Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Faydalandığınız siteden Ladislav Almasi'yi inceler misiniz?
malum fm de lig ve takım üst sınırı olduğu için düşük seviyede liglerde bazen yanıltıcı olabilir, misal oyuncu 70 lik özelliklere sahip ama çekya nın sparta takımında oynuyor, onu 70 yapamıyorsun
genede oyuncu hangi kategoride öne çıkıyor değerlendirilir
almasi : teknik ve fizik kötü, zihinsel iyi
En son jairzinho tarafından düzenlendi; 16.06.2024, 21:56.
Maşallah yine rahat rahat Trabzonspor teknik direktörüne ve başkanına hakaret ediliyor. Not ediliyor bunlar. Tehdit değil. Kimin kim olduğu bilinsin diye.
Yanlis anlasilma var, ben Eku için dedim onu, Nwakaeme'ye karsi çikmanin mantigi var diyorum, Eku'ya karsi çikmanin ise "giderken ayip etti/çok az para kazanmamiza sebep oldu..." hârici mantigi yok diyorum
Nwakaeme'nin gönderilişi ile ilgili yazılacak çok şey var kafamda. Şu an vaktim yok, odaklanıp yazamıyorum. Biz Avcı'dan bir günde nefret etmedik.
En son Ekrem D. tarafından düzenlendi; 16.06.2024, 21:45.
Maşallah yine rahat rahat Trabzonspor teknik direktörüne ve başkanına hakaret ediliyor. Not ediliyor bunlar. Tehdit değil. Kimin kim olduğu bilinsin diye.
Beni de not et kardeş. Şimdi uzun uzun hakaret edecek vaktim yok. Başlıktaki en sert hakareti bul, etmişim say. Eyvallah?
Ertuğrul Doğan - Abdullah Avcı ikili, Trabzonspor tarihinin en rezalet başkan - teknik direktör ikilisidir.
Yorum