Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• HH haydi işine şimdi pazarlayamadin mı buragi adamı satıp son dakika Mustafa Yumluyu getirecektin stopere demi çakal...
    S.V.A.K.O
    FATİH TEKKE

Yorum

• Çakma kral baktı transfer olmuyor kalktı paylaşım yaptı.

Ben o zerzevata kızmıyorum onun samimiyetine inanan insanlara üzülüyorum..

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Burak Yılmaz Beşiktaş'a s.ktiri çekmiş. Sap gibi kaldılar.
        Bileğini kessen bordo mavi akar
        Ne sandılar ki
        İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
        -------------
        Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Bir Burak Yılmaz belki de stoper transferi yapamamamiza da neden oldu. Burak Yılmaz 'ın dalga geçercesine sosyal medyadan yaptığı açıklamalara inanan renktaslarim yoktur inşallah. Bu adam şu saatten sonra takıma fayda değil zarar verecek ki bence öncesinde de veriyordu. Abdulkadir i de giderek zehirlediğini düşünüyorum.
          TRABZON SPOR

Yorum

• Yahu siz Buraka kızacağınıza kendi topçusunu şerefsizce şekilde sırf şenol istedi diye beşiktaşa pazarlamaya çalışan ahlaksız yöneticinize kadar kızın.Bu camianın yaşlı bunakları şenolda dahil gebermediği sürece Trabzonspor yıllarca böyle sürünür yerlerde.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Burağı satsaydı kimseyi almayacaktı kaybedilen birşey yok.
              Almasın kimse yeter ki gitseydi kurtulamadık ama süper ligin on oyo golcüsü demi size göre bencil herifin teki o skor yapıyormuş ama ya takım ona çalışmasa nasıl yapacak skoru taktik at burak yılmaz olmuş.
              Y cuales deseos me vas a dar?
              Dices tu, “Mi tesoro basta con mirarlo
              Tuyo será, y tuyo será”

Yorum

• Burağın gitmek istemesi en doğal hakkı. Yönetim geldi geleli bu adama hiç sahip çıkmadı. Dahası resmen pazarlamaya yönelik açıklamalar yapıldı. Adam resmen istenmeyen adam oldu. Buna rağmen kalmasına sevindim.
                *Onur Recep Kıvrak*

Yorum

• Bravo yönetime gerçekten her türlü yıpratıldı Burak..Kalınca ne kadar katlı verecek muamma.
                  Onu geçtim stoperi de arada kaynattılar.
                  Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Ulan Burak yüzünden stopersiz kaldik insallah defolup gidersiniz

Yorum

• Öyle yazıyorsunuz ki sanki bizim yönetim Burak'ın maaşından kurtulmak istemedi, Burak ben gidicem diye tutturdu vs.
                      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ulan Burak yüzünden stopersiz kaldik insallah defolup gidersiniz
                        M.Akbas var ya kardeşim olur mu Trabzon'un çocuğu...
                        S.V.A.K.O
                        FATİH TEKKE

Yorum

• Trabzonspor yönetimi ve camiası İstanbul takımı teknik direktörünün elinde oyuncak oldu. Az daha ilgin en iyi golcüsünü bedavaya verecektik. Trabzonspor’un adı değişsin Şenolspor olsun.

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Toure dışında şu anda bunlar içerisinde elle tutulur kim var? Bir zamanlar yüzüne bakılmayan Akbaşa mı daha ne oldu belli olmayan Hüseyinlere mi güvenebileceğiz bu maratonda?

6-8 yok, defans sıkıntı, kale sıkıntı.Eeeee ne yapacağız.
                            Mustafa Akbaş'ın performansını beğenmiyorum ama Başakşehir maçında iyi iş çıkardı.

Son bir şansı hakediyor.

Kaldı ki Houseini'yi rahat keser, ligde de idareten oynar.

Stoper'de kullanabileceğin Kucka, Batuhan ve Novak da var fazla karamsar olma.

En büyük sorun 6-8 numara. Onazi de, Kucka da yetersiz. Atiba cuk diye otururdu ama Burak işi bozdu.

Yorum

• yönetim parasızlıktan bütçe açabilmek için böyle bir olaya tenezüül etti ama eline yüzüne bulaştırdı..

birazdan m. ustadan kinayeli bir twit bekliyorum!!
                              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Mustafa Akbaş'ın performansını beğenmiyorum ama Başakşehir maçında iyi iş çıkardı.

Son bir şansı hakediyor.

Kaldı ki Houseini'yi rahat keser, ligde de idareten oynar.

Stoper'de kullanabileceğin Kucka, Batuhan ve Novak da var fazla karamsar olma.

En büyük sorun 6-8 numara. Onazi de, Kucka da yetersiz. Atiba cuk diye otururdu ama Burak işi bozdu.
                                işte defans konusunda en önemli yerlerde hep bir sorun var ama bakalım ne olacak.
                                ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                                Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

Yükleniyor...
                                X