İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak albatros tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Tekke'yi çok seven biri olarak henüz erken olduğunu düşünüyorum. Daha da pişmesi lazım. İleride mutlaka ama bence şimdi doğru zaman değil.
Şenol Güneş konusunda ise yorum yok.
Yorum
-
İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn büyük eksigimiz bir sportif direktör. Kadro mühendisliginden anlayan, teknik kadro ile yönetim arasinda köprü olan, scouting ekibi ile kol kola calisan, gerektiginde yönetime veya teknik direktöre "sacma sapan transferler istemeyin, isleri bana birakin" diyebilecek birisi.
Hayalim Vitor Pereira, ama icimden bir ses, bunu Shota Arveladze yapabilir diyor.
Mendy, Pedro, Cham gayet iyi adamlar. Batagov bu ekipten çıktıysa o da iyi çıkacaktır diye bekliyorum.
Bunun dışında Lundstram, Barisic, Savic hoca ve menajer önerileri.
Cihan gözlemci ekibi olabilir, tsli eş dost önermiş olabilir emin değilim.
Draguş ligi dağıttı. Fırsat iyi değerlendirildi. Ozan, Okay bildiğimiz adamlar.
Tony taraftarla bağ kurma denemesi.
Gayet değerli ve potansiyelli bir kadromuz var. Buradan oyun yaratacak, oyuncuya değer katacak bir hoca lazım. Şimdi bir forvet, sene sonu bir sağ açık taş gibi takım.( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebadullah avcı gittiyse sadi tekelioglu ile yola devam edilmeli.
Yorum
-
Şenol Güneş başımın üzerine diyorsa olsun. Nazlanıyorsa direk Fatih Tekke.
Ünal Karamanın teknik direktörlüğü zayıf olabilir beğenilmiyorda olabilir ama bir sözü çok doğru “Trabzonspor naz çekmez”
Trabzonspora layık olan kişi ekibin parçasıyım deyip gövdesini taşın altına koymalıdır
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok Cengiz Kurtoğlu gelecek
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderilditrabzonspor
Yorum
-
İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn büyük eksigimiz bir sportif direktör. Kadro mühendisliginden anlayan, teknik kadro ile yönetim arasinda köprü olan, scouting ekibi ile kol kola calisan, gerektiginde yönetime veya teknik direktöre "sacma sapan transferler istemeyin, isleri bana birakin" diyebilecek birisi.
Hayalim Vitor Pereira, ama icimden bir ses, bunu Shota Arveladze yapabilir diyor.
Yorum
-
6-8 numara işine çok anlam yükleniyor burda oysa bir sürü doğru var. En basiti şu an bize bi Sosa bi Hakan Çalhanoğlu lazım defans önüne. Yanında da Ozan olur Okay olur Mendy olur 2 ceza sahası arası mekik dokuyacak. Formda olan oynar yorulan kenara gelir.
Sosa bulamazsak beklere iş düşer. Pedro iyi ama tecrübesiz gibi geldi. Erende oyun kurma becerisi hiç yok zaten. Okay kendini topla geliştirmiş daha az efor sarfetmeli defans önüne oturur belki Şenol hozam.
Şenol hocaya burda öcü muamelesi komik geliyor. Gittiği her takıma sihirli değenekle dokunur 1-2 sezon da üstüne koyar milli takım dahil. Sonra klişe bi düşüşü var o ara çekilir Fatih hoca gelir. Çok kafa patlatmaya gerek yok.
Yorum
-
İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Güneş tertemiz tercih. Oyuncular da gerçek efsane hoca görsün. Oynadıkları stadın isminin sahibi geliyor...
Eğer Ünal Hoca gelemiyorsa, Şenol Güneş tek tercih. Fakat sözleşme kısa süreli olmalı, Fatih Tekke'ye de zemin hazırlanmalıdır. Bir sonraki hocamız da çok nettir...
Bu ikisindeki karar hedefe göre belirlenmeli. 2 veya 3 transfer daha yapilip bu sene zirve yarışı yapacam dersen Şenol günes.
Ya da takımı bir toparlayalim önümüz biraz açılsın bu sene GS,FB,bjk bu haldeyken yarışmak zor olur dersen f.tekke .
Ben anlamıyorum bu UK sevdasını. Tamam futbolculugu efsaneydi ama o kadar. Hocalık olarak hiçbir takımda tutunamadı, bizde ise takimi toparladı bir süre . Ancak hiçbir zaman büyük hedeflerin hocası olamayacak seviyedeydi. Ayrıldığı sezonki puan durumunu, Avrupa karnesini, oynanan maçları ,skorları bir açın tekrar hatırlayın .
Yorum
-
İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle6-8 numara işine çok anlam yükleniyor burda oysa bir sürü doğru var. En basiti şu an bize bi Sosa bi Hakan Çalhanoğlu lazım defans önüne. Yanında da Ozan olur Okay olur Mendy olur 2 ceza sahası arası mekik dokuyacak. Formda olan oynar yorulan kenara gelir.
Sosa bulamazsak beklere iş düşer. Pedro iyi ama tecrübesiz gibi geldi. Erende oyun kurma becerisi hiç yok zaten. Okay kendini topla geliştirmiş daha az efor sarfetmeli defans önüne oturur belki Şenol hozam.
Şenol hocaya burda öcü muamelesi komik geliyor. Gittiği her takıma sihirli değenekle dokunur 1-2 sezon da üstüne koyar milli takım dahil. Sonra klişe bi düşüşü var o ara çekilir Fatih hoca gelir. Çok kafa patlatmaya gerek yok.
Yorum
-
İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜnal Karaman'ı köpek barınağına alsınlar acayip hevesliydi en son...
Avcı kendi sonunu şu aşağıdaki çapsızla hazırladı...
[ATTACH]22445[/ATTACH]
Ancak iyi bir hoca değildir. Herhangi bir hocalık başarısı olmamıştır. Bir dönem bize bazı maclarda güzel futbol izletmistir ama büyük bir hedefe ulaşabileceğini düşünmüyorum. Kendisi de herhalde boyle düşünerek siyasete girmeyi uygun görmüştür herhalde.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum