İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak pablosantos tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜnal Karaman milletvekili yalnız"Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
Özkan Sümer
Yorum
-
Aslında kendi beyanı da o şekildeydiKendimi ispatlamam lazım diyordu. Dediğim gibi ben de çok istiyorum kendisini. Benim korkum uygunsuz bir ortamda gelecek başarısızlıkla yıpranması. Hayırlısı neyse o olsun
teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır
Yorum
-
İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜK kim ya. Ne tür bir başarısı var. Şuanda gelmesi gereken sadece iki isim var. Ya Şenol Güneş ya F.tekke.
Bu ikisindeki karar hedefe göre belirlenmeli. 2 veya 3 transfer daha yapilip bu sene zirve yarışı yapacam dersen Şenol günes.
Ya da takımı bir toparlayalim önümüz biraz açılsın bu sene GS,FB,bjk bu haldeyken yarışmak zor olur dersen f.tekke .
Ben anlamıyorum bu UK sevdasını. Tamam futbolculugu efsaneydi ama o kadar. Hocalık olarak hiçbir takımda tutunamadı, bizde ise takimi toparladı bir süre . Ancak hiçbir zaman büyük hedeflerin hocası olamayacak seviyedeydi. Ayrıldığı sezonki puan durumunu, Avrupa karnesini, oynanan maçları ,skorları bir açın tekrar hatırlayın ."Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
Özkan Sümer
Yorum
-
İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle72 yaşında,96 kadrosunu bile şampiyon yapamamış,motivasyon ve ekip yönetimi konusunda iyi ama transfer konusunda pasif bir hoca.Bu saatten sonra Trabzonspora ne verebilir.
Bize genç ve dinamik bir isim lazım.Hırslı ve heyecanlı olmalı."Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
Özkan Sümer
Yorum
-
Bu gece Trabzona indirinİlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak pablosantos tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSözleşmesinde Trabzonspor için özel madde varsa zaten başkanınında tatava yapmaması gerekir sonuçta özel bi durum sıradan bir takımdan teklif gelse kabul etmez.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Şenol Güneş olayında şunu kabul etmek lazım.
Gerçek Trabzonspor efsanesi kendini naza çekmez. Eğer kendisine teklif gittiyse şart koşmadan kabul eder. Efsanelerin "profesyonel" düşünme lüksü yoktur kendi kulüplerine karşı.teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır
Yorum
-
İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu gece Trabzona indirin
Yorum
-
İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalnız şenol güneş işi olursa onuachu zora girer, güneş hocam pivot santrafordan haz etmez pek.Burak gibi suarez gibi fuleli forvetleri sever.
Yorum
-
ben Fatih Tekke'yi sadece camianın evladı olduğu için istemiyorum oynattığı futbolu beğendiğim için istiyorum.En son pablosantos tarafından düzenlendi; 30.08.2024, 20:38.
Yorum
-
İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleWeghorst, Mario Gomez
WW'u o aldırmadı ama banko oynattı, demek ki seviyor.
Yorum
Yorum