Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    6-8 numara işine çok anlam yükleniyor burda oysa bir sürü doğru var. En basiti şu an bize bi Sosa bi Hakan Çalhanoğlu lazım defans önüne. Yanında da Ozan olur Okay olur Mendy olur 2 ceza sahası arası mekik dokuyacak. Formda olan oynar yorulan kenara gelir.

Sosa bulamazsak beklere iş düşer. Pedro iyi ama tecrübesiz gibi geldi. Erende oyun kurma becerisi hiç yok zaten. Okay kendini topla geliştirmiş daha az efor sarfetmeli defans önüne oturur belki Şenol hozam.

Şenol hocaya burda öcü muamelesi komik geliyor. Gittiği her takıma sihirli değenekle dokunur 1-2 sezon da üstüne koyar milli takım dahil. Sonra klişe bi düşüşü var o ara çekilir Fatih hoca gelir. Çok kafa patlatmaya gerek yok.
    ozan futbolcu değil.

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gözlemci ekibi gayet iyi çalışıyor. Ekip dağıtılmaz umarım.

Mendy, Pedro, Cham gayet iyi adamlar. Batagov bu ekipten çıktıysa o da iyi çıkacaktır diye bekliyorum.

Bunun dışında Lundstram, Barisic, Savic hoca ve menajer önerileri.

Cihan gözlemci ekibi olabilir, tsli eş dost önermiş olabilir emin değilim.

Draguş ligi dağıttı. Fırsat iyi değerlendirildi. Ozan, Okay bildiğimiz adamlar.

Tony taraftarla bağ kurma denemesi.

Gayet değerli ve potansiyelli bir kadromuz var. Buradan oyun yaratacak, oyuncuya değer katacak bir hoca lazım. Şimdi bir forvet, sene sonu bir sağ açık taş gibi takım.
      Su an kadroda 33 futbolcu var, neredeyse yarisi cöp. Sezon boyunca transfer dönemi icin calisacak birisi lazim ki sezon basina kadro hazir olsun. Sezon basladi, avrupadan elendik, ama en önemli iki mevki hala bos.
      Scouting ekibini dagitsinlar demiyorum, iyi transferler yaptirmis olabilirler. Ama hic hoslanmadigim sey menajerlerin önerdigi cöpleri almak.

İlk olarak Macellan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gözünüzü seveyim ne şotası ya geçen sene karagümrüğün küme düşmesindeki en büyük pay sahibi süper ligde elle tutulur en ufak bir başarısı bile olmayan biri.İyi futbolcuydu eyvallah ama asla iyi bir hoca falan değil
      Hoca olarak istemedim ki Shota'yi, sportif direktör olarak basarili olabilir düsüncesindeyim.
      En son murmut tarafından düzenlendi; 30.08.2024, 19:50.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak Rahmi Akkurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ben de anlamadım, ünal deyince
        ilk 20 dk gol atıp 70 dk rakip ataklarını izlediğimiz maçları hatırlıyorum
        her maç sonu neler çektiğimizi bilmiyorsunuz mesajları vs

herhalde çoğunlukla duygusal
        Hele bir Gs maçı vardı, son dakka japonda gol yediğimiz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
        trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ne Şenol Güneş, ne Fatih Tekke ne Sergen Yalçın diyorlar Başkan Yabancı bir hoca ile görüşüyormuş diyorlar, bjelica vari bir hoca gelecek herhalde yine.
          Avcıyla 3. dönem istiyor o zaman

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
          trabzonspor

Yorum

• Ulan Fatih hocanın şu an maçı var, başkanları bırakmam dedi diye telefonları susmuyormuş, hahaha ulan Avcı ne hale getirdin milleti be.
            S.V.A.K.O
            FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Su an kadroda 33 futbolcu var, neredeyse yarisi cöp. Sezon boyunca transfer dönemi icin calisacak birisi lazim ki sezon basina kadro hazir olsun. Sezon basladi, avrupadan elendik, ama en önemli iki mevki hala bos.
              Scouting ekibini dagitsinlar demiyorum, iyi transferler yaptirmis olabilirler. Ama hic hoslanmadigim sey menajerlerin önerdigi cöpleri almak.

Hoca olarak istemedim ki Shota'yi, sportif direktör olarak basarili olabilir düsüncesindeyim.
              Pardon

Yorum

Ulan Fatih hocanın şu an maçı var, başkanları bırakmam dedi diye telefonları susmuyormuş, hahaha ulan Avcı ne hale getirdin milleti be.
                başkanlarının bırakmam demesinin hiç bir önemi yok Fatih hoca isterse tek tarafla feshedebilir başkanlarında masanın üstünde tepinip durabilir bırakmıyorum diye

Yorum

Ne Şenol Güneş, ne Fatih Tekke ne Sergen Yalçın diyorlar Başkan Yabancı bir hoca ile görüşüyormuş diyorlar, bjelica vari bir hoca gelecek herhalde yine.
                  Yabancı bakılıyorsa hiç düşünmem vitor perreira getiririm.
                  Adam topçudan anlıyor. Getirdiği adamlar iyi adamlardı hep.
                  Fena da futbol oynatmaz.

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• fatih tekke 2 sene sonra gelmeli, şu an için çok erken. ne çağdaş atan ne de sergen yalçın düşünülmemeli. şu aşamada en doğru tercih şenol güneş olur. şenol güneş ve çok iyi bir kondisyon ekibi bu takımı zirveye ortak eder. takımın aslında en büyük eksiği iyi bir kondisyoner. şenol güneş bu takımdan bir çok yıldız isim çıkarır. enis destan ikinci bir burak yılmaz olabilir. diğer genç oyuncuları da parlatır. onuachu gelirse o da şenol hocayla birlikte gol krallığına oynar. orsic ve mendy lgin en değerli oyuncuları haline gelir. şenol hoca oyuncuları parlatma işini çok iyi bilen biri.

Yorum

• Simdi farkettim, Teklic'e lisans cikartilmamis, hala bir yere de yollanmadi.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Başkan sıranın kendisinde olduğunu biliyor taraftarın en çok istediği Güneş ya da Tekke'den birini getirir bence...
                        Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak pablosantos tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          başkanlarının bırakmam demesinin hiç bir önemi yok Fatih hoca isterse tek tarafla feshedebilir başkanlarında masanın üstünde tepinip durabilir bırakmıyorum diye
                          Fatih hoca karaktersiz değil kardeşim takımı yarı yolda bırakmaz, başkandan izin ister rica eder.
                          S.V.A.K.O
                          FATİH TEKKE

Yorum

Fatih hoca karaktersiz değil kardeşim takımı yarı yolda bırakmaz, başkandan izin ister rica eder.
                            Sözleşmesinde Trabzonspor için özel madde varsa zaten başkanınında tatava yapmaması gerekir sonuçta özel bi durum sıradan bir takımdan teklif gelse kabul etmez.

Yorum

• Sergio Conçeiçao ya ne diyorsunuz boşta şu an ?
                              No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Yalnız şenol güneş işi olursa onuachu zora girer, güneş hocam pivot santrafordan haz etmez pek.Burak gibi suarez gibi fuleli forvetleri sever.
                                THE NORTH REMEMBERS

Yorum

Yükleniyor...
                                X