Sezon başlamadan, bırakın ilk dördü, kümeye düşmeyecek bir kadro kuracağız ama borçları kapatacağız deseler eyvallah der geçerdim. Siz ne kadar amatör ne kadar plansız bir yönetim ekibi kurmuşsunuz ki bu kadar rezil olmayı ve Trabzonspor kurumsal kimliğini bu denli rezil edebiliyorsunuz? Petkoviç Mendy kim lan? Beğenmediğimiz İHO bile gitti Cardozoyu aldı getirdi. Sponsorluk anlaşmanız için teşekkür eder, defolup gitmenizi rica ederim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaskan bugünkü cenaze namazina katildi mi?? Hicbir resimde görmedim
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
CPH2205 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnlaşma tamam arkadaşlar.
Yeni forvetlerimiz Djaniny ve KoitaElbet bir gün Toprak olup gideceğiz Trabzonlu doğduk Trabzonlu öleceğiz
Yorum
-
İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJetmir topalli mi bu mu bizim vizyonumuz iyi kötü Raşid wien de 20 gol atmış fountas i beğenmeyip istanbulspor ve Malatya da toplasan 10 golü zir atmış jetmir topalli mi oneriyorsun .. çok sakacisin .. yönetim panik transferi bile yapamıyor kaos gir la ne bir yönetici var ortada ne de bir yönetim illa tesis mi basalım sovelim mi ne istiyorsunuz ne biçim yönetimimiz var umarım bu cendereden bu yönetimden küme düşmeden kurtuluruz
Ben çok izledim. Berbat bir oyuncu grubu içinde yetenekli tek oyuncu olarak gayet sırıtıyordu.
Oyuncu santrafor oynamıyor, gol sayısını bir santrafor gibi değerlendirme.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖmerim hala geçerli.Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
-
ben başkan olsam şu yöntemi izlerdim
elinde belli kariyeri olan ve yüksek maaş alan oyuncular var, olabilir, yeni oyuncu transfer etmeyip yola bu oyuncularla devam ederdim, madem tazminatsız gönderemiyorsun,
misal bu sezon bazı oyuncuların sözleşmeleri bitti ve doğal yollardan ayrılıklar oldu,haliyle sıfır tazminatla,hamsik yazıcı gbamin gibi
gelecek sezonlarda sözleşmesi bitecek oyuncular olacak ve doğal yoldan ayrılacaksın, ve doğal yoldan maaş bütçesi düşecek, hemde eldeki değerli oyuncudan verim alacaksın, misal bartra denswil ikilisi pekala uyum içinde bu sezon oynayabilirdi, benkoviçi baniyayı joakin i almamış olurdun, yeni çöp yaratıyorsun kadroda ve kaliteleri eldekilerden daha düşük
direzege varken orsiç i almazdım misal, siopis varken kourbelis almazdım, 8 numara ilk 11 oyuncusu alırdım,misal
canini maxi bozok üçlüsü idare edebilirdi forvet hattında,
özetle maaş bütçesini düşürmeyi zamana yayıp eldekilerden verim almaya bakacaksın
şimdi ise maaş bütçesi düşmediği gibi yeni çöpler eklendi takıma, çoh enteresanTEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak LANGARA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRahatsızlığı sebebiyle katılamamış
CPH2205 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gesendet von iPhone mit Tapatalk1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
-
İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim taraftar da bir huy var oyuncu alınmadan önce.. neden kaliteli adam almıyorsunuz neden öyle neden böyle alınmaya yakın bu para verilir mi bu adam futbolcumu.. abicim suu anda zaten dibi gormusun en az 4 adam almazsan işler dahada kötüye gidecek şu an kaliteli adam almak zorundayız ve mendy de kaliteli bir isim
yalnız ilk dediğiniz yüzde 1 milyon doğru..
yaaaa bi tutarlı olun Kardeşim..
...........................
Başkanın hatası çokkkkkkkkkk ama böyle olmaz..bi Adam yalnız bırakılmaz..
Ben Başkanı destekliyorum..
yokmu kulüte yönetimde başka bi adam çıksın iki kelam etsin..
Bu Zeyyad Kafkas ne işe yarar her geldiğinde küme düşmemeye oynuyoruz..
artist artist dolaşmaktan başka ne vasfı var..samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Yorum
-
İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocayı değil de yonetimi eleştrin diyenler haklı tabi ki. Esas suç yönetimde. Lakin hocanın da bir katkısını göremedik. Kendi sahanda rizeyi yenersin ya. Rize nin kadrosunun bizden iyi olduğunu düşünene lafım yok zaten. Hoca da dedi maç sonunda daha iyi takım olmuşlar diye. E biz niye olamadık? Bizimkiler niye onlar kadar iştahlı değil, hem de kendi sahasında? Bu kadar da değil yani.
SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bence bunun en büyük nedeni maaş mühendisliğinin yanlış yapılmış olması
rizesporda ilhan palut bir proje yapıyor izlediğim kadarıyla, olayın taktik kısmıda var tabi, lakin bence maaş mühendisliği konusunda da rizespor doğru işler yapıyor diye tahmin ediyorum
5 yıl top oynamayan benkoviç in 1 yıllık kulübe maliyeti 1.6 milyon avro, sıfır kariyerli oyuncu, takımı şampiyon yapan uğurcan ise 800 bin avro, bu olmaz aga
ayrıca sen stoper denswil e 2.2 milyon avro maaş verirsen vakayemeyi elde tutamazsın, 3 milyon avro ister haklı olarak, denswil e 800 bin avro verseydin muhtemelen vakayeme 1.8 milyona avroya takımda kalacaktır,misalEn son jairzinho tarafından düzenlendi; 28.08.2023, 21:24.TEKKEBALL
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum