Çok da bir vaktimiz kalmadı. İlk maçımızın da ligin şu an en iyi takımıyla olduğunu düşünürsek acele etmemiz lazım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Abdülkadir Ömür'ü kiralık mı olur bonservisiyle mi olur bu takıma kazandırsalar baya bir opsiyon olurdu.
Avcı futbolunda yazık oldu ona, dönerse hem takıma hem kendisine katar.
Öyle bir imkân olursa mutlaka değerlendirmeliler.
Neredeyse tüm futbolcuları aynı vasata çeken oyun anlayışıyla futbolcu gömülmez, eleştirilebilir ama gömülmez, bunu şimdiye kadar anlamayanlar yakın zamanda daha iyi anlayacaktır.En son Royal Heart tarafından düzenlendi; 05.09.2024, 19:37.Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Yorum
-
İlk olarak bordodeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok da bir vaktimiz kalmadı. İlk maçımızın da ligin şu an en iyi takımıyla olduğunu düşünürsek acele etmemiz lazım.
idman fotoları yok
transferi geçtik eldeki oyuncular çalışmıyor
bjk salı gününde başladı hazırlıklara
berbat bir planlama var
15 günlük milli ara çöp oldu adetaEn son jairzinho tarafından düzenlendi; 05.09.2024, 19:37.TEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesanırım oyuncular halen tatilde
idman fotoları yok
transferi geçtik eldeki oyuncular çalışmıyor
bjk salı gününde başladı hazırlıklara
berbat bir planlama var
15 günlük milli ara çöp oldu adeta
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderilditrabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim transfer işleri ne kadar uzuyor arkadaş ya
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderilditrabzonspor
Yorum
-
Ligde şu ana kadar gol yememiş olsak da zibille pozisyon verdiğimiz için Şenol hocanın ilk işi rakipleri kaleye yaklaştırmamak olacak. Kendisi rakibe tedbir almaktan ziyade tedbir aldırtacak saldırgan oyunu tercih ediyor fakat ilk etapta topun gerisine hızlı geçmeyi oturtması lazim. Beden hocasından hallice kondüsyonerlerle bu iş olmaz. Özellikle bu sorunu nasıl çözecek merak ediyorum.
Hücumu nasılsa düzeltecek ondan şüphem yok.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Aboubakar ligde ölüsü 20 gol atar, madem çere çöpe bütçe var, maaşın 2 milyon Euro sunu veririm de al geç,
Aboubakar direk Batşuayi etkisiyle bizde patlar
Ama gerçeklik-akıl-mantık-kendi şirketi gibi zarar etmeyen ticaret düşünülmüyor galibaTrabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
-
İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün idman oldu
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
foto geldi bu saatte ve sadece şenol güneş görünüyor
iletişim berbatTEKKEBALL
Yorum
-
Orban'da konuşulan rakamlar düşük. Henüz Ocak ayında Lyon 14 milyon ödemiş. Satın alma opsiyonu vermezler herhalde.
Bir yerde Lundstram kulüp bulursa Güneş göndermek istiyormuş diye okudum. Geçen sezon bu Fernandez içinde yazılmıştı. Sezon arası transfer ettiğin Kourbelis, Teklic'i gönderdin. Ya sorumluları cezalandirin, yada sorumlu yönetimse kendinize bi çeki düzen verin. Böyle transfer politikası olmaz.
Yorum
-
İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleShota Arveladzenin yeni kurulan yapıda henüz görev tanımı yapılmasada sportif direktör yada futbol şube sorumluluğu tarzından göreve getirilmesi bekleniyor.
Kaynak: 61SAAT HABER MERKEZİ
Bir kac gün önce, Shota sportif direktörlüge uyar diye yazmistim buraya.
Yorum
-
Bosman kuralı yada diğer emsal kararlarla futbolcunun eli kulüplere karşı epey güçlendi o kanunlar çıkarken ki döneme göre haklılık payının olduğunu kabul ediyorum fakat bugün iş artık istismar halini almış vaziyette. Peşin parasını aldıktan sonra geldiği kulüpte bir önceki dönemin yarısı kadar dahi performans vermeyen adama mutlaka bir yaptırım olması lazim. Düzenli idmanlara çıkması da oyuncuyu kurtarmaz bana göre.
Yada sözleşmelerde garanti para işi kalksın ne kadar köfte o kadar ekmek sistemine dönsün. Transfer ettiğim 10 adamın tamamının karakter tahlilini yapmaya vaktim yok verilerine bakarak oyun yapıma uygun olduğunu düşünerek alıyorum adam parayı cukka eder etmez kimlik değiştiriyor aha sana Lundstram işte.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum