İlk olarak arcadia tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaşkan bein sportsa açıklama yapmış özkan sümer yorulduğunu ve dinlenemk istediğini söylemiş ve görevi bırakmış ,- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzkan Sümer'i futbolla ilgili bütün kararlardan sen sorumlusun diyerek oy için kandırdık.önce Ünal Karaman darbesini yaptık,Samet Aybaba'yı getirmedik,sonra da bugünlere geldik deseydi en azından başkana saygı duyardım.
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
sanki ozkan sumer 3 ay once 50 yasindaydi.hani ic cekismeleri alenen anlatsin demiyoruz ama gelen her yonetimin bir kac ay icinde kendi aralarinda didismesinden gina geldi artik..koca koca adamlar 1 seneyi sorunsuz geciremiyor.takima yansimasa kendi baslarini yesinler diyecegiz ama bu tur durumlarin sonunda kaos kacinilmaz oluyor.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSamet aybaba'nin gelmemesi isabet olmuş.- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSamet aybaba'nin gelmemesi isabet olmuş."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜnal Karaman'ın gelmesinden daha faydalı olurdu,en azından tecrübesi var ve takım kurmada da yetkinlik sahibi.Ünal Karaman tercihinin mantıklı bir açıklaması var da ben mi göremiyorum?En son artvints tarafından düzenlendi; 16.08.2018, 18:46.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSamet aybaba'nin gelmemesi isabet olmuş.
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn son Tayfun tarafından düzenlendi; 16.08.2018, 18:43..
Yorum
-
İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleElindeki o kötu kadroyla Fenere kök sökturdu Var sistemi Bursa leyhine olsaydi puanda almislardi Samet Ünal Hocadan maalesef iki gömlek üstün hoca
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSamet Aybaba > 10x Ünal Karaman
haa gönlümüz avrupadan dortmund modelini bize taşıyabilecek profesyonel hoca ve sportif direktör gelmesinden yana o ayrı mevzu.
Yorum
Yorum