Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• göstere göstere stoper almadan transfer kapatıldı. son gün forvet de göstere göstere rakibe verildi. kucka da maliyetli o niye duruyor ? ona istenen teklif gelmemiştir eminim ki ama 1. forvetini son gün yangından mal kaçırır gibi satıyorsun. bu takım ya küme düşecek ya da satılacak, kurtulmak için başka çaresi yok. gerçi bu insanımsı şahsiyetler alt lige düşsek orda da üç kuruş için takımın itibarını beş paralık ederler, o yüzden en iyisi satılması.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Konuş. Allah aşkına konuş

Yaza yaza anlatamadım. Seni Allah mı gönderdi?
      tam teyit ettiremedim, aradım henüz dönmediler. sanırım Allah gönderdi.

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        adamda kabiliyet var bizimki gitsin deliğe top soksun ancak ondan anlar bu kafayla orda da nasıl duruyor oda ayrı bir muamma
        Bari Tiger Woods'u getirtsin. Adam o deliğe uzaydan top sokuyor belki 90'a frikik atar

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Bu yönetimin bu performansı göstereceği çok belliydi..

Kaynak yaratacak çapları yok zaten..Onun bunun hatırıyla kredi aldılar..

talibi olan futbolcuları sattılar..

onun bunun, tavsiyesi ile düşük profilli bazı futbolcuları aldılar, bazılarını alamadılar bile..

Yüksek maaş yükü olan futbolcuları M.Usta ile ego savaşları nedeniyle ne satabildiler,ne de takıma entegre edebildiler..

Yani işin özü... Kendilerine oynadılar..
          https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• ya bir yönetimin hiç mi B C D planı olamaz damien da silvayı getirdiler alamadılar bir morteza ismi ile 1 ay uğraştılar alamadılar bir papy dendi alamadılar ya kafanıza sokayım bir ton takım dan bir ton stoper varken kiralamak hiç mi aklınıza gelmedi ALLAH belanızı versin diyorum bu kadar rezil sefil aciz bir yönetim tarafından yönetilmek çok zoruma gidiyor bunlar bakkal yönetemez takımın hocası kukla heleki bu ahmet ağaoğlu denen vasıfsız nasıl golf federasyonu başkanlığı yapuyor onu da anlamış değilim

Yorum

• Hadi be oğlum
              İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
              -------------
              Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Geçmiş olsun, Burak satıldı.
                Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Spor yazarları bile yıllardır şu Trabzonspor defansı halledemedi diyor herkez görüyor bizim yönetim göremiyor 2 tane zımba gibi adam birde ön libero taş gibi takım olurduk
                  T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Böyle söylemedi.

"Uğraştıkları yöntemle alacak parayı daprhaneler basmadı. Trabzonspor'un futbolcusuna talip olmanın yolu bellidir." dedi.

Dün akşam yaptığı açıklamada da aynı şeyleri söyledi.

Yani; iddianızın aksine defaatle aynı şeyleri söylüyor.
                    Başkan'ın açıklaması net ortada...

"Burak Yılmaz’ı satın alacak parayı darphane henüz basmadı. Bizim en değerli futbolcularımızdan birisi. Bütün futbolcularımız öyle."

Bu açıklamada senin ifade ettiğin gibi "uğraştıkları yöntemle" ifadesi yok..Başkan'in ne dediği ortada ve bütün bu açıklamalarına rağmen Burak ikinci üçüncü şahıslar tarafından (H.H gibi) satılırsa bizzat kendisi "yalancı" durumuna düşer..
                    Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hadi be oğlum
                      :-)
                      Şampiyon Trabzonspor..

Yorum

• Ahmet Agaoglunun Samsunda golf oynamasina niye sasiriliyorki. Baskanlik yapan yonetici zaten Trabzonda

HEP
                        DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Stoper almamak nedir arkadaş, ihtiyaç var işte, neyin direnmesi bu. Şununla anlaşamadik, bu olmadı falan. Kim oluyorsa onu getir. Diğer mevkilere de dünya yıldızı almadık, ucuz stoper bulunamayacaksa nasıl olacak bu iş. Zaten kampa girmeden stoper hattının belli olması gerekiyordu. Geçen sene takımı takip eden olmamış demek ki.
                          En son artvints tarafından düzenlendi; 31.08.2018, 16:57.

Yorum

• hadi be abdurayim albayrak, son saniye yükselt piyasayı. bak zaten Cornelius işi olmamış galiba.

Burak bağlasan durmaz, dursa faydalı olmaz daha.

Yorum

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Başkan'ın açıklaması net ortada...

"Burak Yılmaz’ı satın alacak parayı darphane henüz basmadı. Bizim en değerli futbolcularımızdan birisi. Bütün futbolcularımız öyle."

Bu açıklamada senin ifade ettiğin gibi "uğraştıkları yöntemle" ifadesi yok..Başkan'in ne dediği ortada ve bütün bu açıklamalarına rağmen Burak ikinci üçüncü şahıslar tarafından (H.H gibi) satılırsa bizzat kendisi "yalancı" durumuna düşer..
                              Kusura bakma da kulağımla dinledim, gözümle gördüm. Açıklamanın yapıldığı gün de benzer bir mesaj atmıştım başka bir başlıkta.

Israrla hatalı bilgi veriyorsun.
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Geçmiş olsun, Burak satıldı.
                                Inşallah hadi bakalim

Yorum

Yükleniyor...
                                X