Hahahaha.. Kaldı kral. Şaka maka ligin en iyi forveti bizde.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
sıfır elde var sıfır.. bir süreç nasıl yönetilemez adeta dersini verdi yönetim.. başkan teklif yok diyor, burak teklife teşekkür ediyor..
nerden baksan tutarsızlık; nerden baksan ahmakça!!Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak Gökhan Baymak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHahahaha.. Kaldı kral. Şaka maka ligin en iyi forveti bizde.
Şaka maka harbiden iyi bir ön libero ve stoper ile şampiyon olabilirdik...
Yorum
-
İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn iyi hücum hattı bizde, şampiyon bile olabiliriz
Şaka maka harbiden iyi bir ön libero ve stoper ile şampiyon olabilirdik...2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu siz Buraka kızacağınıza kendi topçusunu şerefsizce şekilde sırf şenol istedi diye beşiktaşa pazarlamaya çalışan ahlaksız yöneticinize kadar kızın.Bu camianın yaşlı bunakları şenolda dahil gebermediği sürece Trabzonspor yıllarca böyle sürünür yerlerde.
Sizin gibi balık hafızalı değiliz neyse ki herşeyi hatırlıyoruz.
Bu minvalde ne Sadri Şener ne de Hayrettin Hacısalihoğlu'nun bir kabahati yoktur.
Bütün suç meymenetsiz ve sahtekar Burak Yılmaz'dan kaynaklanmaktadır.
Yorum
-
İlk olarak Serdar Tasçi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleraad olun ben geliyorum, kavusmamiza az kaldi2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Serdar Tasçi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleraad olun ben geliyorum, kavusmamiza az kaldiŞampiyon Trabzonspor..
Yorum
Yorum