Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yahu forvete ihtiyacı olan onlar masada direnen biz,tuaf çok tuaf.
    İstediğini vermiyorlarsa kalk masadan,adamların sanki alternatifler var gidecek.forvetsiz kalacaklar kalsınlar,beter olsunlar ya nedir bu rezillik!

Yorum

• İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ertan Süzgünâ€� @ertansuzgum 2 min.2 minuten geledenMeer

SICAK GELİŞME- Masaya yatırılan son isim 19 yaşındaki stoper Alpay Çelebi. "Stoper eksiğiniz var,sizinde işinize yarar" teklifine Trabzonspor yönetimi sıcak bakıyor. Çok yakın...

ahhahaha bu ne 'Stoper stoperdir' mantigi galiba
      Bu eleman bizimle kafa falan buluyor galiba.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Ulan ne masaymış be ismi geçmeyen bi ben kaldım
        BİZE HER YER TRABZON!!!

Twitter Hesabım
        Arda Yavuz / YTÜ

Yorum

• Ertan Süzgün kim yahu, boş adam.
          Ey Türk Gençliği!
          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak 97 Tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            @shagrath61 Hocam bu adam sakat ve 35 yaşında. Bjkde zaten yedek kalacak. Neden biz en iyi oyuncumuzu verirken onların genç yedeğini (Gökhan Töre) bile alamıyoruz da Atiba'yı alıyoruz ? Yacob neden transfer edilmedi madem ön libero aranıyor ? Hepsini geçtim bu adam bir ay önce serbestti o zaman neredeydik illa Atiba olacaksa ?
            Hocam, burak çok mu sağlıklı ? Geçen sene 9 tane maç kaçırmış. Sakatlanıp çıktığı maçlarda var. Ayrıca burakta genç sayılmaz 33 yaşında, atibanın yarısı kadar sahada koştuğunu görmedim.

Senin en iyi oyuncun, takım ola bilmeni engelliyor. Oyun içinde her topu kendine istiyor ve minimum bir maçta 5 kere ofsayta kalıyor. Bu sene VAR sistemi de geldi, kendini yere atarak penaltı alamaz ve ofsayttan gol atamaz. Ki bu adamın en iyi meziyetleri arasındadır bu iki şey.

35 yaşında orta sahaya gelecek atiba, onazi ' den biraz fazla performans verse bu takım top oynamaya başlar. Gökhan töre' yi alıp ne yapacağız ? Bu adam milli takımdan, millete silah çekti diye uzaklaştırılmış adam... Biz takıma , mafya değil futbolcu arıyoruz. Ki bu adam son 2 3 sene içinde 10 tane maça bile çıkamamış bir adam siz bu adamı isteyip geçen sene toplamda 33 maça çıkmış adamı nasıl istemiyorsunuz ?

Bu adamlar illa atiba olacak diye çıkmadılar yola, futbolcuların şartları uyuşmadı ve şuanda önümüzde teklif varken değerlendirmek istiyorlar.

Burak bu sene sakatlıklarından dolayı maçları kaçırsa, senelik 3.5 milyon eurosunu yata yata alsa bizden sonrada x bir kulübe bonservissiz gitse daha mı iyi ?

Adamın 3.5 milyon euro maaş yükünden kurtuluyorsun, 1 milyon euro alacağını bırakıyor, bu adamdan 2.5 milyon euro bonservis bedeli kazanma şansın var ve Atiba ' yı vermeyi düşünüyorlar. Daha Allah ' tan cezamızı mı istiyoruz anlamıyorum ki.

Yorum

• İşte bahsettiğim kulüp itibarının içine böyle edilir.

Şu anda ne büyüklük kaldı ne bir şey.

Adamlar senin peşinden koşması gerekirken biz adamların ğpeşinden koşuyoruz.
              ÜNALKARAMANSPORLU..

"
              Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• fake değil mi o hesap

Yorum

• İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ertan Süzgün‏ @ertansuzgum 2 min.2 minuten geledenMeer

SICAK GELİŞME- Masaya yatırılan son isim 19 yaşındaki stoper Alpay Çelebi. "Stoper eksiğiniz var,sizinde işinize yarar" teklifine Trabzonspor yönetimi sıcak bakıyor. Çok yakın...

ahhahaha bu ne 'Stoper stoperdir' mantigi galiba
                  Hesap sahte farkındasınız değil mi
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Sayfa yenileyip duruyorum 1 umut burak gider diye..
                    Y cuales deseos me vas a dar?
                    Dices tu, “Mi tesoro basta con mirarlo
                    Tuyo será, y tuyo será”

Yorum

• Geçende de yazmıştım bjk masadan kalksa kolundan tutarak bizimkiler oturturlar..

Bizim elimiz güçlü falan değil onlar ne kadar almak istiyorsa biz de o kadar elden çıkarmak istiyoruz..

Yorum

• e sizin de forvet ihtiyacınız var celebi verelim biz de size diyecek adam yok mu

edit : yine keklendik kardeş
                        OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• HH Allah seni bildiği gibi yapsın emi...
                          S.V.A.K.O
                          FATİH TEKKE

Yorum

• Ertan Süzgüm

Neyse sildim mesaji
                            .

Francesco
                            Totti

Yorum

• Alınacak oyuncuyu bile biz seçemiyoruz Eğer doğruysa muhteşem bir yöneticilik örneği. Günün sonunu bekliyoruz merakla.
                              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Atiba olmuyorsa takas isine gerek yok. Tolgay, Töre, Pektemek hepsi bizim aradigimiz topcu degiller. Oguzhan olabilir ama bjk vermez. Temiz 3 milyon versinler bitsin bu is.
                                .

Francesco
                                Totti

Yorum

Yükleniyor...
                                X