Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Unal karaman i da severim Trabzonspora hoca olsa yok demem de su an icin imkansiz. Adam milletvekili. Milletvekillerinin vekillik harici bir is yapmasi bir yerde sozlesme imzalayip calismasi yasak. Bakmayin bi ara Hakan Sukur hem milletvekili idi hem de Trt de yorumcuydu. O donem diger vekiller baya tepki gosterince bir sure sonra Trt deki yorumculugu birakti. Hem meclisten hem Trt den para aliyordu katiksiz fetocu. O yuzden bos bos Unal Karaman yazmayin istese de gelemez.

Haa bak Unal Karamana hakaret edenler var. Beyler bakin ayip oluyor surada gereksiz bur konudan tatsizlik cikmasin. Adam hocaligi doneminde tesislerde yatip kaliyordu. Haa bire analiz, manaliz birseylerle ugrasiyordu. Ayip yani bee kardesim.

Bizden sonra hicbir yerde tutmamasinin sebebi de Berat Albayrak ile yasadigi daha dogrusu yaptigi telefon konusmasi. Adamin bu olaydan sonra ulke vatandasligindan atilmamasi bile kendisi icin sevindirici bir olay. Bir konu hakkinda fikrinizden once bilginiz olsun.
    En son jpositve tarafından düzenlendi; 30.08.2024, 19:37.

Yorum

• Philippe Clement revealed that Todd Cantwell had asked to leave Rangers and a transfer exit has been agreed ahead of the deadline.

Ucuza mı gidiyor bu anlamadım?
      Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ciddi soruyorum Ünal Reisi neden istersiniz adamın td’lük ile alakası yoktu yahu,

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
        Ben de UK isteyenleri bir türlü anlamıyorum. Tamam bazı maclarda güzel oynattı ama sonuç olarak başarılı diyemeyiz ki. Bizden sonra da önce de hiçbir yerde tutunamadı. Neyse

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben de UK isteyenleri bir türlü anlamıyorum. Tamam bazı maclarda güzel oynattı ama sonuç olarak başarılı diyemeyiz ki. Bizden sonra da önce de hiçbir yerde tutunamadı. Neyse
          Sapına kadar başarılıdır. Hayatınızda bi daha Prag + Aek gibi iki dişli takımı geçtiğimiz bi elemeler göremezsiniz. Derbi mervi performanslarına girmeyeceğim bile neyse şimdi konumuz da değil gündemde de değil.

Yorum

• İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ciddi soruyorum Ünal Reisi neden istersiniz adamın td’lük ile alakası yoktu yahu,
            ben de anlamadım, ünal deyince
            ilk 20 dk gol atıp 70 dk rakip ataklarını izlediğimiz maçları hatırlıyorum
            her maç sonu neler çektiğimizi bilmiyorsunuz mesajları vs

herhalde çoğunlukla duygusal

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Philippe Clement revealed that Todd Cantwell had asked to leave Rangers and a transfer exit has been agreed ahead of the deadline.

Ucuza mı gidiyor bu anlamadım?
              he ucuza gidiyor.

Yorum

• Ciddi mi bu millet Ünal Karaman diyor.Milletvekili adam neTEknik direktörlügü.
                Ha Mecliscde hic görmedim duymadim adini ama Milletvekili.

Sezon sonuna kadar Günese fitim en azindan takimi toparlar ama Tekkeyi gelecek sezon simdiden alinmali ve szon bitmeden planlama baslamali secimde baska baskan secilirse bile.
                çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ciddi mi bu millet Ünal Karaman diyor.Milletvekili adam neTEknik direktörlügü.
                  Ha Mecliscde hic görmedim duymadim adini ama Milletvekili.

Sezon sonuna kadar Günese fitim en azindan takimi toparlar ama Tekkeyi gelecek sezon simdiden alinmali ve szon bitmeden planlama baslamali secimde baska baskan secilirse bile.
                  ben gördüm ü.k'yı mecliste en son köpek haklarını savunuyordu

Yorum

• Ne Şenol Güneş, ne Fatih Tekke ne Sergen Yalçın diyorlar Başkan Yabancı bir hoca ile görüşüyormuş diyorlar, bjelica vari bir hoca gelecek herhalde yine.
                    S.V.A.K.O
                    FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak pablosantos tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ben gördüm ü.k'yı mecliste en son köpek haklarını savunuyordu
                      Hey adina Kurban oldum Allahim bende Ünal Karamani akili milletinin yaninda sanirdim.

Onca konu var bunun icin mi kürsüye cikmis.
                      çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ne Şenol Güneş, ne Fatih Tekke ne Sergen Yalçın diyorlar Başkan Yabancı bir hoca ile görüşüyormuş diyorlar, bjelica vari bir hoca gelecek herhalde yine.
                        Gene mi Hülle.
                        Avci bu kulübün kapisindan bir daha gecerse o ofislerini baslarini yikmak boynumuzun borcu olacak.

Yorum

• Unal karaman kulube o kadar bonservis kazandirdi Yusuf Yazici dan. Omure City teklif yapti. Edgar ie yi onun sayesinde aldik. Ugurcan Cakiri o oynatti Avci olsaydi nah Onur kovasini kesip de Ugurcani oynatirdi. O cocuklar bizi sampiyon yapti. Ilk sensinde devre arasi transfer yasagi aldi ve kucka, burak, omur , olcay falan gitti.

Ikinci senesinde ligin ilk yarisi Omur ve Ekuban ilk yariyi kapatti. Yusuf sari yine ilk yarida uzun sureli sakatlik yasadi. Her iki sneede bizi sampiyonluk potasinda tuttu. Kadrodaki oyuncularin %40 i falan su an ya futbolu birakti yada alt liglerde oynuyor nasil basarisiz bulunuyor aklim almiyor.

Yorum

• İlk olarak Rahmi Akkurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ben de anlamadım, ünal deyince
                            ilk 20 dk gol atıp 70 dk rakip ataklarını izlediğimiz maçları hatırlıyorum
                            her maç sonu neler çektiğimizi bilmiyorsunuz mesajları vs

herhalde çoğunlukla duygusal
                            Nedendir bilinmez ama forumda geçmiş çok çabuk unutuluyor ve bu her konuda böyle.Sanki yaşanılan şeyi sadece biz yaşamışız gibi hissediyorum burada bazı konular tartışılırken

Yorum

• Transfer Dosyası - 16 -

Sevmeyeni çok ama ben 1-2 sene Şenol Güneş istiyorum. Şenol Güneş + Onuachu. Yarışır bu takım. Şenol hoca topçulara da dokunur.. Draguş hadi kardeşim yeni Burak Yılmaz olursun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Herkesin gidip Karavelli'nin kalma gibi bir ihtimal yok değil mi arkadaşlar? Acayip uyuzum o adama. En son ''Ben Kadıköy'de istediğim gibi yürüyebiliyorum ama Şenol Güneş yürüyemiyor'' diye hava basıyordu ezik herif
                                Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

Yükleniyor...
                                X