Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    [MENTION=24081]Sefer A.[/MENTION]
    Gurban hocayı getirtemiyor musun?
    Kartal sever şenolu bela etcekler başımıza.

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Ah uleynnn....
    Valla çok isterim
    Bıkmadı vasat kadrolarla uğraşmaktan yaa
    Az biraz daha kaliteli takımla ne yapabilir çok merâk ediyorum
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Kabul ederse en kolay ve en iyi seçenek Şenol Güneş’tir.

Herkese de iyi gelir.

Trabzonspor’un gelmiş geçmiş en meşhur ismidir. Hocalığı çok iyi yapar, kimse de kendisine karışamaz.

Efsanedir değildir tartışmaları işsizlikten kaynaklanıyor. Bu tartışma kabul etmez bir gerçektir, adam Trabzonspor denince akla gelen ilk isimdir.

Kabul eder mi bilmiyorum ama kabul etmesi gerekir.

İyi de para alır ki almalı zaten. Hakkıdır.

Yorum

• Futbolcuyken çok uğraştık geri getiremedik ama elbet bir gün, Fatih Sultan Tekke..
        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kabul ederse en kolay ve en iyi seçenek Şenol Güneş’tir.

Herkese de iyi gelir.

Trabzonspor’un gelmiş geçmiş en meşhur ismidir. Hocalığı çok iyi yapar, kimse de kendisine karışamaz.

Efsanedir değildir tartışmaları işsizlikten kaynaklanıyor. Bu tartışma kabul etmez bir gerçektir, adam Trabzonspor denince akla gelen ilk isimdir.

Bak şimdi kabul eder mi? Dendiği an o adam efsane olmaz.
          Efsane dediğin adama gittiğinde koşulsuz şartsız gelir takımı için herşeyini verir görevini yapar.
          Saygılar.
          Ekleme yapayım;
          Zamanında Şenol Güneş için Sadri Şener'in çok güzel bir tespiti var. Tekrar söylememe gerek yok herkes de bilir.
          Şenol Güneş için "kabul eder mi?" sorusunu sormak istemiyorsan kalbur üstü "PARA" teklifiyle gideceksin.
          O zaman ondan büyük efsane olmaz. Gelir işini yapar.
          Tekrar saygılar.

En son CaptanBarbosa tarafından düzenlendi; 30.08.2024, 21:08.

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şimdi değilse ne zaman hocam ?

Son bir şarkı...
            Yarım kalan işi tamamla !
            Dünya kupasına hazırladığı Fas takımı der susarım:dd diğer kel hocamın ekmeğine kondu

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ah uleynnn....
              Valla çok isterim
              Bıkmadı vasat kadrolarla uğraşmaktan yaa
              Az biraz daha kaliteli takımla ne yapabilir çok merâk ediyorum
              Yönetimde kimsenin o adamın varlığından bile haberi olduğunu sanmıyorum ama keşke olsa iyi hoca.

Yorum

• Fatih Tekke de eğer ilk seçenek olmazsa elde kalan makul tercihtir.

Taraftarla inatlaşma olmaz. Bu gerilim herkese olumsuz yansıyor, gördük işte. Topçularımızın da moralleri yerlerde, medyamızın da. Taraftar mutlu değilse kimse mutlu olamaz.

Fener maçı Tekke için ölçü değil, topçu için hedef maçıdır. Alanya futbolcularının damat tıraşı olduklarını görebilirsiniz biraz sonra. Hocalık bir şey yok yani, topçuların motivasyonu en yukarıdadır.

Tekke iyi bir hoca değil ve yakından tanımadığım için de gelişime açık olup olmadığını bilemem fakat umarım öyledir ve gelişir. İyi bir hoca olmadığı halde nasıl en makul ikinci tercih oluyor peki?

Yukarıda yazdım ya işte, taraftarla inatlaşma olmaz. Öyle başarı gelmez.

Yorum

Kabul ederse en kolay ve en iyi seçenek Şenol Güneş’tir.

Herkese de iyi gelir.

Trabzonspor tarihinin en iyi kadrosunu 96 da şampiyon yapamayan adam nasıl en iyi seçenek oluyor anlamadım.Üstelik bu adamın transfer süreçlerinde pasif olduğunu da biliyoruz.

Aynı şeyi tekrar tekrar deneyen kulüp çaresiz ve ezik bir kulüp olarak anılır.Koskoca Trabzonspor hoca mı bulamıyor da torun sevecek yaştaki adamın peşine düşüyor.
                  En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 30.08.2024, 21:02.

Yorum

• Vahid Halilhodzic şakası bile korkunç
                    "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
                    Özkan Sümer

Yorum

Fatih Tekke de eğer ilk seçenek olmazsa elde kalan makul tercihtir.

Taraftarla inatlaşma olmaz. Bu gerilim herkese olumsuz yansıyor, gördük işte. Topçularımızın da moralleri yerlerde, medyamızın da. Taraftar mutlu değilse kimse mutlu olamaz.

Fener maçı Tekke için ölçü değil, topçu için hedef maçıdır. Alanya futbolcularının damat tıraşı olduklarını görebilirsiniz biraz sonra. Hocalık bir şey yok yani, topçuların motivasyonu en yukarıdadır.

Tekke iyi bir hoca değil ve yakından tanımadığım için de gelişime açık olup olmadığını bilemem fakat umarım öyledir ve gelişir. İyi bir hoca olmadığı halde nasıl en makul ikinci tercih oluyor peki?

Yukarıda yazdım ya işte, taraftarla inatlaşma olmaz. Öyle başarı gelmez.
                      Bir hocayı iyi ya da kötü yapan şey nedir abi.Mesela Tekke iyi bir hoca değil veya Güneş iyi bir hocadır ifadelerini açıklar mısın ?

Yorum

• 30 milyonluk takım ile bizi eleyen Rapid Wien in hocası gelsin.
                        Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Bu kısır futbol oynatanları nerden buluyorlar şimdi gider yins öyle bi hoca getirirler
                          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Fatih Tekke bu oyun tarzıyla oynatacaksa 10 sene bu kulübe uğramasın. Bu ne lan kale dibinde paylaşma nedir

SM-A346E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bir hocayı iyi ya da kötü yapan şey nedir abi.Mesela Tekke iyi bir hoca değil veya Güneş iyi bir hocadır ifadelerini açıklar mısın ?
                              Tabii.

Futbolu bilir hoca. İkisi de burada eşit sayılabilir.
                              Tecrübelidir, yıldız topçuları idare etme, krizleri atlatabilme, camiayı hakkıyla temsil, kendi ayarında takımlarla oynarken verdiği güven, taliplerin çokluğu yani piyasa değeri, yaşadığı şampiyonluklar, şampiyonlar ligi performansı, taktik bilgisi ve oyun okuma vs. gibi aslında hepsini birden tek kelime ile ‘tecrübe’ ile anlatabiliriz.

Tekke iyi bir hoca değildir. Avcı o kadar kötü bir hoca ki kim gelse takım toparlanacak zaten ama Tekke’nin bu takıma verebilecek bir şeyi yoktur. Sen ben hoca olsak takıma ne olursa (3-5 maç iyi skorlar, sonrası düz yatay bir çizgi, puan kayıpları, amaçsızlık ve çözülme) Tekke de gelirse o olur.

Güneş bence de teklif gibi değil görev gibi bakmalı ve koşa koşa gelmelidir.

Ben bir kere daha söyleyeyim, boşta Şenol varken ona teklif etmemek akıllı adamın yapacağı iş değildir. Hemen davet edilmeli ve sabah antrenmana çıkarılmalıdır.

Bize düşen de kendi kurmadığı takımı sahiplenmesini kolaylaştıracak desteği vermektir.

Genç arkadaşlar düşen de bana göre ondan bundan duyduklarıyla dedeleri (o yaşta teknik direktör bal gibi olur bu arada) yaşındaki adama saygısızlık yapmak değil, makul bir süre için koşulsuz destek vermektir.

İyisi mi bir daha söyleyeyim, bizim gelmiş geçmiş en büyük futbol adamımız, en kariyerli ismimiz budur.
                              En son stichus tarafından düzenlendi; 30.08.2024, 21:18.

Yorum

Tabii.

Futbolu bilir hoca. İkisi de burada eşit sayılabilir.
                                Tecrübelidir, yıldız topçuları idare etme, krizleri atlatabilme, camiayı hakkıyla temsil, kendi ayarında takımlarla oynarken verdiği güven, taliplerin çokluğu yani piyasa değeri, yaşadığı şampiyonluklar, şampiyonlar ligi performansı, taktik bilgisi ve oyun okuma vs. gibi aslında hepsini birden tek kelime ile ‘tecrübe’ ile anlatabiliriz.

Tekke iyi bir hoca değildir. Avcı o kadar kötü bir hoca ki kim gelse takım toparlanacak zaten ama Tekke’nin bu takıma verebilecek bir şeyi yoktur. Sen ben hoca olsak takıma ne olursa (3-5 maç iyi skorlar, sonrası düz yatay bir çizgi, puan kayıpları, amaçsızlık ve çözülme) Tekke de gelirse o olur.

Güneş bence de teklif gibi değil görev gibi bakmalı ve koşa koşa gelmelidir.

Ben bir kere daha söyleyeyim, boşta Şenol varken ona teklif etmemek akıllı adamın yapacağı iş değildir. Hemen davet edilmeli ve sabah antrenmana çıkarılmalıdır.

Bize düşen de kendi kurmadığı takımı sahiplenmesini kolaylaştıracak desteği vermektir.

Genç arkadaşlar düşen de bana göre ondan bundan duyduklarıyla dedeleri (o yaşta teknik direktör bal gibi olur bu arada) yaşındaki adama saygısızlık yapmak değil, makul bir süre için koşulsuz destek vermektir.

İyisi mi bir daha söyleyeyim, bizim gelmiş geçmiş en büyük futbol adamımız, en kariyerli ismimiz budur.
                                96 kadrosunu şampiyon yapamadığı için kendisini malaasef üst seviye bir hoca olarak göremiyorum.Bunun haricinde elindekini iyi kullanır orası ayrı.Bursasporda Batallalı kadroya iyi bir oyun oynatmıştı.Beşiktaşa da iyi bir oyun oynattı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X