Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak arcadia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Başkan niye yorulduğunu da söylemiş mi abi?
    sadece yaşından bahsetti 82 yaşına geldi dedi ben bile 61 yaşındayım bazen yoruluyorum dedi

Yorum

• Konu ile alakasız , şunu yapabilen var mı aramızda
      .

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        başkan bein sportsa açıklama yapmış özkan sümer yorulduğunu ve dinlenemk istediğini söylemiş ve görevi bırakmış ,
        Özkan Sümer'i futbolla ilgili bütün kararlardan sen sorumlusun diyerek oy için kandırdık.önce Ünal Karaman darbesini yaptık,Samet Aybaba'yı getirmedik,sonra da bugünlere geldik deseydi en azından başkana saygı duyardım.
        • Memento mori

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Özkan Sümer'i futbolla ilgili bütün kararlardan sen sorumlusun diyerek oy için kandırdık.önce Ünal Karaman darbesini yaptık,Samet Aybaba'yı getirmedik,sonra da bugünlere geldik deseydi en azından başkana saygı duyardım.
          Samet aybaba'nin gelmemesi isabet olmuş.

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Konu ile alakasız , şunu yapabilen var mı aramızda
            https://twitter.com/nazlicanyurt/sta...16274187857920
            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• sanki ozkan sumer 3 ay once 50 yasindaydi.hani ic cekismeleri alenen anlatsin demiyoruz ama gelen her yonetimin bir kac ay icinde kendi aralarinda didismesinden gina geldi artik..koca koca adamlar 1 seneyi sorunsuz geciremiyor.takima yansimasa kendi baslarini yesinler diyecegiz ama bu tur durumlarin sonunda kaos kacinilmaz oluyor.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ünal Karaman'ın gelmesinden daha faydalı olurdu,en azından tecrübesi var ve takım kurmada da yetkinlik sahibi.Ünal Karaman tercihinin mantıklı bir açıklaması var da ben mi göremiyorum?
                • Memento mori

Yorum

Samet Aybaba > 10x Ünal Karaman
                  "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ünal Karaman'ın gelmesinden daha faydalı olurdu,en azından tecrübesi var ve takım kurmada da yetkinlik sahibi.Ünal Karaman tercihinin mantıklı bir açıklaması var da ben mi göremiyorum?
                    Sıkılmadın mi beşiktaşlilardan ?
                    En son artvints tarafından düzenlendi; 16.08.2018, 18:46.

Yorum

• samet aybaba da birşey olmaz ünal daha iyi ama takımmı oturturamadı kafası karışık

Yorum

Elindeki o kötu kadroyla Fenere kök sökturdu Var sistemi Bursa leyhine olsaydi puanda almislardi Samet Ünal Hocadan maalesef iki gömlek üstün hoca

Yorum

• Sinirimi bozdu, başka derdim yokmuş gibi bunu taktım kafaya
                          En son Tayfun tarafından düzenlendi; 16.08.2018, 18:43.
                          .

Yorum

• Başkan şeffaflık şeffaflık diyip duruyordu, açıklasın o zaman ne oluyor kulüpte, bilelim istifanın sebebini.

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Elindeki o kötu kadroyla Fenere kök sökturdu Var sistemi Bursa leyhine olsaydi puanda almislardi Samet Ünal Hocadan maalesef iki gömlek üstün hoca
                              Bursa geçen sene de Fener'e kök söktürdü, her sene Kadıköy'de iyi oynar. Var kararları da abartildi. Hepsi doğru denilebilir kararlarda standart olursa.

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Samet Aybaba > 10x Ünal Karaman
                                ersun yanal > 10x samet aybaba oldu da ne oldu. bize yerli hoca olarak kariyerli adam lazım değil. trabzonspor ruhu olan adam olan hoca lazım. ünal hocaya destek verilirse ünal hoca akıllı olursa hepsinden başarılı olacağına şüphemiz yok inşallah.
                                haa gönlümüz avrupadan dortmund modelini bize taşıyabilecek profesyonel hoca ve sportif direktör gelmesinden yana o ayrı mevzu.

Yorum

Yükleniyor...
                                X