Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• geleceğe umutla bakmakta zor görünüyor

çünkü erdo maalesef yeni çöpler getirdi takıma, bu yeni çöpler ile tazminatsız yolları ayırmak zor olacak ,

gelecekten umutlu olmak için hiç transfer yapılmaması en mantıklı olandı bence, en azından eldeki seviyesi belli oyunculardan verim sağlardın ve sözleşmeleride biteceği için doğal yoldan tazminatsız yollar ayrılırdı, ve misal 2024 yazında yeni bir projeye başlaman daha kolay olurdu,maddi olarak,şimdi öyle değil, yeni çöpler geldi, haliyle bunlarla yolları ayırmak zor olacak

özetle erdo nedeniyle 24-25 sezonuda umutsuz bir vakıa olacak gibi, maddi manevi

erdo ipleri eline aldığından beri zaten sıkıntılı bir durum oluştu, 22-23 sezonu 31 puan liderden geride bitirdik, bu sezonda benzer bir senaryo olacak,ve bu saçma sapan durum yüksek maaşlı(bütçeli) sezonlarda oldu - olacak

çöp olayını açmak lazım

kulübün kötü yönetilmesi sonucu çöpe dönen oyuncular var, belli seviye oyuncular bunlar, bartra denswil maxi vs
    bide gelirken zaten çöp olarak gelmiş oyuncular var, benkoviç baniya teklic vs

çöpe dönmüş yada her an çöpe dönecek belli seviye oyuncularla kötü şekilde(tazminatlı yada bonservissiz) ayrılıklar yaşanırken , sıfır kariyerli çöp olan yeni transferler yapılıyor
    oysa eldeki belli seviye oyunculardan proje yapıp verim elde etmek ihtimal dahilinde olabilirdi

18-19 projesinde sosa yüksek maaş alıyordu, doğru, ama proje yapılıp takımda kaldı ve verim sağlandı, illa yüksek maaşlı diye göndereceksin diye bişey yok
    En son jairzinho tarafından düzenlendi; 28.08.2023, 23:25.
    TEKKEBALL

Yorum

• onuralp,mehmet,baniya,teklic,fountas,benkovic konusunda büyük haksızlık yapıldığını düşünüyorum.Eksik adamlar alınınca bunların performansı da yukarı çıkacak.

fernande,kourbelis,göktan dan pek birşey çıkacağını düşünmüyorum.
      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• ------------onuralp-------------

mehmet----baniya-----*****--------eren

-------******----------******--------------

******----------teklic-----------trezeguet/orsic

------------------***********------------------------

eksik yerler düzgün doldurulursa sonraki senelerden oyuncu satışından güzel paralar kazanabiliriz.

Yorum

• İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bende izledim 15 yıldır digiturk sahibiyim statlarda da tonla maç izledim avrupadanda tonla maç izledim ... jetmir topalli savunma arkasına iyi koşu atan suratlı tekniği vasat bitiriciligi orta halli bir adam sivasspor konyaspor olsan bunlar için fena değil ama senin gibi 8 şampiyonluğu olan rakiplerin kapandığı bir takım için vasat bir adam
          Yok yanlış izlemişsin, aksine boyuna göre bilekleri ve tekniği iyi bir oyuncu.
          Ey Türk Gençliği!
          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• mendy,8 ve vinicius alınsa

--------------onuralp----------

mehmet---baniya---denswil----eren

---------mendy------******/teklic--------

fountas/visca---------bakasetas/ömür---------trezeguet/orsic

------------------vinicius/enis/umut-----------------------

bu sene için yeterli olur. Vinicius petkovic gelmezse belki de daha faydalı olacak.
            En son asilhamsi tarafından düzenlendi; 28.08.2023, 23:44.

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Fan mi? Yani diyorsun ki suan X birisi teknik direktör olsaydi yönetim bu oyunculardan farkli transferler yapardi? Yada daha farkli bir takim izlerdik? Bende diyorum ki suan takimin basinda Guardiola, Klopp vs. de olsaydi teknik acidan hicbir sey degismezdi..Hatta bu yüzden 1,6 Mio € maas verip Bjelica yi takimin basina getirilmesine de gerek yoktu..Ihsan Derelioglu da kalabilirdi. Hocalik bir durum yok ki "fani" olalim..Tartisilmasi gereken hoca degil ki su asamada. Adamin eline dogru dürüst bir kadro versinler bir bakalim..

O halde transfere falan gerek yok..Degistirsinler teknik direktörü olsun bitsin..
              Transfere tabi ki gerek var ortada sizin deyiminizle dengesiz bir takim varsa bunda hocanin rolu var gormek istemediginiz bu.vahid hoca geldiginde 1 ay once alinan adamlari bile isime yaramaz diyerek gonderdi yeni adamlar aldirdi .bu sezon yeni yapilan transferlerin hepsi bu hoca varken yapildi takimda en az ihtiyac duyulan yer stoper mevkisiyken o kadar adami oraya doldurmanin manasi ne bu kadar maliyetle buna neden ses cikarmadi sorgulanmasi gereken bu gecen sene 10 numara mevkisine adam doldurmustu avci bu sene de stopere boyle takim elbette dengesiz olacak hele su son andaki baniya transferine ne gerek vardi.hoca takima hakim degil cunku takim diye bir derdi oldugunu dusunmuyorum derdi hayatinin sozlesmesini almisken hakli olarak tamamlayabilmrk yada ayrilsa bile tazminatini cebine koyup gitmek.hocanin b plani c plani olur 2 aydir petkovic mendy tuttu gitti.bu arada rize macinin kaybedilmesi transfere baglanamaz butun spor programlarindaki yorumcular macin hocanin tercihleri ve oyun anlayisi yuzunden gittigini soylediler yani bizim gibi dusunuyorlar aklin yolu bir cunku..karsindaki takim rize ayiptir 3.ligden ptt liginden gelen adamlarla oyun anlaminda gectim fizik anlaminda seni eziyorsa bunu transfersizlige baglayamazsin senin 5 de 1 in kadro degeri adamlarin o dediginiz gayseye 8tasa sikebahceye hadi ads maclarina falan bahane olurda rize macina bahane olmaz.takimin acil transfere ihtiyaci var mi var bu yonetim bunu becerip yapabilir mi o maliyetlere cikmalarina ragmen onune gelen adamdan men yemelerinden belli yapamayacaklari..isterim ki su kayip sezonda 1 2 alt yapidan adam cikartip kazanalim kalecide dahil ali sahine ufak ufak sure verir takima kazansiririz derken adam benkovic fernandez baniya gibi vasat stoperlerle doldurdu takimi ustune takimin en iyi stoperi denswilide takimdan kesti ne diyecegiz simdi elestirmeyecegiz hersey gulluk gulistanlikmis gibimi hareket edecegiz.kendini trabzonsporun ustunde goren adamlar var diyor hadi vursun nesteri o zamn hep birlikte alkislayalim yapabiliyor mu bunu yapamayacaksa da topcusunu milletin onune atip sonra performans vermesini beklemeyecek o adamdan at sahibine gore kisner basin toplantisinda gazetecilerin soruna ben bilirim havalarinda verdigi ukalaca cevaplar falan bunlar hic iyi isaretler degil gitmek icin yol yapiyor kendisine.bizde bastan asagi hersey yanlis bu sezon tek bir dogru yok tek..gecen sene avciyi savunanlar transferleri onun yapmadigini savunuyolardi ne zamanki cikti transferlerin hepsi benim olurumdan onayimdan gectindedi soguk dusu yiyip kendilerine geldiler bu sene de nedad hocayi amansizca savunanlar ayni sekilde transferlerde hocanin dahili olmadigini soyluyorlar itirazim buna benim ,oyle birsey yok ki bunu basimizda ki baskan kilikli adam da hocanin kendisi de soyledi kourbalis bir tek benden once anlasilmis ama onu da begeniyorumu kendi agziyla soyledi hoca zaten sozlesme de onun zamaninda imzalandi istememis olsa pek hala veto edebilirdi transferi ..
              En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 28.08.2023, 23:48.
              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Yönetim hala defolup gitmedi mi

Yorum

• Gecen sezon basinda Trezeguet, Bardhi, Umut, Eren, Dogucan, Bartra, Lahtimi, Naci, Gbamin, Larsen alindi ve bu transferler burada yazan ve takilan %90 tarafindan alkislandi. Bu isimlerin icinde Gbamin iki sene top oynamamis, Dogucan ise gönderilen Berat´tan da kötüydü. Hamsik´te Agustos basi sakatlandi, öncesinde de verimli degildi. O kadar transfere ragmen takimin gercekte yukari tasiyacak 6-8-9 transferleri yapilmadi. . Ki yapilmis olsa, Sampiyonlar liginde idik. Ama bugün halen daha ayni isimler eksik!! Gecen sezon transfleri alkislayanlarla, bugün halen daha transfleri yapmayan Yönetim ayni derecede kabahatlidir!!

Bunun üstüne Maas dengesizligi, iceride parasi olanlarin elini kolunu sallaya sallaya takilmasi takim olma adina en büyük engel. Bu Adalet saglanmadikca, ihtiyac duyulan 3 transfer yapilmadan, kaosun kralini yasayacagiz.

Transfer dönemi bitmedi, sonuna dogru geliyoruz. Kiralik bile bu eksiklikler kapanirsa, yine zirveyi zorlariz. Keza devrearasi hamle yapma sansimiz duruyor. Bu bardagin dolu tarafi ama diger tarafta E.Dogan duruyor iste...
                  “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• [MENTION=46975]gurur6134[/MENTION] Rizespor macini hocanin tercihleri yüzünden kaybetmedik. Orta sahada kaybedilen her top kalemizde tehlikeli atak olarak sonuclaniyor. gs ve Rizespor macinda Bakasetas in kaptirdigi toplar yüzünden yedik golleri. 10 numara oynayan adam anca bu kadar 8 oynayabiliyor..Orta sahaya az biraz baski uygulayinca takimin ipini cekiyorlar zaten. Aslinda yönetim orta saha ve forvete zamaninda takviyeler yapsa bu duruma hic gelinmeyecekti bile. 4 transferle takim olumlu bir noktaya ilerleyebilirdi..ama iste..
                    En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 29.08.2023, 00:04.
                    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

@gurur6134 Rizespor maci hocanin tercihleri yüzünden kaybetmedik. Orta sahada kaybedilen her top kalemizde tehlikeli atak olarak sonuclaniyor. gs ve Rizespor macinda Bakasetas in kaptirdigi toplar yüzünden yedik golleri. 10 numara oynayan adam anca bu kadar 8 oynayabiliyor..Orta sahaya az biraz baski uygulayinca takimin ipini cekiyorlar zaten. Aslinda yönetim orta saha ve forvete zamaninda takviyeler yapsa bu duruma hic gelinmeyecekti bile. 4 transferle takim olumlu bir noktaya ilerleyebilirdi..ama iste..

Uğurcanı da ekle oraya. Bu kadar basit gol yiyen kalecin varsa bunca sıkıntının üzerine.....

Yorum

• Iste klupde ki basi bosluga bir ornek dsha bu da ispanyada yapsin tatilini.zaten turkiyede yapilamaz tedavisi ya memleketinde takilsin gezsin mac mac ciftlik yeminle ciftlik erdo babanin ciftligi

Yorum

[MENTION=46975]gurur6134[/MENTION] Rizespor macini hocanin tercihleri yüzünden kaybetmedik. Orta sahada kaybedilen her top kalemizde tehlikeli atak olarak sonuclaniyor. gs ve Rizespor macinda Bakasetas in kaptirdigi toplar yüzünden yedik golleri. 10 numara oynayan adam anca bu kadar 8 oynayabiliyor..Orta sahaya az biraz baski uygulayinca takimin ipini cekiyorlar zaten. Aslinda yönetim orta saha ve forvete zamaninda takviyeler yapsa bu duruma hic gelinmeyecekti bile. 4 transferle takim olumlu bir noktaya ilerleyebilirdi..ama iste..
                          Kourbalis larsen bakesetas ugurcan umut visca ve baniyanin rezil performanslari yuzunden kaybettik.onlarla da idmanda taktik fizik calisip formayi veren ben degilim..sorun 1 oyuncu da degil yazdigim isimlerin hepsi macta problemliydi burda da fatura kime cikar belli..

Yorum

• Yok ya ben sıkıldım artık takip etmiyorum takımı girer istifa konularına destek verir çıkarım bıktım ya tarihin en rezil yönetimi ya

Yorum

[MENTION=46975]gurur6134[/MENTION] Rizespor macini hocanin tercihleri yüzünden kaybetmedik. Orta sahada kaybedilen her top kalemizde tehlikeli atak olarak sonuclaniyor. gs ve Rizespor macinda Bakasetas in kaptirdigi toplar yüzünden yedik golleri. 10 numara oynayan adam anca bu kadar 8 oynayabiliyor..Orta sahaya az biraz baski uygulayinca takimin ipini cekiyorlar zaten. Aslinda yönetim orta saha ve forvete zamaninda takviyeler yapsa bu duruma hic gelinmeyecekti bile. 4 transferle takim olumlu bir noktaya ilerleyebilirdi..ama iste..
                              Hoca çözüm üretecek Ayhan.
                              Ortasaha boş ise doldurarak orayı bir şekilde.
                              Bak hemen dolduruyorum : denswill-kourbelis önlerinde bakasetas.
                              Göktan - denswill - ömür
                              Dene abi dene ne kaybedersin?
                              Geçiş yemekten takım öldü, sen izliyorsun, bende isterim maaşım yatsın bakım öyle öküzün trene baktığı gibi.
                              Kadro yetersiz eyvallah, zaten kimse bu konuda hocaya suç bulmuyor.
                              Ama hocada artık değişik birşeyler denemesi lazım.
                              Yahu adam bakasetas'tan 8 yaratmaya çalışıyor 6 aydır, ayıptır.
                              Birde yeminle koita veya djanini den birini koy sahaya, idmansıe haliyle bozoktan iyi oynar.

Envoyé de mon 2107113SG en utilisant Tapatalk
                              son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kourbalis larsen bakesetas ugurcan umut visca ve baniyanin rezil performanslari yuzunden kaybettik.onlarla da idmanda taktik fizik calisip formayi veren ben degilim..sorun 1 oyuncu da degil yazdigim isimlerin hepsi macta problemliydi burda da fatura kime cikar belli..
                                Sorunu tüm ciplakligi ile AEK macinda gördük. Orta saha zaaflari tüm takim oyununu etkiliyor. Takim asiri tedirgin oynuyor. Her hata gol pozisyonuna dönüsebiliyor. Bir oyuncu cok seyi degistirebiliyor. Örnegin Jose Sosa..Onun oynadigi dönem Ömür ve Yazici ön plana cikiyordu. Hamsik oynadiginda rakiplere puan farki atabildik. Takim dengesini saglayan oyuncular en azindan Türkiye ligi icin..Simdi böyle bir oyuncu yok. Baglantilar kopuk..

Umut ve Enis yan yana denenebilir..Umut yardimci forvet..Hocanin hamle alaninin olmasi icin orta saha ve forvet takviyelerinin yapilmasi sart..AEK macini izleyen bir Baskan ertesi gün orta saha transferlerini halletmesi gerekirdi..
                                En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 29.08.2023, 00:42.
                                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X