2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
arkadaslar yaptigim arastirmaya gore bu futbolcu cok agir bi sakatlik geciriyor.. kulup taraftarlari ligin son iki maca yetismesini bekliyormus.. Ayrica sozlesmesinde cok cuzi bir rakama serbest kalabilir maddesi varmis.. ve Anderlechtle anlastigi, sezon sonu icin anderlechte imza attigi soyleniyor.."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"Yorum
-
"Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."Yorum
-
Bakanlara brifing
BAYINDIRLIK ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak ile Devlet Bakanı Mustafa Said Yazıcıoğlu, Trabzonspor'u ziyaret etti. Her ikisi de Trabzonlu olan Bakanlar, asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ile görüştü. Hacısalihoğlu'nun Özak ve Yazıcıoğlu'na transfer gelişmeleri konusunda bilgi verdiği öğrenildi.
fotomaç
Arkadaşlar bu haberle bu resmin ne alakası var çözmüş değilim
Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.Yorum
-
Yorum
-
nüfus cüzdanında Trabzon yazması yeterli değilmiSoru: TRABZON DOGUMLU OLAN İBRAHİM ŞAHİN NEDEN TRANSFERDE ADININ GEÇMEDİGİNİ BİLİYORMUSUNUZ
A.RAHMAN
Serhat Demirtaş: Oftaşlı İbrahim Şahin Trabzonspor'un gündeminde.. Yönetim almak için temaslara başladı bile..
İbrahim Şahin ne yaptı da transfer listemize girdi soruyorum size?Yorum
-
Böylemi

Yorum
-
Şimdi sıra bunu yaymaya geldi.
Haydi menajerler, iş başına.
Yorum
-
-
Yorum
-
ve hayirli olsun jentzsch istanbula gelmis
VFL Wolfsburg takımının kalecisi Simon Jentzsch İstanbul'a geldi.
Trabzonspor'un gelecek sezon kadrosuna dahil etmeyi düşündüğü ve prensip anlaşmasına vardığı VFL Wolfsburg takımının kalecisi Simon Jentzsch
İstanbul'a geldi.
Akşam saatlerinde Trabzon'a geçecek Simon'un yöneticilerle bir görüşme yaptıktan sonra transfer durumu netlik kazanacak.
Kaleci ile menajeri Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı
haber61Yorum
-
topalai (4 minutes ago) Show Hide
he is the best
Keçelinho
bordoylamavi (3 minutes ago) Show Hide
Reply
Mustafalão Keçelinho
yahu ben bu basliga girmeyecegim verdiginiz linklere tiklamayacagim bu ne ya

Mustafalão KeçelinhoYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma