Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Negredo Al-Nasr'da. Bizde Burak'ı gönderebilsek keşke.
    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Dün Al Nassr futbolcuları kaldığım oteldeydi Gomis'i sordum bi tanesine o Al Hilal'de oynuyor dedi.
      Özkan SÜMER

Yorum

• İstanbulspor un ön liberosu Eslem baya modern bir ön libero olabilir. bjk alt yapısından yetişme.

Yorum

• İlk olarak adem erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          dün al nassr futbolcuları kaldığım oteldeydi gomis'i sordum bi tanesine o al hilal'de oynuyor dedi.

Yorum

• Papy'nin menajeri devre arasına kadar takımla antrenmana çıkmak için haber yolladı. Yönetim hocaya danışmayı planlıyor ama bir sorunla da karşılaşmamak için temkinli detayları sitede olacak

YES
            BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Kasımpaşa gs maçında dikkat ettim 3 tane duran topu falan Serdar uzaklaştırdı.Yetmedi gitti Diagne nin üstünden gol attı..

Tamam duran top sadece stoperlerle alakalı değil ama insan en azından birini hava hakimiyeti olan biri alır..

Sonra Onaziyi düşünüyorum tamam koşuyor hopluyor zıplıyor ama nerde duracağını bilmiyor..

Okay belki Onazi kadar aktif değildi ama savunma kısmında orada sigorta gibi duruyordu..

Ben bu iki transferde kaldım..Bize biraz saldıran takım bir şekilde gol bulur..

İnşallah ön tarafta çok verimli oluruz da bir şekilde devre arasına farkı açtırmadan gireriz.

Yorum

• Bu ligde iç sahada küçük takımları 30 dakikada ezeceksin arkadaş,hemen folloş oluyorlar.Anlaşıldı ki bu cincon 10.haftaya kadar bütün maçlarını kazanacak,fikstürleri muazzam.İlk çakan biz olduk ama gerisi muamma.

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Papy'nin menajeri devre arasına kadar takımla antrenmana çıkmak için haber yolladı. Yönetim hocaya danışmayı planlıyor ama bir sorunla da karşılaşmamak için temkinli detayları sitede olacak

YES
                  Yillik 700 bin euro dan 1, 5 yillik anlasma olabülü, bence mantikli.
                  No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Onur bizim kalbimizin kaptanı. Takımın her şeyi.

Fakat kendisinden iki şey bekliyorum.

Birincisi 2 yıldır ücreti düzenli asla ödenmemiş. Geçmişe dönük ödemeleri hakkıdır. Sözleşmesini revize ederek, şundan sonra 1.5 bandına düşmesidir.

İkinci isteğim ise, maç başında Sosa'ya gidip kaptanlık pazubandını vermesidir. Kaleci'den kaptan olmaz. Onur saha dışının kaptanı olabilir ki hep öyle kalacaktır futbolu bıraksa bile. Ama o ağırlığı saha içinde kaldırabilecek olan bir isme bırakması gerekir. O bu jesti yapmadığı sürece kimse ondan pazubandı sökemez.
                    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Devre arası Akbaş gitsin Papy gelsin.

Yorum

• Birde alt yapımızdan BEHLÜL AYDIN geliyor. Etkili, akıllı, kişisel gelişimine önem veren, İnanılmaz ufukların ötesinde yetenekli bir genç. Yavaş yavaş, sessiz sakin gelmesi o kadar iyi ki. U21 kadrosuna alınacak. Milli takıma emeği ile girdi. Söke söke aldı formayı.

Gol sezileri ve tekniği çok üst düzey. Sistem futbolcusu.
                        Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                        Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Negredo Dubai'ye sağlık kontrolüne gidiyormuş.

Bunlar da forvetsiz kalıyor. Tam yarış içerisinde kalmamız gereken sezon aslında.
                          BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• negredo git kardeşim git, beşiktaş senden gelen parayla burak'ı alsın. bizde kurtulalım.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Hadi qral Negredo imzayi atar atmaz, ilk ucakla at kendini 8tasa, bu firsat olimpiyatlar gibi 4 yilda bir gelir insanin ayagina.
                              No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Devre arası Akbaş gitsin Papy gelsin.
                                Yabancı sınırı söylentileri var iken çok ahmakca olur

Yorum

Yükleniyor...
                                X