Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu oyuncuların fiziksel olarak tam hazır olmadan değerlendirilmesini yanlış buluyorum. Waka’da fiziksel sorun adam yatmış, kondisyonu kazanması zaman alacak ama zaten biz adamı 90dakika kullanmak için almadık. En en maksimum 60 dakika. Lundstram konusunda da benzer şeyleri düşünüyorum, adam yatmamış fakat form tutması zaman alacak, adamın yapısı öyledir belki. Biraz zaman vermek gerek, kadromuz geniş zaten. Uzun periyotta faydaları olacaktır. Ha dersen ki maliyetleri daha uygun olabilirdi ona tamam derim. Özellikle Lundstram o paraları edecek adam değil.

Aslında takımın tamamında fiziksel sorun görünüyor. Bu bilerek yapılmış da olabilir, yüklemeyi bilerek yayarak yapıyor olabilirler. Fizik olarak bu son maç hariç ben takımı çok vasat buldum. Son maç biraz kıpırdanma oldu ama orada bile mesela Okay falan daha yarı kondisyonda oynuyor.
    30 dakika oynayacak diye Wakaya 2 milyon maaş verilmesini doğru bulmuyorum hocam.Ayrıca 8 numara alıp maaş vermek var iken Lundstram gibi vasat bir 6 numaraya 2 milyon euro maaş vermek akıl alır gibi değil.

Performansı maliyet oranında değerlendiriyorum.Lundstam ve Nwakeame maks. 800 bin euro alsaydı iyi bir yedek olurlar deyip geçerdim.

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Paranın yüzde 10 u nasıl Mendyin oluyor bu ne biçim bir sözleşme
      Kardan yüzde 10 pay futbolcuya verilecek dendi öle biliyorum adam öle istemiş bizimkilerde kabul etmiş o yüzden 15 te diretiyoruz maksimum 14 olur onun aşağısına satmaz bizimkiler ama mendy premier ligi istiyor

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        30 dakika oynayacak diye Wakaya 2 milyon maaş verilmesini doğru bulmuyorum hocam.Ayrıca 8 numara alıp maaş vermek var iken Lundstram gibi vasat bir 6 numaraya 2 milyon euro maaş vermek akıl alır gibi değil.

Performansı maliyet oranında değerlendiriyorum.Lundstam ve Nwakeame maks. 800 bin euro alsaydı iyi bir yedek olurlar deyip geçerdim.
        Tamamen hemfikirim, zaten bunları akıl edebilsek başarıya çok daha kısa sürelerde ulaşırız. Ekonomik olarak da sıkıntıya düşmeyiz. Futbol olarak bakacak olursak bu adamlardan fayda göreceğiz bence biraz sabır gerekiyor. Fayda maliyet ne olur onu da zaman gösterecek.

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Eger onuachu veya baska bir forvet gelirse mecvutta trabzonsporun 17 tane yabancisi olacak. 3 tane yabanci gonderilmesi gerekecek. Teklic ile fountas kesin 3.yabanci herhalde batista mendy olur herhalde. Ingilizler 10 milyon euro nun uzerinde para veriyorlar. Iyi para eger kalirsa gecmiste oldugu gibi djaniny ve abdulkadir omur gibi elimizde patlayabilir.
          3. de trezege olsun niye mendy oluyor. Mandy için bi 17,5 nilyon avroya çıkmaları lazım. O da alternatifi salih malkoçoğlu olduğu için. Yoksa asla gönderilmemeli. Adam sol beke 30 vermiş, biz iki sene sonra fransa milli takımında oynayacak adamı 10’a satma derdindeyiz

Yorum

• Transfer işi bence biraz şanstır. Scaut ekibi falan da bence de hikayedir. Scout dedikleri kişi , menejerlerle içli dişli olan kişiye veya kişilere verdikleri yasal isimdir. Bizi yemesinler.

Bir çok sektörde benzer işler vardır. İlaç endüstrisinde, Doktorların odasında genelde ilaç mümessilleri doludur. İlaç pazarlaması yapılır bizim ilacı yazın reçetenize denir ya , Oyuncu işi de bu hesap.. Kişiler gelir, Ellerinde, son derece etkileyici hazırlanmış, efektler ile süslenmiş videolara ile futbolcuları pazarlarlar, Bunları dinleyenlerde not eder arşiv tutarlar ve kendilerine lazım olduğunda irtibata geçerler ve alırlar ya da almazlar.

mantıkla baktığında kötü birşey değil, Emek verilmiş ve senin aklına bile gelmeyecek şeyleri kaydetmişler ve sana sunmuşlar. Onun faydalı ya da faydasız olmasına senin futbol bilgini kişilerin karar verir..

Transfer bir bakıma şanstır. Çok iyi oyuncular alırsın tutmaz, Ama çok bedava aldığın bir oyuncu parlar ve sana büyük paralar kazandırır. Futbolcu istekli ve çalışkansa ve geleceğini düşünüyorsa bence gelişir.

Eniştemin kardeşi vardı. Malik Karaahmet, Kendisi Almanya da futbolcuydu. Bir menejer önerisiyle , GS ye transfer oldu. Yıllık 270 bin Euro maaşla 4 yıllık kontrat yaptı. Ondan sonra ne mi oldu. yattı yattı ve yattı. Sorulduğunda, Toplamda 1 milyon Euro bana ve sülaleme yeter dedi ve yok oldu gitti. En son Kırklarelispor'a gitmişti.)

Futbolcu istemese hiç bir şey yapamazsın
            Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• ——————-Uğurcan——————
              Malheiro—Savic—Bagatov—Barisic
              —————-Mendy—Okay—————
              Visca————-Cham————Orsic
              ——————-Onuachu—————

8 numarası olmaması ve Viscaya rağmen bu takım ilk 3 e oynamalı. Konferansta da çeyrek final falan görmeli. Aksi başarısızlık olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                10 ne. para mı şu piyasada 10 milyon. 10'a çıkmışlar bi de pehhhh. o işi geçecekler.
                Mendy 10 Milyon etmez. Veren varsa hemen satalım, teknik sıfır, sadece cusseli olduğu için kolay top kaptirmiyir o kadar. Hele hoca sisteminde ondan kenar içe geçip orta yapmasını falan istiyor ( Marek Hamsik misali) ki, Mendy oralara inince tam bir facia..
                Samsun, Trabzon, Rize elele Istanbula yok vize

Yorum

• İlk olarak SZYMEK55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Mendy 10 Milyon etmez. Veren varsa hemen satalım, teknik sıfır, sadece cusseli olduğu için kolay top kaptirmiyir o kadar. Hele hoca sisteminde ondan kenar içe geçip orta yapmasını falan istiyor ( Marek Hamsik misali) ki, Mendy oralara inince tam bir facia..
                  Mendy 10 milyon etmez evet. En az 20 milyon eder

Yorum

Aslında abdullah Avcı yı savunacak ama savunamıyor. Mendy o parayı etmez lafının altında yatan şey abdullah avcının onu defans oynatmasında haklı olduğunu ortasahada kötü olduğunu dile getirmek istiyor da getiremiyor. Vallahi ben yemem haberin olsun, Mendy iyi bir hocanın elinde süper bir ortasaha oyuncusu olur ve Mendy Galatasaray'da oynasaydı şuan 30 milyon euro para getirmişti. Ama senin kapasitesiz,loser hocan yüzünden biz elimizdeki oyuncuları rezil ediyoruz ve kulüp ekonomisini zarara uğratıyoruz.

Yorum

• Cham için scout raporu var.Şut ve orta becerisinin iyi olduğu yazılmış.Atletik bir oyuncu olduğu yazılmış.Koşu mesafeleri de iyiymiş.

Oyuncunun karar verme mekanizmasının çok iyi olmadığı yazılıyor.İnceci bir oyuncu değil yani.İspanyol ortasaha modeli değil kısacası.

Ayrıca teknik açıdan iyi olsa da ilk dokunuşlarda bazen topu ayağından açabildiği yazılmış.

Genel olarak büyük bir potansiyel olduğu ancak ham bir oyuncu olduğu yazılmış.Oyun kurucu bir 10 numaradan ziyade gole yakın yardımcı oyuncu olarak oynaması daha önemli sanırım.

Yorum

Aynen öyle,bazılarına göre müthiş virtüöz…son maçta iyiydi ama bölüm bölüm..sürekliliği yok bence de
                        .....

Yorum

• Onuachu bitti haberi düştü bu akşam da

Yorum

• Fransa ikinci liginde oynayan adama 4-5 milyon bayılıp da fransa milli takımının her kademesinde oynayan oyuncuya, hele ingiliz kulübü talipken 10 etmez demek kötü niyetten başka bişey değil

Yorum

• İlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Aynen öyle,bazılarına göre müthiş virtüöz…son maçta iyiydi ama bölüm bölüm..sürekliliği yok bence de
                              Premier ligde izlersin

Yorum

• Crystal Palace Profesyonelleri geri zekalı sanırım. Futboldan hiç anlamıyorlar

Yorum

Yükleniyor...
                                X