İlk olarak AYYILDIZ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Arkadaş bu kulüp gerçekten büyük kulüp ama taraftarının zihniyeti o kadar küçük ki.. Beşiktaş'ı zarara uğrattık forvetsiz kaldılar diye seviniyor. Arkadaş utanç verici ya, gözlerim kör olsaydı da okumasaydım bu tip mesajları.Adam nasıl tatmin ediyor kendini, üstelik içten inanarak yazıyor bunu öyle avuntu filan da değil. Bu Sosa'dır ,Burak'tır hep bu tayfanın gazıyla oldu, kulübe nasıl zarar verdiklerinin farkında değil bu taraftarlar. Şu durumda bile kulübün kaybettiği şeyleri idrak edemiyorlar maalesef.
Yorum
-
Mustafa Akbaş ın gidebileceği gündeme geldiği için yeni bir stoper arayışına girdik ancak şu anda yeni bir stopere ihtiyaç yok bence Akbaş Zargo Hüseyini ve bir de Hüseyin var bence o bölge için bu 4 adam yeter benim esas korkum ön liberoda orada ciddi bir sıkıntı yaşarız diye korkuyorum
bu arada Burak Rodejega ve yeni forvet ile 3 santrfor yeter
bence Leeds ten gelen çocuk takıma girerse kimse şaşırmasın gol sorunuz yok
10 numara sorunumuz da yok
2 sol açığımız ve iki de sağ açığımız var
kısacası ilk 3-4 içinde neden olmayalım ?
Burada kritik nokta “team manegment” ve “Team chemistry” Amerikada ve avrupada bu iki konu, transferden de önemli şeylerdir.
Burada kim hüner gösterecek?
kim otorite koyacak?
kim arabulucu olacak ?
kim organize edecek?
İşte bizim takımın en zayıf noktası burada olacak eğer Ünal Karaman sürpriz bir Zidanne performansı göstermezse
Yorum
-
İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'a transfer süreciyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, ""Vagner Love'ın Galatasaray transferi olmayınca, bu Burak transferine de etkiledi ve transfer gerçekleşmedi" ifadelerini kullandı.
Bileklerini kessen bordo mavi akar Burak reis !
Yorum
-
İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildiKulübü batıran Muharrem ve İbrahim'e toz kondurmazken.
Aralarında en günahsız olan Hayrettin'e küfür etmek edepsizliktir, ahlaksızlıktır.
Hani Zeki'yi aldığı için vizyonsuz olduğu aşikar ama küfür edilmesi tasvip edilemez.
Halihazır TS'ye sınıf atlatamayan Burak yeteneksizi BJK'yi en fazla 3.yapardı.
BJK'e pazarlanması da doğal çünkü bunu kimse istemiyor. Şenol'un yine bize iyiliği dokunmadı.
Sahtekar Burak Lazio-GS olayında olduğu gibi bal gibi gitmek istedi ama Love olmayınca bu isteği geri tepti.
Yorum
-
İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaş bu kulüp gerçekten büyük kulüp ama taraftarının zihniyeti o kadar küçük ki.. Beşiktaş'ı zarara uğrattık forvetsiz kaldılar diye seviniyor. Arkadaş utanç verici ya, gözlerim kör olsaydı da okumasaydım bu tip mesajları.Adam nasıl tatmin ediyor kendini, üstelik içten inanarak yazıyor bunu öyle avuntu filan da değil. Bu Sosa'dır ,Burak'tır hep bu tayfanın gazıyla oldu, kulübe nasıl zarar verdiklerinin farkında değil bu taraftarlar. Şu durumda bile kulübün kaybettiği şeyleri idrak edemiyorlar maalesef.
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesaat 00:00 itibariyle takımda kalan tüm oyuncularımızı baş tacı edelim.. yoksa bu sezon bitmez..
Yorum
-
İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'a transfer süreciyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, ""Vagner Love'ın Galatasaray transferi olmayınca, bu Burak transferine de etkiledi ve transfer gerçekleşmedi" ifadelerini kullandı.
Kulübün Başkanıda teklif yok diyor
Kulüp değil Çiftlik resmenÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
Yahu anlayın da bu adamı HH pazarlamaya çalıştı ama olmadı.İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'a transfer süreciyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, ""Vagner Love'ın Galatasaray transferi olmayınca, bu Burak transferine de etkiledi ve transfer gerçekleşmedi" ifadelerini kullandı.
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni stoperimiz Kucka hayırlı uğurlu olsun...
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülededim size ama.gs ye dua edelim.
Bir de sanki iyi bir şey olmuş gibi sırıtıyor.- Memento mori
Yorum
Yorum