Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    nenad hoca takım olma vurgusu yaptı son basın toplantısında, takım olamadım dedi, nedenleri hakkında bilgi vermedi

bence bunun en büyük nedeni maaş mühendisliğinin yanlış yapılmış olması

rizesporda ilhan palut bir proje yapıyor izlediğim kadarıyla, olayın taktik kısmıda var tabi, lakin bence maaş mühendisliği konusunda da rizespor doğru işler yapıyor diye tahmin ediyorum

5 yıl top oynamayan benkoviç in 1 yıllık kulübe maliyeti 1.6 milyon avro, sıfır kariyerli oyuncu, takımı şampiyon yapan uğurcan ise 800 bin avro, bu olmaz aga

ayrıca sen stoper denswil e 2.2 milyon avro maaş verirsen vakayemeyi elde tutamazsın, 3 milyon avro ister haklı olarak, denswil e 800 bin avro verseydin muhtemelen vakayeme 1.8 milyona avroya takımda kalacaktır,misal
    Ya arkadaşım bu maaş mühendisliği sadece bizdemi oluyor hem başkan olucak şahıs yerlileri yüzde 50 zam yapmadimi .. daha ne maaş eşitsizliği.. gs de icardi zaha tete 6 sar 6 sar maaş alıyor kerem barış Alper maaş eşitsizliği demiyor mu kılıf bulmayın artık takım yetersiz diyin ya

Yorum

• Ya hu elinizde Djanniny gibi oynadığında faydalı olmuş bi oyuncu var.Kendi ellerinizle adamın piyasasını bitirdiğiniz gibi yatan adama para ödeyeceksiniz bir sezon daha..Kimseyi alamıyorsanız bari bu adamı kadroya dahil edin de en azından elinizde bi alternatif oyuncu olsun.

Yorum

• İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Oyuncuyu hiç izledin mi?
        Ben çok izledim. Berbat bir oyuncu grubu içinde yetenekli tek oyuncu olarak gayet sırıtıyordu.
        Oyuncu santrafor oynamıyor, gol sayısını bir santrafor gibi değerlendirme.
        Bende izledim 15 yıldır digiturk sahibiyim statlarda da tonla maç izledim avrupadanda tonla maç izledim ... jetmir topalli savunma arkasına iyi koşu atan suratlı tekniği vasat bitiriciligi orta halli bir adam sivasspor konyaspor olsan bunlar için fena değil ama senin gibi 8 şampiyonluğu olan rakiplerin kapandığı bir takım için vasat bir adam

Yorum

• Yarın Ahmet Nur Çebi nin basın toplantısı var taraftar baskı yapınca bilgilendirecek.. bizim başkan bizi sallamıyor bile sakat diye tedavi gören adam ispanyada getqfe alaves maçında geziyor .. bartra siopis dorukhan gomez den tek kuruş kazanamadı 5 aydır petkovici alamadı 1 aydır mendy i alamadı takımın içini boşalttı transfer yapmadı bir tane muhabir taraftar bir Allahını kuluna demiyor ki sen nasıl başkansin burası Akçaabat spor klubumu diye takmışlar hocaya devam edin bu kafayla

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Rize elbet premier lig takımı değil.
            Açığı, santraforu, orta sahası belli bir takım.
            Ama ortada bir takım var.

Senin elinde sağ sol açık yok. Visca var ama yok. Sakattı gene, yeni geldi. Daha en az 2-3 hafta daha sürünür böyle.
            Merkez ssntraforun yok.
            Top dağıtacak 6-8 numaran yok 10 numaradan devşirme ile çözmeye çalışıyorsun.
            Mücadele gücü de düşük adamlar bunlar.
            Üzerine de kalecin gol yumurtlarsa neyi çözeceksin af buyur?

Bu sene bu kadro ile gidilsin, çok sıkıntı çekilecek çok.
            Düşmeme mücadelesine hazır olsun herkes.

KAdronun yarısı eksik.
            Santrafor umut bozok'un değeri toplam rizenin 4te1'i falan , adamlarda forvet yok. Rizeye yenilmemin kadro kalitesiyle açıklanacak bir tarafı yok ki enis destan'ın ömür'ün girmesi pozitif yansıdı oyuna. Hoca oyuncu seçimlerini iyi yapamamış. Taktiksel olarak da ne yapıyor takım muamma.

Yorum

• Elden bedava gitmesin diye sözleşme uzattığımız Djaniny, başımıza bela oldu ve büyük ihtimalle bedavaya falan gidecek.

Yorum

• Bari hiçbisi bilmiyorsanız bi öğretelim umut bozok u verin basaksehire gol atamıyor lar Berkay ozcan i alın...1 yıllık sözleşmesi kaldı.. visca yada satın basaksehire 4n az 1.5 verirler bir sağ kanat 2 santrfor alın. Xexa boşta ajaxtan alacağımız var Ahmetcan transferinde o parayı almayıp klasseni alın mendy xexa klassen orta sahası çağ atlatır... hücum hattı fountas Carlos vinicius kelin yeboah hücum hattı için çok para harcamadan kurdum .. az futbol 8zletin bize

Yorum

• Bartrayı gönderip aldığımız stoperler de performanslarıyla göz dolduruyor.

Yorum

• İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bari hiçbisi bilmiyorsanız bi öğretelim umut bozok u verin basaksehire gol atamıyor lar Berkay ozcan i alın...1 yıllık sözleşmesi kaldı.. visca yada satın basaksehire 4n az 1.5 verirler bir sağ kanat 2 santrfor alın. Xexa boşta ajaxtan alacağımız var Ahmetcan transferinde o parayı almayıp klasseni alın mendy xexa klassen orta sahası çağ atlatır... hücum hattı fountas Carlos vinicius kelin yeboah hücum hattı için çok para harcamadan kurdum .. az futbol 8zletin bize
                    Amaçları takımı kümeye düşürmek. Futbol izletmek değil
                    Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Olaya bak. Dorukhan 2. Oyuncu sakat diye ülkesine mi gidecek, maaşını veriyoruz nasıl sağlığına bakıyor gözetim altında olması lazım değil mi? Yani bu yönetim herhalde şaka yapıyor bize.
                      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ya arkadaşım bu maaş mühendisliği sadece bizdemi oluyor hem başkan olucak şahıs yerlileri yüzde 50 zam yapmadimi .. daha ne maaş eşitsizliği.. gs de icardi zaha tete 6 sar 6 sar maaş alıyor kerem barış Alper maaş eşitsizliği demiyor mu kılıf bulmayın artık takım yetersiz diyin ya
                        oyuncular big kariyer big tecrübe big yetenek oyuncuların yüksek maaşlarına takılmazlar, bizde sosa hamsik oynadı, kimse bu oyuncular şu kadar maaş alıyor demez,dememiştir

lakin kariyersiz benkoviç joakin koita baniya denswil ve hatta bartra tarzı oyunculara yüksek maaş verirsen sıkıntı olur aga

bi defa ramos vs değilsen defans oyuncuları takım içinde daha düşük maaş alır, almalı, birde kariyerli oyuncu yüksek maaş alır, bizde böyle bişey yok

benkoviç koita gelip ömür den uğurcan dan daha fazla alamaz hocam, uğurcan daha düne kadar 300 bin avroya oynuyordu,son olarak sanırım maaşı 800 bin avroya çekildi, yüksek başarı elde etmesine rağmen

eğer üst maaş sınırı takımda 1,5 milyon avro olsaydı bile gene sıkıntı olmazdı, üst maaş sınırı 2,5 milyon avrolara dayandı, ve daha da kötüsü sıfır kariyerli oyuncuları burda euro milyoneri yaptık, eldeki kariyerli yerli oyuncuda bu yeni gelen kariyersiz oyunculardan daha düşük oynamaya başladı

görüyorsun yüksek maaş verdiğin yabancı oyuncularla tazminatla yolları ayırmaya çalışırken , düşük maaş verdiğin oyunculardan ise yüksek bonservis talep ediyorsun, bu işte bir mantık hatası var,demekki kötü yada vasat oyuncuya çok maaş bağlamışsın
                        TEKKEBALL

Yorum

• kulüp erdo nedeniyle amiyane tabirle çöpe döndü maalesef

joakin ispanyaya maç izlemeye gider

lahtimi kapma gelmez

canini ve koita dan haber alan yok,sözleşmeli oyuncular

dorukhan ve siopis beleşe ayrılır

bartra tazminatla yollanır

50 tane yeni çöp transferi yapılır ve yüksek maaş verilir

erdo yeni iho olma yolunda ilerliyor
                          TEKKEBALL

Yorum

• Bu seneyi atlatalım başka birşey istemiyorum ulan şampiyon olduk stres kalktı dedik ne hale geldik vay anasını.
                            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu seneyi atlatalım başka birşey istemiyorum ulan şampiyon olduk stres kalktı dedik ne hale geldik vay anasını.
                              Atlatırız inş düşmeden atlatırız .. kurt kişi atlatirda yedeği ayazı unutmaz .. bizde inş birikim tecrübe vizyon olmadan sadece parası var diye Ertuğrul doğan tarzında bir başkan secmeyiz ins

Yorum

• arkada kalmasın YÖNETİM İSTİFA..
                                YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X