Kariyerinde ise 122 maça çıktı ve 40 kez fileleri sarstı.
                Şerafettin ÇIRACI

nasıl bi adamsa googlede resmi bile çıkmadı

Yorum

• Hüdai Pervaneli
                  • 05.04.2007
                  • 17388
                  • Almanya

İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi

Rota Chilas

Bordo-mavili yönetim, Guimaraes'te oynayan 24 yaşındaki Kamel Chilas için hafta sonunda Portekiz'e çıkarma yapacak.

Yeni sezona iddialı kadroyla girmeye hazırlanan Trabzon, gözünü Portekiz'e çevirdi. Bordo-mavililer, 1. lig takımlarından Guimaraes'te oynayan Cezayir asıllı Fransız orta saha futbolcusu Kamel Chilas ile ilgileniyor. 24 yaşındaki Chilas, bu sezon ligde oynadığı 25 karşılaşmada 6 gole imza attı. 2006'dan beri Portekiz ekibinde top koşturan genç futbolcunun

sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.

Kariyeri çok parlak
                  Bordo-mavili kulübün asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Chilas'ı izlemek için hafta sonunda Guimaraes'in evinde Boavista ile oynayacağı karşılaşmayı izlemeye gidecek. 1.77 boyundaki Cezayirli futbolcu, daha önce Cannes'te 3 sezon forma giymişti. Orta sahada mücadeleci futboluyla dikkat çeken Chilas, Cezayir Milli Takımı'nda da 6 maçta oynadı ve 2 gol attı. Kariyerinde ise 122 maça çıktı ve 40 kez fileleri sarstı.
                  Şerafettin ÇIRACI

nasıl bi adamsa googlede resmi bile çıkmadı
                  resme bak

taminin en fazla gol atat oyuncusu 6 golle
                  Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Koray
                    • 05.03.2007
                    • 16972
                    • İstanbul

emirhan,bizim medya yine ismini yanlış yazmıştır ondan çıkmamıştır...
                    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Hüdai Pervaneli
                      • 05.04.2007
                      • 17388
                      • Almanya

ben bukldumsahsen
                      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• oguzkoc
                        • 13.05.2005
                        • 3050
                        • İstanbul

dün akçabatta u18 maçı vardı. ve yarında avni akerde olacak.

Furkan Özcal (1860 Münih), Emre Turan (Hertha BSC Berlin), Şahin Aygüneş (Karlsruher SC), Onur Ayık (Werder Bremen), Sefa Yılmaz (Wolfsburg)

yönetimden birileri ayağımıza kadar gelen bu oyuncuları izlemeyi akıl etmişlerdir dimi heralde...
                        VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• PinkFloyd
                          • 12.01.2008
                          • 105
                          • İnşaat Mühendisi
                          • Ankara

Forumu sürekli okuyup fazla yorum yazmayan bir üyeyim. Altı yaşından beri (son 23 yıldır) Trabzon'un neredeyse her maçını (stadyumda,radyoda, tv'de vb.) bir şekilde takip etmiş biri olarak bazı konular üzerine kendi saptamalarımı yazmak istiyorum.

1. Öncelikle bu forumdaki bazı futbolcular üzerine transfer saplantısını anlayabilmiş değilim. örneğin Özer Hurmacı ve Selçuk İnan. Bu futbolcuları sayısız kere izledim, Özer bu haliyle Trabzonda ilk onbir oynayamaz, Selçuksa büyük takımlardan sadece Trabzonda ilk onbir oynayabilir. Szymkowiak'ın ancak %40'dır. Bir çok kişi yazıyor, Ankaraspor'dan Özeri alalım, DeNigrisi alalım yok Adem Koçak, yok Ediz Bahtiyaroğlu, yok Hürriyet, yok Bilal, yok Mehmet Yılmaz, yok Murat Tosun. Aynı şekilde vestelden selçuk, kaleci ufuk, burak, metin akan vb. Yahu bunlar çok çok iyi oyuncularsa önce oynadıkları takıma hayrı olsun, sonra gelsin bizi şampiyon yapsın.

2. Gurbetçilere çok güvenmeyin. Her sene neredeyse 50 gurbetçi türkiye ligine gelir 1 veya 2 tanesi parlar. Avrupa'da 2.ve 3. ligde oynayan oyuncuları çok gözümüzde büyütüyoruz. Örneğin Tevfik Köse birçok kişiye göre geleceğin en büyük golcüsüydü. Ankarasporda bir senedir ben birşey yaptığını görmedim. Ceyhun Gülselam çok hantal, Tayfun'un bence %50 si bile etmez.

3. İskeleti olmayan bir kadro başarılı olamaz. Yeniden bir onbir yapalım ve biz bu yeni onbirle seneye şampiyon olalım diye beklemek hayalden öteye geçmez. Elimizdeki kadronun en büyük eksikliği 3-4 tane yıldız oyuncu olmaması. Örneğin GSnin son şampiyonluğunda sağbek ve solbek kimdi. Cihan ve Orhan Ak. Bizde olsa istermiyiz bunları. Hayır. Takımda herkesin yıldız olmasına gerek yok. 3-4 tane yeter. 1996 daki kadroda 6-7 tane yıldız vardı. Nihat yıldız mıydı, Osman yıldız mıydı, Cengiz (bence rezaletti) yıldız mıydı, o sezon iyi oynamalarına rağmen Lemi, Tolunay, Soner, ayağı kırıldıktan sonra Orhan Çıkrıkçı yıldız mıydı? Bence Hayır. iyi bir teknik direktör, uyumlu bir kadro, 3-4 yaratıcı oyuncu Türkiye ligi şampiyonluğu için yeterli.

4. Benim transferde isim bazında önerim olmayacak. Mevki olarak bir forvet, yaratıcı bir orta saha oyuncusu, oyunu iki yönlü oynayabilen yine bir orta saha oyuncusu, iyi bir stoper ve çok iyi bir kaleci.

5. Trabzonun 4 tane 2. lig B, 2 tane 3. takımı var. Neredeyse bu takımlarda 100 futbolcu oynuyor. Nasıl oluyor bize 1 tane oyuncu yetişmiyor bu takımlardan her sene anlamıyorum. Duyduklarıma göre Gençlerbirliği, Arsinspordan Mustafa'yı (1987 doğumlu) izlettiriyormuş. Ayrıca Arsinspor'dan Şener (1990 doğumlu) U18'e seçildi. Bizim yönetim bunları inşallah takip ediyordur. Dün Akçaabatta oynanan U18 milli maçını izleyen oldumu, Hami'nin bize önerdiği Furkan nasıl oynadı. Ben Ankarada yaşadığım için yakın takip edemiyorum, bizim yöre takımlarımızda oynayan kaliteli veya istikbal vaad eden oyuncular var mı?

Fazla uzattım, sıkıcı olmasın. Şimdilik bu kadar. Herkese selamlar.

Yorum

• Terzioğlu
                            • 25.08.2006
                            • 8862
                            • Almanya

Maden herkes kadrosunu kuruyor, bende eksik kalmayayim bari

----------------Isaksson---------------
                            ---------------------------------------
                            A.Dereli-----Tayfun---Brechet-----Dudka
                            ---------------------------------------
                            -------------------Selcuk--------------
                            ------------Hosny----------------------
                            Yattara---------------------------Baris
                            --------------------Chermiti-----------
                            ------------Mehdi---------------------

Yedek:

Onur Kivrak
                            Umut
                            Yusuf Kurtulus
                            Serkan
                            Cagdas
                            Jaba
                            Ayman

Gönderilecek oyuncular: Hüseyin, Erdinc, Jabi, Jefferson, Tolga Seyhan, Moawad, Cem
                            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• erkankoc
                              • 29.10.2006
                              • 3687
                              • Chirurgiemechaniker
                              • Almanya

İlk olarak PinkFloyd tarafından gönderildi
                              Forumu sürekli okuyup fazla yorum yazmayan bir üyeyim. Altı yaşından beri (son 23 yıldır) Trabzon'un neredeyse her maçını (stadyumda,radyoda, tv'de vb.) bir şekilde takip etmiş biri olarak bazı konular üzerine kendi saptamalarımı yazmak istiyorum.

1. Öncelikle bu forumdaki bazı futbolcular üzerine transfer saplantısını anlayabilmiş değilim. örneğin Özer Hurmacı ve Selçuk İnan. Bu futbolcuları sayısız kere izledim, Özer bu haliyle Trabzonda ilk onbir oynayamaz, Selçuksa büyük takımlardan sadece Trabzonda ilk onbir oynayabilir. Szymkowiak'ın ancak %40'dır. Bir çok kişi yazıyor, Ankaraspor'dan Özeri alalım, DeNigrisi alalım yok Adem Koçak, yok Ediz Bahtiyaroğlu, yok Hürriyet, yok Bilal, yok Mehmet Yılmaz, yok Murat Tosun. Aynı şekilde vestelden selçuk, kaleci ufuk, burak, metin akan vb. Yahu bunlar çok çok iyi oyuncularsa önce oynadıkları takıma hayrı olsun, sonra gelsin bizi şampiyon yapsın.

2. Gurbetçilere çok güvenmeyin. Her sene neredeyse 50 gurbetçi türkiye ligine gelir 1 veya 2 tanesi parlar. Avrupa'da 2.ve 3. ligde oynayan oyuncuları çok gözümüzde büyütüyoruz. Örneğin Tevfik Köse birçok kişiye göre geleceğin en büyük golcüsüydü. Ankarasporda bir senedir ben birşey yaptığını görmedim. Ceyhun Gülselam çok hantal, Tayfun'un bence %50 si bile etmez.

3. İskeleti olmayan bir kadro başarılı olamaz. Yeniden bir onbir yapalım ve biz bu yeni onbirle seneye şampiyon olalım diye beklemek hayalden öteye geçmez. Elimizdeki kadronun en büyük eksikliği 3-4 tane yıldız oyuncu olmaması. Örneğin GSnin son şampiyonluğunda sağbek ve solbek kimdi. Cihan ve Orhan Ak. Bizde olsa istermiyiz bunları. Hayır. Takımda herkesin yıldız olmasına gerek yok. 3-4 tane yeter. 1996 daki kadroda 6-7 tane yıldız vardı. Nihat yıldız mıydı, Osman yıldız mıydı, Cengiz (bence rezaletti) yıldız mıydı, o sezon iyi oynamalarına rağmen Lemi, Tolunay, Soner, ayağı kırıldıktan sonra Orhan Çıkrıkçı yıldız mıydı? Bence Hayır. iyi bir teknik direktör, uyumlu bir kadro, 3-4 yaratıcı oyuncu Türkiye ligi şampiyonluğu için yeterli.

4. Benim transferde isim bazında önerim olmayacak. Mevki olarak bir forvet, yaratıcı bir orta saha oyuncusu, oyunu iki yönlü oynayabilen yine bir orta saha oyuncusu, iyi bir stoper ve çok iyi bir kaleci.

5. Trabzonun 4 tane 2. lig B, 2 tane 3. takımı var. Neredeyse bu takımlarda 100 futbolcu oynuyor. Nasıl oluyor bize 1 tane oyuncu yetişmiyor bu takımlardan her sene anlamıyorum. Duyduklarıma göre Gençlerbirliği, Arsinspordan Mustafa'yı (1987 doğumlu) izlettiriyormuş. Ayrıca Arsinspor'dan Şener (1990 doğumlu) U18'e seçildi. Bizim yönetim bunları inşallah takip ediyordur. Dün Akçaabatta oynanan U18 milli maçını izleyen oldumu, Hami'nin bize önerdiği Furkan nasıl oynadı. Ben Ankarada yaşadığım için yakın takip edemiyorum, bizim yöre takımlarımızda oynayan kaliteli veya istikbal vaad eden oyuncular var mı?

Fazla uzattım, sıkıcı olmasın. Şimdilik bu kadar. Herkese selamlar.
                              yorumlarina hafiyen katiliyorum....
                              tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• akdin
                                • 17.07.2005
                                • 429
                                • dişhekimi
                                • Samsun

Alınacak futbolcuları biz tanıyorsak,bu uygun bir transfer politikası değildir....Yıldız değil,bize gelince yıldız olacak futbolcular almalıyız,öyle hava parası verecek halimiz yok......Alacağız,geliştireceğiz,yetiştireceğiz başka çaresi yok....Bazı futbolcuların fazla büyütülmesi de anlamsız,unutmayalım ki Trabzonspor büyük bir takımdır.....Ben yönetime güveniyorum,beni düşündüren işin teknik kısmı,bu konu da iyi karar verilmeli.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...