2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Solerhan1973
    • 08.02.2008
    • 45
    • Eczacı
    • Ankara

Morais

Arkadaşlar boşverin Cale'yi, eminim ondan birşey olmaz, boşa giden bir transfer yalnız ( gerçi sonuç alınamayacak muhtemelen ama ) şu Manuel Morais Amorim'de iş var gibi. Link'i izlemenizi tavsiye ederim. Ayağına hakim ve seri bir orta saha.

Manoel Morais Amorim (Morais) Criciúma Esporte Clube (SC) Midfielder,Attacking midfielder List player Player Soccer-Talents.com is a database of worldwide soccer-talents. The determining factor to get in the database is that the trainees have

Yorum

• Mehmet Fatih Yavuz
      Trabzonspor Kongre Üyesi
      • 12.01.2007
      • 20714
      • sistem mühendisliği
      • Rusya

ya cidden anlamakta zorlanıyorum, orada kötü yorumların yanında çok da olumlu yorum var.
      bu paraya alabileceğin en kaliteli sol bek demiş biri mesela.

ama illaki kötü düşünceleri cımbızla çekip umutsuzluk tohumu ekmek niye??

biraz insaflı olalım yahu..

adam u16, u17, u19 bütün milli takımlarda oynamış . yaşı genç. şamypiyon takımın banko sol beki...
      bunlar istatistiki bilgiler.
      forumlarda hakkında bir sürü olumlu söz var.

karamsarlık yaratmanın alemi ne daha destur demeden..

Yorum

• ertuuu
        Forumdan Uzaklaştırılmıştır
        • 11.05.2008
        • 3998
        • idari işler asistanı
        • İstanbul

güyya başkan Şener hani bir haberde aziz yıldırım ı aramışda selçuk dan vazgeçmesini rica etmiş ya bakarsınız yarın da çıkar roma başkanı Francesco Sensi yi arar ve yattara dan vazgeçmelerini ister...
        Trabzon'da herhangi dernek, kulüp yada grupta
        Bilmem ne odası, falanlar derneği gibi her yerde
        siz, biz, onlar ayrımı olur
        bu ayrım da tamamen siyaset içeriklidir

Yorum

• İskender
          • 05.10.2007
          • 1433
          • televizyon
          • İstanbul

Oh be adam aldıkta nasıl çıkar bunu konuşuyoruz...
          şükürler olsun...
          Eskiden Sungu61 idi ....

Yorum

• yağız61
            • 25.08.2006
            • 601
            • öğretmen
            • Kocaeli

İlk olarak eMR3 tarafından gönderildi
            Ben avrupadan hiçbir klübün Yattara'ya 5 M Euro dan fazla vereceğini sanmıyorum...Hatta 5 M Euro bile zor...

ya kardeşim bırakta vermesinler zaten traftar olarak satılmasına karşıyım.verseler de umrum da değil sadece yattara satılmasın yeter.

Yorum

• EmreBir61
              • 21.03.2008
              • 427
              • İstanbul

Rasgele transferin sonucunu biliyor yönetim.Bence hata yapacagını zannetmiyorum.

Yorum

• ÖmerFarukYılmaz
                • 26.07.2005
                • 8663
                • İstanbul

İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi
                ya cidden anlamakta zorlanıyorum, orada kötü yorumların yanında çok da olumlu yorum var.
                bu paraya alabileceğin en kaliteli sol bek demiş biri mesela.

ama illaki kötü düşünceleri cımbızla çekip umutsuzluk tohumu ekmek niye??

biraz insaflı olalım yahu..

adam u16, u17, u19 bütün milli takımlarda oynamış . yaşı genç. şamypiyon takımın banko sol beki...
                bunlar istatistiki bilgiler.
                forumlarda hakkında bir sürü olumlu söz var.

karamsarlık yaratmanın alemi ne daha destur demeden..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Mustafa Hazıroğlu
                  • 28.03.2008
                  • 5065
                  • İstanbul

Hırvatistan milli takımının Avrupa şampiyonasındaki kadrosunda var mı bu Cale ???

Yorum

• nuri45
                    • 19.07.2005
                    • 4275
                    • Yüksek Makina Mühendisi
                    • Almanya

İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi
                    Hırvatistan milli takımının Avrupa şampiyonasındaki kadrosunda var mı bu Cale ???
                    kadroda yok
                    BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888

Yorum

• ofkan
                      • 19.05.2006
                      • 243

daha cok genc yaw

Yorum

• Serdar A
                        • 07.05.2007
                        • 21413
                        • musikişinas
                        • İstanbul

Bazı arkadaşlar Yattara'nın sürekliliğinden dert yanıyor .

Sürekliliği olmayan bir oyuncu nasıl oluyorda her yıl 15 asist yapıyor .

Sıralama takımıysak , satalım Yattara'yı . Nasıl olsa iyi para veriyorlar . Ligin her zaman iddialı 4 klübünden biriysek önce Yattara'nın yerinde oynayacak adamı klübe kazandırıp takıma uyumunu yüzde yüz hale getirelim . Sonra Yattara'nın satışını düşünürüz .

Cale transferide hayırlı olsun . Moawad'dan çok daha faydalı olacağına şüphe yok ancak takımın önemli oyuncularından biri olacağına dair inancımda yok .

Yorum

• Mustafa Hazıroğlu
                          • 28.03.2008
                          • 5065
                          • İstanbul

İlk olarak nuri45 tarafından gönderildi
                          kadroda yok
                          işe yaramaz o zaman...
                          En son Mustafa Hazıroğlu tarafından düzenlendi; 21.05.2008, 18:50.

Yorum

• Ali Can Salihoglu
                            • 21.01.2007
                            • 154
                            • Uçak Mühendisi
                            • İstanbul

Arkadaslar yonetim tabiki daha iyisini bilir eyv bi sey demicemde. Ben kisisel olarak hep soyle dusunurum bi kac tane vasatin ustunde topcu alcagima giderim harbi bi defans alirim. Mesela ben Udinese deki Felipe yi cok begeniyorum daha cok genc fakat bu sene 35 macta oynamis ve udinese bu sene cok basarili bi grafik cizdi.

Ben fm dede alirim bu oyuncuyu oldunlastikca dahada bi iyi oluyodu hersene yilin kadrosuna felan seciliyodu fm ye ne kadar guvenilir bilmem ama istatistikte buna cekiyo biraz. Bi de biz felipeyi alabilirmiyiz Udineseden oda beceri ve maddi kaynak isi tabi ama dedigim gibi gereksiz futbolculara para verecegime ne yapar eder bi sekilde bu tip futbolcu alirim. Ben trabzonsporu her zaman yuksek hedeflerde goruyorum arkdaslar sadece ligi kazanmak degil avrupda basarili olmak benim hedefim bizde bu potansiyelin olduguna gonulden inaniyorum.

Ek olarak fransada duzenlenen gencler turnuvasina bizden Barisi neden cagirmadilar bilgisi olan varmi acaba.

Yorum

• Adem Köse
                              • 19.05.2008
                              • 1607
                              • Manisa

İlk olarak Selçuk Demircioğlu tarafından gönderildi
                              ne olursa olsun hırvatistan lig şampiyonun sol bekini aldık..keşke aldığımız futbolcuların hepsi şampiyon takımdan gelse o havayı teneffüs etmiş olsalar..ayrıca ş.ligi tecrübesi de var bu futbolcunun..ön eleme de w.bremen e karşı oynamıştı..bir de sarı kart görmüş o maçta..
                              bende tam bunu diycektim..inanmayın hırvatların o kötü yorumlarına...koskoca hırvat şampiyonunda 22 yaşında genç bi sol bek...kötü olsa futbolun yükselen ülkelerinden şampiyon takımında bu kadar genç bi oyuncu oynayamazdı...lemi bile cok övüyorsa bu futbolcuyu bence iyidir...colmanı alsak yanınada arkadasların dediği gibi biglia yı aldıgımızda ortasahada iki arjantili mükemmel bi uyum olur varya
                              TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR

Yorum

• BALKAN 06
                                • 18.04.2008
                                • 3327
                                • KÜ-BA PUB
                                • Ankara

İlk olarak Oemer61 tarafından gönderildi
                                YALAN haber!!! Böyle sacma seymi olur ya, yönetim biz Istanbul takimlarinin artiklarini toplamayacagiz diye aciklama yapmisti, arkasinda dururlar herhalde. Kecelimiz varken birde Baki cekilmezzzz, ALLAH korusun...
                                Baki yi çoğu renkdaşım gibi benimde bünyem kaldırmaz hatta midem

Keçeli olayına gelince
                                Bakiye bakınca hem futbolu hem insanlığı abartısız 10 gömlek üstündür Mustafa Keçelinin
                                aynı kelimenin içinde M.Keçeli ve Baki geçiyorsa Keçeliye ayıp etmiş oluruz.
                                YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...